majkel74 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 45 minut temu, soberowy napisał: Na drugim zdjęciu to Atoll in300? Miło wspominam Atolla in200 i możliwe, że kiedyś wrócę do tej marki. Zgadza się 👍 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, Marlin napisał: są tam ludzie z trochę innym poziomem świadomości niż autor powyższego modelu biznesowego. Ja nie mam rocznych strat liczonych w milionach, więc faktycznie mój poziom świadomości jest inny! Pełna zgoda! 3 godziny temu, Marlin napisał: totalnie nie czujesz tematu projektu pt. Unitra I znów masz 100% racji. Totalnie nie czuję jak można pod marką która większości ludzi kojarzy się z komunistyczną tandetą oferować wzmacniacze po 20 kawałków i przetworniki po 3000€ i... liczyć na zysk! No za cholerę nie czuję. To tak, jakby dziś ktoś wypuścił samochód pod marką Syrena za 250 tys cebulionów i liczył, że kolejki się ustawią. Życzę powodzenia w biznesie! Edytowano 3 godziny temu przez il Dottore Odpisz, cytując
Recommended Posts