Kraft Napisano Piątek o 08:51 Napisano Piątek o 08:51 45 minut temu, il Dottore napisał: Cały czas miałem 2 wzmacniacze w domu i mogłem porównywać. Ale czy porównywałeś? 2 Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano Piątek o 16:57 Napisano Piątek o 16:57 Hej, Ukryłem część treści nie związanej z tematem. Pozdrawiam. M 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Piątek o 17:09 Napisano Piątek o 17:09 9 godzin temu, Rega napisał: Przynajmniej było na czym oko powiesić. Ale dlaczego tylko 'przynajmniej'? 😉 Odpisz, cytując
Rega Napisano Piątek o 17:44 Napisano Piątek o 17:44 (edytowany) A dlatego. Odkrywają górę, zakrywając dół.😉. Wolałbym popatrzeć na ładne nogi niż ramiona. Koniec z OT bo zaraz zostanę posądzony o seksizm. Edytowano Piątek o 17:45 przez Rega 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano Piątek o 17:48 Napisano Piątek o 17:48 @RegaRoman, wysłałem Tobie serduszko pod postem wyżej , w dzisiejszych czasach to nie wiem o co mogę być posądzony😉😂 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Piątek o 18:11 Napisano Piątek o 18:11 22 minuty temu, Rega napisał: A dlatego. Odkrywają górę, zakrywając dół.😉. Wolałbym popatrzeć na ładne nogi niż ramiona. Rozdzielczość jednak na znaczenie. Druga sprawa. Kiedyś rozebrać było łatwo... a teraz, to i ubrać nie jest trudno 😉 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:10 Napisano wczoraj o 05:10 Dnia 1.10.2025 o 21:16, rafalmm napisał: Czyli jak? Palił sie? Lepsza Yamaha RX-750 czy ten HK970? Jak dzwiek? nie, nie palił się. Ja stawiam na Harmana. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 10:17 Napisano wczoraj o 10:17 A jeszcze lepszy jest HK990.Pan Andrzej Ciemniak, który zajmuje się naprawami wzmaków, pisał, że to jest wręcz kultowy wzmacniacz ,świetnie zbudowany i o kapitalnym dźwięku, tylko pewnie ciężki do dostania. Odpisz, cytując
rafalmm Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Dnia 28.09.2025 o 09:38, il Dottore napisał: Słuchaj, przecież nic nie ryzykujesz. Zamawiasz z neta, kosztuje to psi grosz, jak Ci się nie spodoba to odsyłasz i masz zwrot kasy. Co ja tu będę gadał? Każdy może sobie sam sprawdzić. Ja to kupiłem nie po to, żeby mi muzykę grało, tylko żeby DAC wygrzewać. Potem chciałem sprzedać. Ale z ciekawości posłuchałem jak to gra, bardzo się zdziwiłem (delikatnie powiedziane) i chiński wynalazek już u mnie został. I będę budować drugi system na nową chałupę do sypialni właśnie w oparciu o Fosi i Sonus Faber. A najlepiej mieć wzmacniacz jakiś jeszcze do porównania - wtedy 100% wiadomo co gra lepiej a co gorzej. Producent obiecuje 180W na kanał w trybie stereo i 235W/kanał w trybie mono. Jest to ocvzywiście guzik prawda. Realnie mu daję jakieś 40W/kanał. Mój Sugden (25W) gra głośniej przy tym samym położeniu potencjometru. A jak sie ma Fosi to Wim Amp ultra? I który przedwzmacniacz z Fosi ewentuelnie? Mam gramofon tez... Odpisz, cytując
Recommended Posts