Raf_raf Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Rega napisał: @Nowy75Eeeee, nie ma czego zazdrościć - na wieszaku kilka Cardasów, Beldenów, Argonów, Oyayde, Supry, jakieś srebrne, jakieś inne ...... Wiszą sobie i czekają na lepsze czasy. Natomiast przy kolumnach Kimber, Tara Labs, WE, Pro link itd, itp. Części się już pozbyłęm, bo mi tylko kurz zbierały. A tu trochę wpiętych aktualnie. Porządek przede wszystkim😉 Pokaże to zdjęcie Żonie, niech już nie narzeka 😃 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Raf_raf napisał: Pokaże to zdjęcie Żonie, niech już nie narzeka Już myślałęm, że na Kolegach można polegać, a tu , widzę donosicielstwo się szerzy.😉. A poza tym spróbuj tam wejść, nawet żeby coś podłaczyć, już nawet nie wspomnę o sprzątaniu. Koledzy Mariusz i Wojtek mogą coś na ten temat powiedziec. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Rega napisał: Już myślałęm, że na Kolegach można polegać, a tu , widzę donosicielstwo się szerzy.😉. A poza tym spróbuj tam wejść, nawet żeby coś podłaczyć, już nawet nie wspomnę o sprzątaniu. Koledzy Mariusz i Wojtek mogą coś na ten temat powiedziec. Ależ Kolego @Rega, pokaże swojej Żonie, nie Twojej, to nie donosicielstwo, a mi życie może ułatwić 😃 U mnie jak widzisz pedanterii nie ma 😃 Edytowano 1 godzinę temu przez Raf_raf Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Moja nie ma prawa wstępu i jakichkolwiek komentarzy. Tu ja (i moje pająki) rządzę.😋 Kiedyś, nawet zrobiłem kilka podstawek pod kable, ale u mnie się nie przyjęły🤣 Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, BlaBla napisał: Kamień z serca, bo myślałem, ze tylko ja mam taki porządek w kablach..... Co Wy wiecie o porządku w kablach , 58 szt. za szafką i wszystkie wpięte 4 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu @Rega a u mnie podstawka niezmiennie w użyciu:). Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu 30 minut temu, Rega napisał: Kiedyś, nawet zrobiłem kilka podstawek pod kable, ale u mnie się nie przyjęły Roman , a u mnie Twoja produkcja ma się znakomicie . Jeszcze raz dzięki. Odpisz, cytując
Rega Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu (edytowany) @tomek4446 i to (u Ciebie za sprzętem) mi się podoba. Tak ma być. O ile nie powoduje jakiegoś brumu, czy innych zakłóceń. O porządku to mogą mówić Koledzy posiadający jeden wzmacniacz i jedną parę kolumn, u których całość waży kilka kg. Spróbuj przesunąć np mój regał. Sam waży ponad 40 kg, a razem ze sprzętem dobrze ponad 150kg. Szanowni Koledzy, myślałęm, że te podstawki dawno poszły na legarki pod garnki. Edytowano 44 minuty temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 19 minut temu, tomek4446 napisał: Co Wy wiecie o porządku w kablach , 58 szt. za szafką i wszystkie wpięte Majątek wydasz na audiofilskie podstawki, podkładki pod te kable. 🤣. Aż mi ulżyło, u mnie mniej kabli ale porządek podobny😉 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu @tomek4446masz porządku w kablach jak nasz serwisant w uszczelkach do aluminium;D Ps Tomek jest przykładem gościa który nawet jeśli nie wierzy w audiofilskie kable to z samej ich ilości wydał na nie majątek 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: masz porządku w kablach jak nasz serwisant w uszczelkach do aluminium;D Czyli swój chłop @Nowy75 , a ja z Chorda Clearway , wczoraj wydziergałem taki kabelek właśnie na wtykach Nakamichi / zdjęcie/. W ogóle polecam każdemu zakup subwoofera , i nie chodzi o bas. To pudełko uruchomiło lawinę rzeczy co do których wydawało mi się , że już nie wrócę. Zrobiłem cztery kable Speacon , dwa XLR-y , głośnikowy , jutro dziergam XLR -RCA na bazie Supry Sublink / pierwszy na bazie Prolinka/ to już 9 kabli w dwa tygodnie ! A nie robiłem tego dobre dwa lata. Dzięki subowi mam zwrotnicę zewnętrzną , byłem w Kluczborku i mam nowe gniazda w pre . Poznałem akustykę , rozkład częstotliwości we własnej chałupie o czym wcześniej nie miałem pojęcia. Ba , odkryłem podłączenia kablowe , które wcześniej by mi do głowy nie przyszły. Poznałem bliżej opcje programu REW . Sub świetnie robi na nogi , nie pamiętam kiedy wcześniej tak biegałem z mikrofonem. Naprawdę polecam , ten zakup to same zalety 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu Jak ten chord @tomek4446 ? Witek tez chyba go ma jak dobrze pamiętam. Kudos robi tez chyba na tym Chordzie swoj kabel. Ja od lat siedzę na WE16, ale trochę krótki i tak o tym Chordzie myślę. Tani i solidny się wydaje. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, Wing0 napisał: Jak ten chord Gruby , ok. 10 mm średnica. Bardzo dobrze ekranowany , masz oplot foliowy , bawełnę. W wersji ' X ' jest jeszcze oplot chyba miedziany. Elastyczny nie jest tak jak jak kable pro , ale promień zgięcia akceptowalny. Odpisz, cytując
Recommended Posts