kaczadupa Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowany) 25 minut temu, Kraft napisał: Jeszcze takie się kojarzą Fakt, podobne ale „makijaż” AE1 robi robotę. Nie pamiętam już ale chyba AE1 to metal jako materiał na obu przetwornikach. No ale ogólnie jak dwie krople wódki. Edytowano 13 godzin temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowany) Tak, oba przetworniki z aluminium, a z tyłu made in China. Choćby grały lepiej od SCM7, to na starcie są przegrane Edytowano 13 godzin temu przez soberowy Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, soberowy napisał: Choćby grały lepiej od SCM7, to na starcie są przegrane We wszystkim z pewnością lepsze od ATC SCM 7 nie będą. Zarówno subiektywnie jak i starając się być obiektywnym na tyle na ile się da. Na spokojnie się posłucha. Najważniejsze kryterium - mają pokazywać bez spowalniania muzyczną energię i mają być namacalne. Tylko tyle i aż tyle. Bliskość, rytm, swoboda. Edytowano 13 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
soberowy Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Jak dla mnie to dwóch z trzech cech, które wymieniłeś nie mają ATC, nie tylko 7 ale i 11, 19 i 20. Tylko jednej brakuje 40stkom, ale to moje zdanie Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Każdy ma prawo do własnego zdania. Ważne, żeby sam posłuchał i w miarę dobrze poznał możliwości głośnika. 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 21 minut temu, kaczadupa napisał: Każdy ma prawo do własnego zdania. Ważne, żeby sam posłuchał i w miarę dobrze poznał możliwości głośnika. Jeśli nie jestem w ignorowanych, z ciekawych monitorów MI OSOBIŚCIE podobały się małe boenicke. 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 56 minut temu, kaczadupa napisał: Najważniejsze kryterium - mają pokazywać bez spowalniania muzyczną energię i mają być namacalne. Tylko tyle i aż tyle. Bliskość, rytm, swoboda. To w połowie odpowiednie drivery i strojenie. W bonusie wymarzony design/kolor/forma i w końcu referencyjny bas w sweetspot. Brzmienie do poprawki i to do szybkiej korekty bez problemu. Jeśli masz gotówkę, odwagę. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts