AudioTube Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, misiekx napisał: namacalność niesamowita Gość także lampowy?😊 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Nie 😉, ale wiem że docenisz dobre (bardzo dobre) brzmienie. Lubisz słuchać i poznawać, mnie już trochę przeszło. 😀 1 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, misiekx napisał: Przecież sam mi napisałeś, że do muzy której słucham,sub mija się z celem. No, ale co to ma do tego? Przy Twoich walkach nie ma końcówek, poniżej lat 80 tworzono proste bity, bardziej Ci sub zaszkodzi, niż pomoże. 2 godziny temu, maciek72 napisał: Mylę się ? Tak. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu 3 godziny temu, S!N! napisał: Doinformuj się, obecnie rap jest jednym z najbardziej popularnych gatunków na świecie łączącym praktycznie każdą odmianę w muzyc Moze i jest, ale wsrod mlodych. Tutaj takich nie ma. Rap jest niszowy, na kazdym forum audio, czy sie tobie to podoba czy nie. Nie mam z tym problemu bo to nie moje klimaty. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu 26 minut temu, Mikelas76 napisał: Moze i jest, ale wsrod mlodych. Tutaj takich nie ma. Jak to nie ma, jak są @S!N! Album "TAXI" z 2023 roku - naprawdę dobry. Co do rapu, to Dälek jest u mnie the best 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu Młodość to stan umysłu nie metryka 😉 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu 1 godzinę temu, S!N! napisał: No, ale co to ma do tego? Przy Twoich walkach nie ma końcówek O jakich walkach piszesz? Kto z kim walczy? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu Dnia 1.12.2025 o 15:26, Mikelas76 napisał: Brzydki jestem Że łysy? Yyl Brynner też był łysy. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu 3 godziny temu, audiowit napisał: Swoją drogą dziwię się dlaczego nie wpadliscie na to zeby zastosować nawet tanią profesjonalną zwrotnice aktywną. Od czterech lat piszę o https://supersound.pl/48663-dbx-pa2-complete-loudspeaker-management-system?gad_source=1&gad_campaignid=23034484784&gbraid=0AAAAADubjdlESJ2K1ws-UFHPYR_Jw1UvW&gclid=Cj0KCQiAubrJBhCbARIsAHIdxD_bEdocJ2CNHlVMmEcFXEq8IiGUz8rB0WDRhF9ysMnSGTdpQ2VjNTEaAqsGEALw_wcB Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu 10 minut temu, tomek4446 napisał: Od czterech lat piszę o Tani jak barszcz, tylko czy ktoś to testował u siebie? Odpisz, cytując
Recommended Posts