Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 18 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Największa atrakcja- B&W Nautilius "ślimaki" ważą w skrzyniach ok.250 kg. Już są przygotowane, a dokładniej są obecnie "na pace" I czym je napędzicie? Pass? Czy Luxman? Odpisz, cytując
Elberoth Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Fono Master napisał: Nie lepiej wyhaczyć stare Eposy za 1/10 ceny ? Nie słuchałem tych nowych kolumn Szemisa, ale stare eposy to nie był jakiś hi-end. Super był ten pomysł z niefiltrowanym mid-wooferem, ale już tweeter był bardzo słaby i miał zbyt mało stromy filtr (bo był tam chyba tylko kondensator w filtrze 1-rzedu ZTCP), co generowało masę problemów widocznych w pomiarach. Clarisysy aż w dwóch salach w tym roku (GT i SN), dwa różne modele: Małe Minuet (205 SN) I duże, 4 panelowe Aria w Lampizatorze (Amsterdam, SN): 1 Odpisz, cytując
Elberoth Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Sound club właśnie wrzucił konfigurację swoich systemów. SYSTEM GOEBEL - SOULUTION - WADAX - BRINKMANN - AIR TIGHT Kolumny głośnikowe: Göbel Divin Noblesse – premiera w Polsce Subwoofery: Göbel Divin Sovereign Końcówka mocy: Soulution 717 – premiera w Polsce Przedwzmacniacz liniowy: Soulution 727 – premiera w Polsce Przetwornik D/A: Wadax Reference DAC Serwer audio: Wadax Reference Server z Reference PSU Phonostage: Soulution 757 – premiera w Polsce Wkładka gramofonowa: Air Tight PC-1 Coda Gramofon i ramię: Brinkmann Taurus + Brinkmann 12.1 Okablowanie: Göbel oraz Jorma Stoliki i platformy: Franc Audio Accessories SYSTEM MARTEN - BOULDER - WADAX Kolumny głośnikowe: Marten Mingus Septet Statement Edition Subwoofery: Ascendo The28 SUB - premiera w Polsce Końcówka mocy: Boulder 2160 Przedwzmacniacz liniowy: Boulder 2110 Odtwarzacz: Wadax Studio System (Studio Player + Studio Clock + Studio PSU) – NOWOŚĆ i premiera w Polsce Okablowanie: Jorma Stoliki i platformy: Franc Audio Accessories Te suby Ascendo ciekawe - pierwsze słyszę, aż musiałem wygooglać: Odpisz, cytując
Koobal Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Gorąco zapraszam na dwie premiery od Circle Labs. Nowe flagowe końcówki mocy M500, będą grały wraz z Dynaudio Confidence 60. AS100 nowy wzmacniacz zintegrowany (ten będzie miał prezentację statyczną z widokiem na wnętrzności ) 1 Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ogólny spis atrakcji (kilku brakuje, bo jestem chora i się kuruję) 😁 https://audio.com.pl/aktualnosci/sprzet/31938-audio-video-show-2025-najwieksze-atrakcje-2-najwiekszej-wystawy-w-europie PS. Coś się dziwnego zadziało, gdy łączyłam temat z postem i teraz AVS jest 2x. Nie wiem, dlaczego, wybaczcie 🫠 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Gorąca fotka 4 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: bo jestem chora i się kuruję Odpisz, cytując
pairtick Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu 4 godziny temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Gorąca fotka Macie klienta na czerwone? Nautilus comes in three standard colours: Silver, Black, and Midnight Blue. But, as befits such a unique speaker, we also offer a special service that can match any colour you specify. Odpisz, cytując
Recommended Posts