Wito76 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Czytałem wiele recenzji Wojtka i jest mega dobry w tym co robi i co słyszy. Tutaj naprawdę, nie wiem co się odejbało . 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A może to zbiorowa halucynacja... Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Wojtek @lpomis zacznij zbierać znaczki czy cuś, widzisz że nic nie słyszysz 🤣🤣🤣 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja właśnie słucham sobie Warmera i powtarzam na głos „przestań się nim jarać, on gra jak każdy poprzedni przetwornik, nie słyszysz tej przestrzeni, nie słyszysz tej miękkości, to tylko złudzenie” Edytowano 2 godziny temu przez mateolo2 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Po co drążyć Panowie - to proste - @lpomis należy do "nacji niesłyszących" 😁 1 Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ale jednego Wojtkowi trzeba pozazdrościć. Każdy chciałby chyba napisać recenzję i wzbudzić nią takie zainteresowanie i generalnie zrobić taki hot temat do dyskusji. Czasem człowiek coś napisze, coś opisze, pojawią 4 lajki a tutaj dyskusja na całego. Edytowano 2 godziny temu przez Wito76 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Wito76 napisał: Każdy chciałby chyba napisać recenzję i wzbudzić nią takie zainteresowanie Olać Fiio , dyskusja się toczy czy Wojtek słyszy czy nie , a to zawsze budzi emocje i zainteresowanie. Zaraz podam numer konta do zakładów 4 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, mateolo2 napisał: powtarzam na głos „przestań się nim jarać, Ja mam tak samo z k11. Już ze trzeci raz przeleciałem swoją playlistę i ciągle odkrywam coś nowego w utworach. Super to jest. 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Wito76 napisał: Ale jednego Wojtkowi trzeba pozazdrościć. Każdy chciałby chyba napisać recenzję i wzbudzić nią takie zainteresowanie i generalnie zrobić taki hot temat do dyskusji. Czasem człowiek coś napisze, coś opisze, pojawią 4 lajki a tutaj dyskusja na całego. A ja się czuje dumny, że po raz kolejny stworzyłem jeden z najbardziej hot wątków na tym forum pod kątem ilości wypowiedzi W kolekcji mam już wątek o pierwszym „wiim mini” a potem „kef r3” 2 1 Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) No bez Ciebie nie byłoby tej dyskusji mości Zagłobo. Edytowano 2 godziny temu przez Wito76 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) @tomek4446 zobacz na zdjęcia na dole. Oba wygenerowane przez AI. Można się rozejść. 16 minut temu, Wito76 napisał: Każdy chciałby chyba napisać recenzję i wzbudzić nią takie zainteresowanie i generalnie zrobić taki hot temat do dyskusji. Łatwizna - wystarczy zapowiedź testu sprzętu od Unitry. W ciągu 3 dni masz gwarantowane 20 stron treści jak brzmi sprzęt Unitry i to nawet bez jej słuchania. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) (PS. Mój Warmer już na lotnisku w Polsce) 👍 Edytowano 2 godziny temu przez Palmos 2 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ciekawe czy i kiedy Warmery zasypią OLX. 😉 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, mateolo2 napisał: A ja się czuje dumny, że po raz kolejny stworzyłem jeden z najbardziej hot wątków na tym forum pod kątem ilości wypowiedzi A mam utworzyć wątek " Słyszę kable i zatyczki " ? 7 minut temu, kaczadupa napisał: Oba wygenerowane przez AI. A masz telefon do tej brunetki z AI ? 8 minut temu, Palmos napisał: Mój Warmer już na lotnisku w Polsce) Wraca ? 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Wraca ? 👍. 😃 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Rafał S stary lis z Ciebie. Nawet po Sylwku zachowałeś trzeźwy umysł. Szacun. 3 minuty temu, tomek4446 napisał: Wraca ? Mistrz Odpisz, cytując
lpomis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Wito76 napisał: Jak wjedzie nowy lepszy model Pamiętam jak zamawiałem kiedyś do odsłuchu DAC/AMP słuchawkowy SMSL M500. Pracownik salonu zaproponował, abym wstrzymał się kilka dni, bo lada moment pojawi się u nich poprawiona wersja MK2 i do odsłuchu będzie egzemplarz demonstracyjny. Poczekałem i faktycznie taki dostałem. Finalnie nie zdecydowałem się na zakup i zwróciłem SMSLa. W momencie, kiedy go odsyłałem, producent ogłosił wprowadzenie wersji MK3. Szybko poszło. 29 minut temu, kaczadupa napisał: zobacz na zdjęcia na dole. Oba wygenerowane przez AI. Można się rozejść. O wypraszam sobie. Zrobienie tego zdjęcia zajęło mi chyba więcej czasu niż odsłuchy w ślepym teście. To jeszcze jedno na dokładkę, żeby pozostać jednak w temacie Warmera 7 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, lpomis napisał: teście. To jeszcze jedno na dokładkę, żeby pozostać jednak w temacie Warmera Wszystko dokładnie zaplanował. Nawet najładniejsze zdjęcie zostawił na koniec. Super fotka. 1 Odpisz, cytując
Ramiro Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam, (to mój pierwszy post na forum) Używam Warmera od 3 dni, wcześniej parę miesięcy K11 r2r, i mam takie spostrzeżenia, i zarazem pytanie: - utwory udostępnione w wysokiej jakości (na Amazonie music to Ultra HD) nie ma wielkich różnic, przestrzeń podobna, szczegółowość i separacja różnice pomijalne - utwory "średniej" jakości (samo HD) za to brzmią duuużo lepiej na warmerze niż na K11 r2r, wreszcie da się ich słuchać z przyjemnością Czy ktoś to jeszcze zauważył, czy tylko mi się tak zdaje? 2 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie mam Amazon music. Można prosić o wyjaśnienie czym jest to ultra HD i HD? Odpisz, cytując
leoś Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, lpomis napisał: Widziałem już wcześniej wpis z pomiarami do którego się odnosisz. Myślę, że sporo może wytłumaczyć ten film - https://ww w.youtube.com/watch?v=2YqWCX5WcVg Dzięki za komentarz i link , widziałem ten film, dotyczy impedancji wyjściowej wzmacniacza, a w naszym przypadku chodzi raczej o impedancję wejściową na wejściu liniowym wzmacniacza . Ale teraz nie rozwiążemy tego problemu.Szczególnie ,że FIIO tez nie podaje impedancji wyjściowej Warmera . Niestety w dzisiejszych czasach producenci rzucą 3-4 cyferki w tzw. specyfikacjach i to wszystko. 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Ramiro napisał: Używam Warmera od 3 dni, wcześniej parę miesięcy K11 r2r, i mam takie spostrzeżenia, i zarazem pytanie: Witaj. A czy zauważyłeś może różnice typu gdzieś basu/sopranu więcej/mniej? Obawiam że warmer będzie grał ciepłej, a tego bym nie chciał. Odpisz, cytując
Ramiro Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Na zdjęciach przykład Amazon music. Co do basu to warmer ma zauważalnie więcej (aczkolwiek w bloku nie mogę się "rozkręcić"). Soprany niewiele się różnią, może więcej powiem jak protestuje na 1 utworze zmianę). Odpisz, cytując
misiekx Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Wraca ? 👍🤣👍🤣 Odpisz, cytując
Recommended Posts