tomek4446 Napisano Poniedziałek o 18:26 Napisano Poniedziałek o 18:26 18 minut temu, Kraft napisał: Największe w impulsie. Jak zacznę słuchać impulsu to znaczy , że źle ze mną. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano Poniedziałek o 18:42 Napisano Poniedziałek o 18:42 Wszyscy słuchamy. Podobnie, jak wszyscy mówimy prozą nie zdając sobie z tego sprawy;). 2 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Poniedziałek o 19:57 Napisano Poniedziałek o 19:57 5 godzin temu, KrólKiczu napisał: A ja to w sumie zazdroszczę innym tej zabawy DACami. Po wpięciu DSP nie mam ŻADNYCH możliwości podłączenia DACa. I czasem nawet rodzi się w mojej głowie myśl - skoro tak wszyscy zachwalają to R2R, może warto przymknąć oko na niedoskonałości dolnego pasma (przecież tak naprawdę większość osób się z nimi boryka) i kupić przetwornik, który będzie zarazem ciepły ale i rozdzielczy, muzykalny ale i precyzyjny. Trudna decyzja 🤔. Kupiłem Warmer z myślą o 2 systemie Ma być zabawa 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 20:04 Napisano Poniedziałek o 20:04 5 minut temu, maciek72 napisał: Ma być zabawa Ale on podobno do kolęd a nie zabawy. 4 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Poniedziałek o 21:06 Napisano Poniedziałek o 21:06 1 godzinę temu, maciek72 napisał: Kupiłem Warmer z myślą o 2 systemie Ma być zabawa Przywieziesz? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano wczoraj o 08:24 Napisano wczoraj o 08:24 Jak tylko dojdzie , to tak 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu (edytowany) 19 godzin temu, kaczadupa napisał: Ale on podobno do kolęd a nie zabawy. A stary, gdybys na nim usłyszał Beatę Kozidrak to byś nie uwierzył. Kolędy to nic Edytowano 21 godzin temu przez mateolo2 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, mateolo2 napisał: A stary, gdybys na nim usłyszał Beatę Kozidrak to byś nie uwierzył. Kolędy to nic Już zostawiając na boku Warmera i kolędy to ogólnie Chińczycy z roku na rok coraz bardziej zgarniają dla siebie rynek audio. Słuchawki, wzmacniacze słuchawkowe, przetworniki - tu wszędzie jest już praktycznie tylko Chińczyk, wzmacniacze stereo - tańszy segment też zdominowany przez Chiny. Ewentualnie Chiny kupują takie Dynaudio itp. albo co miesiąc wprowadzają nowe marki, nowe mody w audio, które stają się takim hitem jak Eversolo czy teraz Warmer. Ostatnie lata w audio to dla mnie jak ten pojedynek na załączonym filmiku. Chiny (niebieskie spodenki) vs cała reszta nadętych cenowo bufonów audio ( czerwone spodenki). Edytowano 20 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu @kaczadupa nasz forumowy kolega @tomek4446 ciągle powtarza,że wszyscy chcą zarabiać coraz więcej,a przy okazji pracować mniej/ patrz liczne polskie urzędy,w których świetnie się zadomawia czterodniowy tydzień pracy/. No to i ceny audio gratów rosną razem z oczekiwaniami pracowników i potrzebami administracji państwowej. To nie tylko bufonada😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Chińczycy z roku na rok coraz bardziej zgarniają dla siebie rynek audio. Adam , przyzwyczajaj się. Martwię się co będzie, jak opanują rynek europejski w takim procencie , że będą mogli dyktować warunki rządom. Ekonomia to potęga. 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Ja się cieszę że mamy możliwość słuchania muzyki z udziałem pre/dac r2r bo to jest piękna prezentacja. Nie ważne jakiej narodowości jest inżynier, każdy może kochać słuchać muzykę. Eu jak będzie tak dalej szła to w piątej odsłonie zielonego ładu zakaże słuchania muzyki "bo to marnotrawstwo energii" 1 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Przez ponad trzy dekady Zachód karmił chińskiego smoka. Nic dziwnego, że dziś, gdy urósł do potężnych rozmiarów, zionie ogniem i zaczyna pożerać świat, który go sam wyhodował. Rycerzy brak. 2 1 Odpisz, cytując
leoś Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Amarok napisał: Przez ponad trzy dekady Zachód karmił chińskiego smoka. Nic dziwnego, że dziś, gdy urósł do potężnych rozmiarów, zionie ogniem i zaczyna pożerać świat, który go sam wyhodował. Rycerzy brak. Nie będę się wdawał w polemiki , tylko zauważę ,że chińska cywilizacja na parę tysięcy lat, i do przesadnie agresywnych nie należy. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Amarok napisał: Przez ponad trzy dekady Zachód karmił chińskiego smoka. Nic dziwnego, że dziś, gdy urósł do potężnych rozmiarów Mi się wydaje że jest kilka przyczyn dlaczego tak jest. Np. Generalnie Chińczyk w fabryce zapierdziela za miskę ryżu, mają ekologię w dupie, nie przejmują się nią i "nie tracą kasy" na nią, chiński rząd dotuje transport chińskich produktów chyba na cały świat itp. Odpisz, cytując
