Wing0 Napisano wczoraj o 12:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:09 (edytowany) 3 minuty temu, RLC2 napisał: Może to dziwne pytanie ale takich podobno nie ma 🙂 NUC bez żadnych wspomagaczy typu Volumio zagra bez internetu? Powinien! Nie bardzo rozumiem :). Oczywiście że zagra bez internetu jak masz pliki i połączysz do DAC kablem jeśli o to chodzi. Niestety Windows brzmi tak se mimo zabawy z Foobarem czy JRiverem Edytowano wczoraj o 12:10 przez Wing0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano wczoraj o 12:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:23 12 minut temu, Wing0 napisał: Oczywiście że zagra bez internetu jak masz pliki i połączysz do DAC kablem jeśli o to chodzi. O to mi chodziło dzięki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I.x.y. Napisano wczoraj o 13:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:30 Widzę że na razie nie gadamy o hi endzie to dodam coś od siebie 😀. Kompletuje mój zestaw od ponad 2 lat, A ostatnio dużo się zmieniło. Kolumny : Kef q700 oraz Pioneer Cs -557 do posłuchania cichego Wzmacniacz: Pioneer a-337 Kable : 4x2,5mm2, oraz Chinche ugreen 🙂 Dac: Z allegro kiedyś do 5.1 kupiłem ale obsługuje do 24bit/192khz i nawet dsd więc nie zmieniam. Pomieszczenie odsłuchowe : Mój pokój nic specjalnego Dvd : Pioneer dv-525 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano wczoraj o 15:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:17 Przełącznik BAZA w adiomagnetofonie Daria służył do "poszerzania" bazy stereo 👂👂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano wczoraj o 15:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:34 Znowu się pochwalę , chociaż nie audio. Kupiłem sobie na święta i dzisiaj skręciłem fotel z Ikea model Ekenaset do kącika odsłuchiwania. To już kolejny, bardzo je lubię i innym polecam do słuchania muzyki bo są mega wygodne i nie zajmują dużo miejsca. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano wczoraj o 15:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:43 5 minut temu, Tomasz S. napisał: Ikea model Ekenaset Szukałem podobnego ale znacznie starszego za renowację fachowcy chcą spore pieniążki+ zakup fotela wychodzi spora kwota. Ten Ekanaset jest ciekawą alternatywą 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano wczoraj o 16:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:28 Moja ciotka miała takie fotele w latach 70-tych ubiegłego wieku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano wczoraj o 17:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:05 36 minut temu, Rega napisał: Moja ciotka miała takie fotele w latach 70-tych ubiegłego wieku. Mam gdzieś zdjęcie z siostrą jak byliśmy mali na takich podobnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano wczoraj o 17:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:10 41 minut temu, Rega napisał: Moja ciotka miała takie fotele w latach 70-tych ubiegłego wieku. Ja miałem takie w rodzinnym domu na wsi pod Zamościem 😁. Średnio wygodne ale dziś pewnie robiłyby furorę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I.x.y. Napisano wczoraj o 18:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:06 2 godziny temu, pairtick napisał: Przełącznik BAZA w adiomagnetofonie Daria służył do "poszerzania" bazy stereo 👂👂 Haha, dobre oko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano wczoraj o 19:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:16 18 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Oczami wyobraźni widzę już wspólne wybieranie ustojów akustycznych..... Nie chcę Cię chłopie dobijać , ale jakieś trzy dni temu wraz z moją drugą połową wybraliśmy dyfuzory. Już zamówione. Kurna , właśnie na to wpadłem. Jak żona pójdzie po linii i na bazie i zamówi ustroje do sypialni ,to pomny ceny jej radyjka ,faktycznie będę musiał nauczyć się polować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano wczoraj o 19:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:22 1 godzinę temu, I.x.y. napisał: Haha, dobre oko Można też inaczej - hektary przestrzeni 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano wczoraj o 19:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:58 Sugden? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I.x.y. Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 14 godzin temu, pairtick napisał: Można też inaczej - hektary przestrzeni 😉 Czy to sugden a21aL ? 🫣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 15 godzin temu, tomek4446 napisał: . Jak żona pójdzie po linii i na bazie i zamówi ustroje do sypialni W sypialni odpowiednia akustyka to podstawa 😜 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, I.x.y. napisał: Czy to sugden a21aL ? 🫣 Prawdopodobnie. Ja mam zdjęcie z forum, też nienajlepszej jakości. 19 godzin temu, RLC2 napisał: Sugden? Ważne, że w przeciwfazie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, pairtick napisał: Ważne, że w przeciwfazie 😁 Tylko po co? Przecież to pseudo „holografia” nie ma sensu, chyba że to przypadek z tymi kabelkami, bo świadomy wybór jak dla mnie niezrozumiały. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) 21 godzin temu, tomek4446 napisał: ,faktycznie będę musiał nauczyć się polować A co bedzie jeśli nie zgodzicie się w sprawie wyższości lampy nad tranzystorem lub odwrotnie? Wojna domowa czy dwa pokoje odsłuchowe? A może nieustanne ślepe testy? To polowanie to niezły pomysł bo sprzęt coraz droższy. Jeden zakręcony w rodzinie na punkcie audio to już duzo, ale dwoje to stanowczo za dużo😉 Edytowano 3 godziny temu przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Wciaz moze sie jednak udac🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, pairtick napisał: Ważne, że w przeciwfazie 😁 W jakim celu? Chodzi o równe wychyły membran głośnikowych? 1 godzinę temu, pairtick napisał: Prawdopodobnie. Ja mam zdjęcie z forum, też nienajlepszej jakości. Czyli to nie twój sprzęt audio? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts