Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

A dlatego. Odkrywają górę, zakrywając dół.😉. Wolałbym popatrzeć na ładne nogi niż ramiona. Koniec z OT bo zaraz zostanę posądzony o seksizm.

image.png.000c06ea4b760c6d96561344a041e65e.png

Edytowano przez Rega
Napisano
22 minuty temu, Rega napisał:

A dlatego. Odkrywają górę, zakrywając dół.😉. Wolałbym popatrzeć na ładne nogi niż ramiona. 

image.png.000c06ea4b760c6d96561344a041e65e.png

Rozdzielczość jednak na znaczenie. 

Druga sprawa. Kiedyś rozebrać było łatwo... a teraz, to i ubrać nie jest trudno 😉 

104619_bigPicture_1.webp

Napisano
Dnia 28.09.2025 o 09:38, il Dottore napisał:

Słuchaj, przecież nic nie ryzykujesz. Zamawiasz z neta, kosztuje to psi grosz, jak Ci się nie spodoba to odsyłasz i masz zwrot kasy. 

Co ja tu będę gadał? Każdy może sobie sam sprawdzić. Ja to kupiłem nie po to, żeby mi muzykę grało, tylko żeby DAC wygrzewać. Potem chciałem sprzedać. 

Ale z ciekawości posłuchałem jak to gra, bardzo się zdziwiłem (delikatnie powiedziane) i chiński wynalazek już u mnie został. :) I będę budować drugi system na nową chałupę do sypialni właśnie w oparciu o Fosi i Sonus Faber.  

A najlepiej mieć wzmacniacz jakiś jeszcze do porównania - wtedy 100% wiadomo co gra lepiej a co gorzej. 

Producent obiecuje 180W na kanał w trybie stereo i 235W/kanał w trybie mono. 

Jest to ocvzywiście guzik prawda. Realnie mu daję jakieś 40W/kanał.

Mój Sugden (25W) gra głośniej przy tym samym położeniu potencjometru.

A jak sie ma Fosi to Wim Amp ultra? I który przedwzmacniacz z Fosi ewentuelnie? Mam gramofon tez...