Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Do założenia wątku skłoniła mnie uwaga poczyniona ostatnio przez moją znacznie lepszą Połowę . Gdy wróciłem parę dni temu do domu i wyjąłem z plecaka dwie nowe płyty CD zapytała: A co ty tak ostatnio te baby ciągle kupujesz ? Dziś przy odsłuchach przywołanych wyżej bab, trawiony ciekawością podzieliłem swoją niewielką kolekcję płyt w następujący sposób : składanki won, panie na prawo ,panowie na lewo, jeśli kapela np. ABBA składa się z panów kompozytorów, a panie śpiewają, zaliczałem na korzyść pań😀. I wyszło mi,że panie w mojej kolekcji stanowią 65,2 procent liczby panów ,a startowały od zera ! Czyli postęp zacny 😀. Dodam ,że osobiście nie jestem zwolennikiem politycznie/ideologicznie motywowanych parytetów. Muzyka to zupełnie inna sprawa. nie będę miał z tym żadnego kłopotu jeśli któregoś dnia panie przegonią panów . Jak to wygląda u Was ? Odpisz, cytując
pavello Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Nowy75 napisał: Jak to wygląda u Was ? Ja na takie coś kompletnie nie zwracam uwagi. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu @pavello ja też bym nie zwrócił, gdyby nie Jej uwaga 😁. Jak ci się nie chce liczyć,rozumiem, to wolne forum 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts