tomek4446 Napisano Poniedziałek o 18:26 Napisano Poniedziałek o 18:26 18 minut temu, Kraft napisał: Największe w impulsie. Jak zacznę słuchać impulsu to znaczy , że źle ze mną. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano Poniedziałek o 18:42 Napisano Poniedziałek o 18:42 Wszyscy słuchamy. Podobnie, jak wszyscy mówimy prozą nie zdając sobie z tego sprawy;). 2 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Poniedziałek o 19:57 Napisano Poniedziałek o 19:57 5 godzin temu, KrólKiczu napisał: A ja to w sumie zazdroszczę innym tej zabawy DACami. Po wpięciu DSP nie mam ŻADNYCH możliwości podłączenia DACa. I czasem nawet rodzi się w mojej głowie myśl - skoro tak wszyscy zachwalają to R2R, może warto przymknąć oko na niedoskonałości dolnego pasma (przecież tak naprawdę większość osób się z nimi boryka) i kupić przetwornik, który będzie zarazem ciepły ale i rozdzielczy, muzykalny ale i precyzyjny. Trudna decyzja 🤔. Kupiłem Warmer z myślą o 2 systemie Ma być zabawa 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 20:04 Napisano Poniedziałek o 20:04 5 minut temu, maciek72 napisał: Ma być zabawa Ale on podobno do kolęd a nie zabawy. 4 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Poniedziałek o 21:06 Napisano Poniedziałek o 21:06 1 godzinę temu, maciek72 napisał: Kupiłem Warmer z myślą o 2 systemie Ma być zabawa Przywieziesz? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano wczoraj o 08:24 Napisano wczoraj o 08:24 Jak tylko dojdzie , to tak 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano wczoraj o 15:41 Autor Napisano wczoraj o 15:41 (edytowany) 19 godzin temu, kaczadupa napisał: Ale on podobno do kolęd a nie zabawy. A stary, gdybys na nim usłyszał Beatę Kozidrak to byś nie uwierzył. Kolędy to nic Edytowano wczoraj o 15:41 przez mateolo2 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 15:52 Napisano wczoraj o 15:52 (edytowany) 12 minut temu, mateolo2 napisał: A stary, gdybys na nim usłyszał Beatę Kozidrak to byś nie uwierzył. Kolędy to nic Już zostawiając na boku Warmera i kolędy to ogólnie Chińczycy z roku na rok coraz bardziej zgarniają dla siebie rynek audio. Słuchawki, wzmacniacze słuchawkowe, przetworniki - tu wszędzie jest już praktycznie tylko Chińczyk, wzmacniacze stereo - tańszy segment też zdominowany przez Chiny. Ewentualnie Chiny kupują takie Dynaudio itp. albo co miesiąc wprowadzają nowe marki, nowe mody w audio, które stają się takim hitem jak Eversolo czy teraz Warmer. Ostatnie lata w audio to dla mnie jak ten pojedynek na załączonym filmiku. Chiny (niebieskie spodenki) vs cała reszta nadętych cenowo bufonów audio ( czerwone spodenki). Edytowano wczoraj o 15:54 przez kaczadupa Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano wczoraj o 16:41 Napisano wczoraj o 16:41 @kaczadupa nasz forumowy kolega @tomek4446 ciągle powtarza,że wszyscy chcą zarabiać coraz więcej,a przy okazji pracować mniej/ patrz liczne polskie urzędy,w których świetnie się zadomawia czterodniowy tydzień pracy/. No to i ceny audio gratów rosną razem z oczekiwaniami pracowników i potrzebami administracji państwowej. To nie tylko bufonada😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 16:57 Napisano wczoraj o 16:57 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Chińczycy z roku na rok coraz bardziej zgarniają dla siebie rynek audio. Adam , przyzwyczajaj się. Martwię się co będzie, jak opanują rynek europejski w takim procencie , że będą mogli dyktować warunki rządom. Ekonomia to potęga. 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano wczoraj o 17:25 Napisano wczoraj o 17:25 Ja się cieszę że mamy możliwość słuchania muzyki z udziałem pre/dac r2r bo to jest piękna prezentacja. Nie ważne jakiej narodowości jest inżynier, każdy może kochać słuchać muzykę. Eu jak będzie tak dalej szła to w piątej odsłonie zielonego ładu zakaże słuchania muzyki "bo to marnotrawstwo energii" 1 Odpisz, cytując
Amarok Napisano wczoraj o 17:27 Napisano wczoraj o 17:27 Przez ponad trzy dekady Zachód karmił chińskiego smoka. Nic dziwnego, że dziś, gdy urósł do potężnych rozmiarów, zionie ogniem i zaczyna pożerać świat, który go sam wyhodował. Rycerzy brak. 2 1 Odpisz, cytując
leoś Napisano wczoraj o 17:31 Napisano wczoraj o 17:31 2 minuty temu, Amarok napisał: Przez ponad trzy dekady Zachód karmił chińskiego smoka. Nic dziwnego, że dziś, gdy urósł do potężnych rozmiarów, zionie ogniem i zaczyna pożerać świat, który go sam wyhodował. Rycerzy brak. Nie będę się wdawał w polemiki , tylko zauważę ,że chińska cywilizacja na parę tysięcy lat, i do przesadnie agresywnych nie należy. Odpisz, cytując
