Wing0 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, RLC2 napisał: Może to dziwne pytanie ale takich podobno nie ma 🙂 NUC bez żadnych wspomagaczy typu Volumio zagra bez internetu? Powinien! Nie bardzo rozumiem :). Oczywiście że zagra bez internetu jak masz pliki i połączysz do DAC kablem jeśli o to chodzi. Niestety Windows brzmi tak se mimo zabawy z Foobarem czy JRiverem Edytowano 6 godzin temu przez Wing0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Wing0 napisał: Oczywiście że zagra bez internetu jak masz pliki i połączysz do DAC kablem jeśli o to chodzi. O to mi chodziło dzięki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I.x.y. Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Widzę że na razie nie gadamy o hi endzie to dodam coś od siebie 😀. Kompletuje mój zestaw od ponad 2 lat, A ostatnio dużo się zmieniło. Kolumny : Kef q700 oraz Pioneer Cs -557 do posłuchania cichego Wzmacniacz: Pioneer a-337 Kable : 4x2,5mm2, oraz Chinche ugreen 🙂 Dac: Z allegro kiedyś do 5.1 kupiłem ale obsługuje do 24bit/192khz i nawet dsd więc nie zmieniam. Pomieszczenie odsłuchowe : Mój pokój nic specjalnego Dvd : Pioneer dv-525 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przełącznik BAZA w adiomagnetofonie Daria służył do "poszerzania" bazy stereo 👂👂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Znowu się pochwalę , chociaż nie audio. Kupiłem sobie na święta i dzisiaj skręciłem fotel z Ikea model Ekenaset do kącika odsłuchiwania. To już kolejny, bardzo je lubię i innym polecam do słuchania muzyki bo są mega wygodne i nie zajmują dużo miejsca. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Tomasz S. napisał: Ikea model Ekenaset Szukałem podobnego ale znacznie starszego za renowację fachowcy chcą spore pieniążki+ zakup fotela wychodzi spora kwota. Ten Ekanaset jest ciekawą alternatywą 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Moja ciotka miała takie fotele w latach 70-tych ubiegłego wieku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Rega napisał: Moja ciotka miała takie fotele w latach 70-tych ubiegłego wieku. Mam gdzieś zdjęcie z siostrą jak byliśmy mali na takich podobnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Rega napisał: Moja ciotka miała takie fotele w latach 70-tych ubiegłego wieku. Ja miałem takie w rodzinnym domu na wsi pod Zamościem 😁. Średnio wygodne ale dziś pewnie robiłyby furorę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I.x.y. Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu 2 godziny temu, pairtick napisał: Przełącznik BAZA w adiomagnetofonie Daria służył do "poszerzania" bazy stereo 👂👂 Haha, dobre oko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts