Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 godziny temu, misiekx napisał:

Przecież sam mi napisałeś, że do muzy której słucham,sub mija się z celem. 

No, ale co to ma do tego?  Przy Twoich walkach nie ma końcówek, poniżej lat 80 tworzono proste bity, bardziej Ci sub zaszkodzi, niż pomoże.

2 godziny temu, maciek72 napisał:

Mylę się ?

Tak. 

Napisano
3 godziny temu, S!N! napisał:

Doinformuj się, obecnie rap jest jednym z najbardziej popularnych gatunków na świecie łączącym praktycznie każdą odmianę w muzyc

Moze i jest, ale wsrod mlodych. Tutaj takich nie ma. Rap jest niszowy, na kazdym forum audio, czy sie tobie to podoba czy nie. Nie mam z tym problemu bo to nie moje klimaty.

Napisano
3 godziny temu, audiowit napisał:

Swoją drogą dziwię się dlaczego nie wpadliscie na to zeby zastosować nawet tanią profesjonalną zwrotnice aktywną.

Od czterech lat piszę o 

https://supersound.pl/48663-dbx-pa2-complete-loudspeaker-management-system?gad_source=1&gad_campaignid=23034484784&gbraid=0AAAAADubjdlESJ2K1ws-UFHPYR_Jw1UvW&gclid=Cj0KCQiAubrJBhCbARIsAHIdxD_bEdocJ2CNHlVMmEcFXEq8IiGUz8rB0WDRhF9ysMnSGTdpQ2VjNTEaAqsGEALw_wcB

Napisano
19 minut temu, Adi777 napisał:

Jak to nie ma, jak są 

Taylor Swift 5 mcy temu, za pół roku Guns n’Roses, The Weeknd, Diana Krall nie mogliśmy, czego mega żałujemy, ale następnym razem. Tych „nieznanych” nie liczymy już nawet, tyle tego. Ważniejsze z kim to przeżywam i czy nóżka chodzi. 
Kasy styka, ponieważ nie potrzebuję już niczego testować, odsłuchiwać i z powrotem odsyłać. Potrzeba tylko odwagi.

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Mikelas76 napisał:

Moze i jest, ale wsrod mlodych. Tutaj takich nie ma. Rap jest niszowy, na kazdym forum audio, czy sie tobie to podoba czy nie.

To Ty zrozum, że podajesz błędne informacje, podchodzisz do muzy jak trochę taki zardzewiały kapeć.

@Adi777Polecam również album Bisz -  Blady Król oraz Lata ( świetna warstwa liryczna)

Edytowano przez S!N!
Napisano
37 minut temu, tomek4446 napisał:

Tak , ale również zwrotnica aktywna. Pierwszy raz się zetknąłem z tym urządzeniem jak miałem Alteci. Ten procesor polecany był przez Great Plains Acoustics do sterowania przetwornikami i zgraniu z subwooferami. Tutaj jaśniej:

https://archive.greatplainsacoustics.com/altec-lansing-valencia-improving-classic/

No nie wiem. Ja przeprowadziłem wywiad srodowiskowy i nie zdecydowalem się na zwrotnicę cyfrową. Brystona śledzilem juz od dluzszego czasu ale pokazal sie tylko 2 razy w ciagu kilku lat. Jeszcze podobno accu robi podobne zwrotnice ale nie slyszalem/widzialem.

Od dziś jestem szczesliwym lub nieszczęśliwym posiadaczem. Jeszcze tylko 2 subwooferki i zaczynam eksperymenta :)

1 godzinę temu, S!N! napisał:

To Ty zrozum, że podajesz błędne informacje, podchodzisz do muzy jak trochę taki zardzewiały kapeć.

@Adi777Polecam również album Bisz -  Blady Król oraz Lata ( świetna warstwa liryczna)

Bosze, toć w Rapie są jedne z najciekawszych aranzy ostatnich lat. Płyty są wydawane w najlepszej jakości. 

Proponuję nie wypowiadać w tematach o ktorych nie ma się pojecia. Nie trzeba slychać czy lubić. Wystarczy nie komentować.