leoś Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Dnia 4.01.2026 o 18:26, mateolo2 napisał: Ja jutro montuje radiatory i dam znać jaki efekt dają i czy w ogóle coś to poprawia. Mateolo, masz już zdjęcia po tunningu? Pozdrowienia dla Kozidrak 😉 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, leoś napisał: Mateolo, masz już zdjęcia po tunningu? Pozdrowienia dla Kozidrak 😉 Z tą Kozidrak to był żart oczywiście Wolę Milesa Davisa. Z tymi radiatorami lipa bo okazuje się, że ta taśma termoprzewodzącą nie klei się do obudowy warmera i odpadają. Nie wiem czy one tak mają czy kupiłem jakiś shit Edytowano 15 godzin temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
cymes Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) 41 minut temu, mateolo2 napisał: taśma termoprzewodzącą nie klei się do obudowy Nie znam takiego wynalazku, kiedyś jak składałem kompy to pasta termoprzewodząca miała duży wpływ na temp. procesora. Bardzo ważna jakość i jak najcieńsze równomierne nałożenie, świetna do tego była karta telefoniczna. Pasta bez mechanicznego docisku również nie przytrzyma, możesz użyć kleju termoprzewodzącego. https://www.arcticsilver.com/arctic_silver_thermal_adhesive.htm Edytowano 14 godzin temu przez cymes Odpisz, cytując
leoś Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Mateolo, Jak Miles to proponuje inny tunning 😉. Odnośnie Beaty udało mi się zorieintować od razu .Pozdro 1 Odpisz, cytując
JACEK HABRAJSKI Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, cymes napisał: Nie znam takiego wynalazku, kiedyś jak składałem kompy to pasta termoprzewodząca miała duży wpływ na temp. procesora. Bardzo ważna jakość i jak najcieńsze równomierne nałożenie, świetna do tego była karta telefoniczna. Pasta bez mechanicznego docisku również nie przytrzyma, możesz użyć kleju termoprzewodzącego. https://www.arcticsilver.com/arctic_silver_thermal_adhesive.htm albo takiego wentylatorka, właśnie zamówiłem ... 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Duży i wolny wentylator komputerowy to jest moim zdaniem właściwa droga. A jak ktoś ma jeszcze drukarkę 3d i trochę umiejętności w projektowaniu, to można sobie zrobić coś na prawdę fajnego. Mój Warmer utknął gdzieś chyba przez święto 😭 Odpisz, cytując
JACEK HABRAJSKI Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, bartleby napisał: Duży i wolny wentylator komputerowy to jest moim zdaniem właściwa droga. A jak ktoś ma jeszcze drukarkę 3d i trochę umiejętności w projektowaniu, to można sobie zrobić coś na prawdę fajnego. Mój Warmer utknął gdzieś chyba przez święto 😭 ten jest dedykowany do wzmacniaczy, routerów itp / jak dotrze zobaczymy ... Odpisz, cytując
bartleby Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Zrobi robotę, ale jest nieduży i szybko się kręci, więc będzie go słychać. Ja wziąłbym taki 14cm i puścił go na minimalne obroty (ze 400). Umieściłbym go tak, żeby wiał w górę i przeganiał gorące powietrze znad daca. Puszczając go normalnie błyskawicznie zasyfi tę drobną siatkę. Do tego transformatorek z regulacją napięcia i gniazdko wifi. Odpisz, cytując
bartleby Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Pocztex: Przesyłka o numerze PX1946180XXX od CAINIAO (NETHERLANDS) B.V. została do Ciebie nadana. 😀😃😀 W piątek będzie 2 tygodnie od zakupu. Sorry, że spamuję. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Też takie coś właśnie dostałem na maila 😉 1 Odpisz, cytując
leoś Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 5.01.2026 o 16:47, BlaBla napisał: Dzięki za ten wpis, bo myślałem, ze tylko ja nie słyszę... w teacu też są jakieś tryby i filtry i za cholerę nie słyszę różnicy.... , wszystko więc ustawiłem na off. Potem włączyłem wszystko na max... I znowu na off.... 🤔🙄. Takie jak Twoje to miałem w smsl -u. No też nie słyszałem... Ponizej masz wyjaśnioną przystępnie kwestię filtrów w DAC. Odpisz, cytując
Recommended Posts