il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Marlin napisał: ile osób z nas tutaj ma zestaw tak skompletowany, że od kolumn przez wzmaka po źródło tej samej firmy? Chyba nikt, bo jaki to ma sens? Głośniki kupujemy od firmy specjalizującej się w produkcji głośników. Podobnie wzmacniacz, DAC... W rezultacie mój system wygląda paskudnie (choć już nie jest to Najbrzydszy System Stereo na Świecie, którego byłem kiedyś właścicielem), za to gra przyzwoicie. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Za 40 lat (...) na forum na naszym miejscu będą pisać obecni 20 latkowie grając na WSH 805 i 605. Mało tego, będą pisali, że nigdy ich nie zmienią bo takie dobre są. Co prawda, ja już tego niekoniecznie dożyję, ale za te 40 lat Unitry znowu nie będzie, w przeciwieństwie do Yamahy. 25 minut temu, il Dottore napisał: Głośniki kupujemy od firmy specjalizującej się w produkcji głośników. Podobnie wzmacniacz, DAC... A kobitkę? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, pairtick napisał: Unitry znowu nie będzie Na Twoim miejscu bardziej bym się obawiał tego szkraba. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, pairtick napisał: A kobitkę? Kobitki są jak wzmacniacze i głośniki. Na te najlepsze nas nie stać. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, il Dottore napisał: Kobitki są jak wzmacniacze i głośniki. Na te najlepsze nas nie stać. Ja tam nie wnikam w tak osobiste sprawy. Odpisz, cytując
Marlin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Kraft napisał: Wszyscy się szczycą własną myślą techniczną i produkcją;). Zresztą, co to niby znaczy? Czy produkują przetworniki do kolumn? Nie. Czy mają własną stolarnię i lakiernię? Nie wiem. Przy tej skali produkcji bardzo wątpię. Czy produkują własne terminale? Raczej nie. Czy sami tkają materiał na maskownice? Szczerze wątpię. I tak dalej, i tak dalej. Dobrze będzie, jak chociaż u siebie skręcają to wszystko w całość. Choć właściwie, jakie to ma znaczenie? Co za różnica, czy gość, który uczestniczy w procesie produkcji kolumn Unitry ma na koszulce jej znaczek, czy jakiś inny. Ważne, że gotowa kolumna dobrze gra i dobrze wygląda. To kolumny, ale przy wzmacniaczu może już sytuacja wygląda trochę inaczej. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mówisz, że sami produkują potencjometry Alpsa, tranzystory Toshiby i scalaki ESS?;) Odpisz, cytując
Recommended Posts