Rafał S Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) 35 minut temu, emzet napisał: A sprzęt ma być w domu dla wszystkich a nie schowany tylko dla mnie. Znam to. U mnie problemy pojawiły się wraz z dakiem, który nie ma pilota i cedekiem, który z kolei nie ma włącznika na obudowie. Wzmacniacz ma to i to, ale z obudowy tylko ja potrafię go włączyć i wyłączyć. Skutek jest taki, że żona sama prawie nigdy nie odpala sprzętu. A już reguła, żeby włączać w kolejności od źródła do pieca (i wyłączać w odwrotnej) przerasta całą rodzinę poza mną. Powodzenia! Edytowano 8 godzin temu przez Rafał S 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, Jacch napisał: łał z 12kzł na 7,5? Aż tak bardzo się nie sprzedaje? A jak z innymi all-in-on? Miałem wrażenie, ze to sie dobrze sprzedaje. Naim już ma swoje lata, konkurencja poszła do przodu, więc obniżka ceny była naturalnym krokiem Wersja nieoutletowa jest obecnie za 8999 PLN. 3 godziny temu, emzet napisał: Zostaje Marantz 40n i audiolab 7000. Oba mają HDMI arc więc jest super. Tylko czy 70w to nie za mało na kolumny pokroju powiedzmy pylon diamond 30 bądź vela 407 ?? Jeszcze chłopaki mnie tym subem kuszą więc może gdzieś bym go wcisnąl w niedalekiej przyszłości pod stół 🤣 Nie obawiałbym się tej mocy jeśli nie słuchasz bardzo, bardzo głośno Audiolab i Marantz spokojnie dadzą radę Pylonom, czy Elacom. 1 Odpisz, cytując
McKarmi Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Mi Elac bs403 dobrze grały z Lyngdorfem TDAI1120. Masz tam HDMI. Elac dobrze zgrywa się też z Heglem, np H190, lub Gato DIA250s. Tylko tam nie ma HDMI, więc musiałbyś kombinować. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, emzet napisał: nie boje się że coś tam mi będą dotykać bo nie będą Skąd ta pewność? Odpisz, cytując
emzet Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 godziny temu, McKarmi napisał: Mi Elac bs403 dobrze grały z Lyngdorfem TDAI1120. Masz tam HDMI. Elac dobrze zgrywa się też z Heglem, np H190, lub Gato DIA250s. Tylko tam nie ma HDMI, więc musiałbyś kombinować. Słuchałem z Heglem 390 i blado wypadł przy nadzie m33. Różnica była ogromna 😉 lyngdorf bardzo ciekawa propozycja!! Dzięki 😉 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Skąd ta pewność? Bo zawsze stał tu sprzęt i nigdy mu się nic nie działo 😉 Edytowano 1 godzinę temu przez emzet Odpisz, cytując
Recommended Posts