Palmos Napisano wczoraj o 18:57 Napisano wczoraj o 18:57 1 godzinę temu, Amarok napisał: Przez ponad trzy dekady Zachód karmił chińskiego smoka. Nic dziwnego, że dziś, gdy urósł do potężnych rozmiarów Mi się wydaje że jest kilka przyczyn dlaczego tak jest. Np. Generalnie Chińczyk w fabryce zapierdziela za miskę ryżu, mają ekologię w dupie, nie przejmują się nią i "nie tracą kasy" na nią, chiński rząd dotuje transport chińskich produktów chyba na cały świat itp. Odpisz, cytując
leoś Napisano wczoraj o 20:25 Napisano wczoraj o 20:25 Dnia 4.01.2026 o 18:26, mateolo2 napisał: Ja jutro montuje radiatory i dam znać jaki efekt dają i czy w ogóle coś to poprawia. Mateolo, masz już zdjęcia po tunningu? Pozdrowienia dla Kozidrak 😉 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano wczoraj o 21:40 Autor Napisano wczoraj o 21:40 (edytowany) 1 godzinę temu, leoś napisał: Mateolo, masz już zdjęcia po tunningu? Pozdrowienia dla Kozidrak 😉 Z tą Kozidrak to był żart oczywiście Wolę Milesa Davisa. Z tymi radiatorami lipa bo okazuje się, że ta taśma termoprzewodzącą nie klei się do obudowy warmera i odpadają. Nie wiem czy one tak mają czy kupiłem jakiś shit Edytowano wczoraj o 21:43 przez mateolo2 Odpisz, cytując
cymes Napisano wczoraj o 22:15 Napisano wczoraj o 22:15 (edytowany) 41 minut temu, mateolo2 napisał: taśma termoprzewodzącą nie klei się do obudowy Nie znam takiego wynalazku, kiedyś jak składałem kompy to pasta termoprzewodząca miała duży wpływ na temp. procesora. Bardzo ważna jakość i jak najcieńsze równomierne nałożenie, świetna do tego była karta telefoniczna. Pasta bez mechanicznego docisku również nie przytrzyma, możesz użyć kleju termoprzewodzącego. https://www.arcticsilver.com/arctic_silver_thermal_adhesive.htm Edytowano wczoraj o 22:23 przez cymes Odpisz, cytując
leoś Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Mateolo, Jak Miles to proponuje inny tunning 😉. Odnośnie Beaty udało mi się zorieintować od razu .Pozdro 1 Odpisz, cytując
JACEK HABRAJSKI Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 10 godzin temu, cymes napisał: Nie znam takiego wynalazku, kiedyś jak składałem kompy to pasta termoprzewodząca miała duży wpływ na temp. procesora. Bardzo ważna jakość i jak najcieńsze równomierne nałożenie, świetna do tego była karta telefoniczna. Pasta bez mechanicznego docisku również nie przytrzyma, możesz użyć kleju termoprzewodzącego. https://www.arcticsilver.com/arctic_silver_thermal_adhesive.htm albo takiego wentylatorka, właśnie zamówiłem ... 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Duży i wolny wentylator komputerowy to jest moim zdaniem właściwa droga. A jak ktoś ma jeszcze drukarkę 3d i trochę umiejętności w projektowaniu, to można sobie zrobić coś na prawdę fajnego. Mój Warmer utknął gdzieś chyba przez święto 😭 Odpisz, cytując
JACEK HABRAJSKI Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 21 minut temu, bartleby napisał: Duży i wolny wentylator komputerowy to jest moim zdaniem właściwa droga. A jak ktoś ma jeszcze drukarkę 3d i trochę umiejętności w projektowaniu, to można sobie zrobić coś na prawdę fajnego. Mój Warmer utknął gdzieś chyba przez święto 😭 ten jest dedykowany do wzmacniaczy, routerów itp / jak dotrze zobaczymy ... Odpisz, cytując
bartleby Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Zrobi robotę, ale jest nieduży i szybko się kręci, więc będzie go słychać. Ja wziąłbym taki 14cm i puścił go na minimalne obroty (ze 400). Umieściłbym go tak, żeby wiał w górę i przeganiał gorące powietrze znad daca. Puszczając go normalnie błyskawicznie zasyfi tę drobną siatkę. Do tego transformatorek z regulacją napięcia i gniazdko wifi. Odpisz, cytując
bartleby Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Pocztex: Przesyłka o numerze PX1946180XXX od CAINIAO (NETHERLANDS) B.V. została do Ciebie nadana. 😀😃😀 W piątek będzie 2 tygodnie od zakupu. Sorry, że spamuję. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Też takie coś właśnie dostałem na maila 😉 1 Odpisz, cytując
leoś Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Dnia 5.01.2026 o 16:47, BlaBla napisał: Dzięki za ten wpis, bo myślałem, ze tylko ja nie słyszę... w teacu też są jakieś tryby i filtry i za cholerę nie słyszę różnicy.... , wszystko więc ustawiłem na off. Potem włączyłem wszystko na max... I znowu na off.... 🤔🙄. Takie jak Twoje to miałem w smsl -u. No też nie słyszałem... Ponizej masz wyjaśnioną przystępnie kwestię filtrów w DAC. Odpisz, cytując
Recommended Posts