AudioTube Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, misiekx napisał: namacalność niesamowita Gość także lampowy?😊 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Nie 😉, ale wiem że docenisz dobre (bardzo dobre) brzmienie. Lubisz słuchać i poznawać, mnie już trochę przeszło. 😀 1 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, misiekx napisał: Przecież sam mi napisałeś, że do muzy której słucham,sub mija się z celem. No, ale co to ma do tego? Przy Twoich walkach nie ma końcówek, poniżej lat 80 tworzono proste bity, bardziej Ci sub zaszkodzi, niż pomoże. 2 godziny temu, maciek72 napisał: Mylę się ? Tak. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, S!N! napisał: Doinformuj się, obecnie rap jest jednym z najbardziej popularnych gatunków na świecie łączącym praktycznie każdą odmianę w muzyc Moze i jest, ale wsrod mlodych. Tutaj takich nie ma. Rap jest niszowy, na kazdym forum audio, czy sie tobie to podoba czy nie. Nie mam z tym problemu bo to nie moje klimaty. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Mikelas76 napisał: Moze i jest, ale wsrod mlodych. Tutaj takich nie ma. Jak to nie ma, jak są @S!N! Album "TAXI" z 2023 roku - naprawdę dobry. Co do rapu, to Dälek jest u mnie the best 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Młodość to stan umysłu nie metryka 😉 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, S!N! napisał: No, ale co to ma do tego? Przy Twoich walkach nie ma końcówek O jakich walkach piszesz? Kto z kim walczy? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 1.12.2025 o 15:26, Mikelas76 napisał: Brzydki jestem Że łysy? Yyl Brynner też był łysy. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu 3 godziny temu, audiowit napisał: Swoją drogą dziwię się dlaczego nie wpadliscie na to zeby zastosować nawet tanią profesjonalną zwrotnice aktywną. Od czterech lat piszę o https://supersound.pl/48663-dbx-pa2-complete-loudspeaker-management-system?gad_source=1&gad_campaignid=23034484784&gbraid=0AAAAADubjdlESJ2K1ws-UFHPYR_Jw1UvW&gclid=Cj0KCQiAubrJBhCbARIsAHIdxD_bEdocJ2CNHlVMmEcFXEq8IiGUz8rB0WDRhF9ysMnSGTdpQ2VjNTEaAqsGEALw_wcB Odpisz, cytując
misiekx Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 10 minut temu, tomek4446 napisał: Od czterech lat piszę o Tani jak barszcz, tylko czy ktoś to testował u siebie? Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu 19 minut temu, Adi777 napisał: Jak to nie ma, jak są Taylor Swift 5 mcy temu, za pół roku Guns n’Roses, The Weeknd, Diana Krall nie mogliśmy, czego mega żałujemy, ale następnym razem. Tych „nieznanych” nie liczymy już nawet, tyle tego. Ważniejsze z kim to przeżywam i czy nóżka chodzi. Kasy styka, ponieważ nie potrzebuję już niczego testować, odsłuchiwać i z powrotem odsyłać. Potrzeba tylko odwagi. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 18 minut temu, tomek4446 napisał: Od czterech lat piszę o https://supersound.pl/48663-dbx-pa2-complete-loudspeaker-management-system?gad_source=1&gad_campaignid=23034484784&gbraid=0AAAAADubjdlESJ2K1ws-UFHPYR_Jw1UvW&gclid=Cj0KCQiAubrJBhCbARIsAHIdxD_bEdocJ2CNHlVMmEcFXEq8IiGUz8rB0WDRhF9ysMnSGTdpQ2VjNTEaAqsGEALw_wcB Tomek, ale to jest procesor Odpisz, cytując
S!N! Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu (edytowany) 1 godzinę temu, Mikelas76 napisał: Moze i jest, ale wsrod mlodych. Tutaj takich nie ma. Rap jest niszowy, na kazdym forum audio, czy sie tobie to podoba czy nie. To Ty zrozum, że podajesz błędne informacje, podchodzisz do muzy jak trochę taki zardzewiały kapeć. @Adi777Polecam również album Bisz - Blady Król oraz Lata ( świetna warstwa liryczna) Edytowano 28 minut temu przez S!N! Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 2 minuty temu, audiowit napisał: Tomek, ale to jest procesor Tak , ale również zwrotnica aktywna. Pierwszy raz się zetknąłem z tym urządzeniem jak miałem Alteci. Ten procesor polecany był przez Great Plains Acoustics do sterowania przetwornikami i zgraniu z subwooferami. Tutaj jaśniej: https://archive.greatplainsacoustics.com/altec-lansing-valencia-improving-classic/ Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu 19 minut temu, S!N! napisał: album Bisz - Blady Król Mega czyste, klarowne wokale/oddechy, no i te reverby 👍 Odpisz, cytując
Recommended Posts