Arek83 Napisano 14 października Napisano 14 października Cześć, mam pytanie. czy warto myśleć o urządzeniach all in one ypu WIIM czy Eversolo czy jednak jakość wzmacniacz znacznie odbiega od tradycyjnych wzmacniaczy zintegrowanych? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 14 października Napisano 14 października To już wszystko zależy, czego oczekujesz. Czy stawiasz na wygodę, czy na jakość dźwięku. Każdy ma swoją drogę. Zaczynałem od all in one , a teraz mam oddzielne klocki i myślę by dalej iść w tym kierunku. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 14 października Napisano 14 października Cześć Wszystko zależy od oczekiwań i tego, czy porównujemy ceny wzmak do wzmaka, czy all-in-one do wzmacniacza, streamera, ewentualnego DACa i okablowania Nie wypadają one źle, ale pełnowymiarowe sprzęty, jak np. Audiolab 6000A MKII moim zdaniem zagrają lepiej z większością kolumn Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 14.10.2025 o 10:30, Arek83 napisał: Cześć, mam pytanie. czy warto myśleć o urządzeniach all in one ypu WIIM czy Eversolo czy jednak jakość wzmacniacz znacznie odbiega od tradycyjnych wzmacniaczy zintegrowanych? Młotkośrubokręt nigdy nie będzie tak dobry jak młotek + śrubokręt. Także superhiper dźwięku się nie spodziewaj. Ale to przecież nie jest sprzęt dla bardzo wybrednych słuchaczy. Spodziewaj się za to wygody i funkcjonalności. Zawsze jest coś za coś. Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Jak masz oddzielne klocki i coś "nie gra' to wymieniasz jeden klocek, w AIO też wymieniasz jeden, ale (zwykle) znacznie droższy (a jak nie droższy to znacznie gorszy). Osobiście wolę oddzielne elementy systemu, chociaż wzmacniacze mam zintegrowane, póki co nie zdecydowałem się na mono bloki 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Arek83 jeśli nie jesteś wytrawnym audiofilem , który dobiera komponenty ze znajomością rzeczy w celu osiągnięcia zamierzonych efektów dźwiękowych (a nie jesteś,skoro zadałeś takie pytanie) to nie ma absolutnie nic złego w urządzeniach all-in -one. Jeśli dane all -in -one jest skonstruowane zgodnie ze sztuką i z przyzwoitych podzespołów nie ma najmniejszych powodów by zagrało źle,albo słyszalnie gorzej od dzielonego setu w podobnej cenie. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, il Dottore napisał: Młotkośrubokręt nigdy nie będzie tak dobry jak młotek + śrubokręt. Wzmacniacz zintegrowany to też młotkośrubokręt. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts