AudioTube Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, misiekx napisał: namacalność niesamowita Gość także lampowy?😊 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie 😉, ale wiem że docenisz dobre (bardzo dobre) brzmienie. Lubisz słuchać i poznawać, mnie już trochę przeszło. 😀 1 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 2 godziny temu, misiekx napisał: Przecież sam mi napisałeś, że do muzy której słucham,sub mija się z celem. No, ale co to ma do tego? Przy Twoich walkach nie ma końcówek, poniżej lat 80 tworzono proste bity, bardziej Ci sub zaszkodzi, niż pomoże. 2 godziny temu, maciek72 napisał: Mylę się ? Tak. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu 3 godziny temu, S!N! napisał: Doinformuj się, obecnie rap jest jednym z najbardziej popularnych gatunków na świecie łączącym praktycznie każdą odmianę w muzyc Moze i jest, ale wsrod mlodych. Tutaj takich nie ma. Rap jest niszowy, na kazdym forum audio, czy sie tobie to podoba czy nie. Nie mam z tym problemu bo to nie moje klimaty. Odpisz, cytując
Recommended Posts