Raf_raf Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Rega napisał: @Nowy75Eeeee, nie ma czego zazdrościć - na wieszaku kilka Cardasów, Beldenów, Argonów, Oyayde, Supry, jakieś srebrne, jakieś inne ...... Wiszą sobie i czekają na lepsze czasy. Natomiast przy kolumnach Kimber, Tara Labs, WE, Pro link itd, itp. Części się już pozbyłęm, bo mi tylko kurz zbierały. A tu trochę wpiętych aktualnie. Porządek przede wszystkim😉 Pokaże to zdjęcie Żonie, niech już nie narzeka 😃 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Raf_raf napisał: Pokaże to zdjęcie Żonie, niech już nie narzeka Już myślałęm, że na Kolegach można polegać, a tu , widzę donosicielstwo się szerzy.😉. A poza tym spróbuj tam wejść, nawet żeby coś podłaczyć, już nawet nie wspomnę o sprzątaniu. Koledzy Mariusz i Wojtek mogą coś na ten temat powiedziec. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Rega napisał: Już myślałęm, że na Kolegach można polegać, a tu , widzę donosicielstwo się szerzy.😉. A poza tym spróbuj tam wejść, nawet żeby coś podłaczyć, już nawet nie wspomnę o sprzątaniu. Koledzy Mariusz i Wojtek mogą coś na ten temat powiedziec. Ależ Kolego @Rega, pokaże swojej Żonie, nie Twojej, to nie donosicielstwo, a mi życie może ułatwić 😃 U mnie jak widzisz pedanterii nie ma 😃 Edytowano 2 godziny temu przez Raf_raf Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Moja nie ma prawa wstępu i jakichkolwiek komentarzy. Tu ja (i moje pająki) rządzę.😋 Kiedyś, nawet zrobiłem kilka podstawek pod kable, ale u mnie się nie przyjęły🤣 Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, BlaBla napisał: Kamień z serca, bo myślałem, ze tylko ja mam taki porządek w kablach..... Co Wy wiecie o porządku w kablach , 58 szt. za szafką i wszystkie wpięte 4 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Rega a u mnie podstawka niezmiennie w użyciu:). Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Rega napisał: Kiedyś, nawet zrobiłem kilka podstawek pod kable, ale u mnie się nie przyjęły Roman , a u mnie Twoja produkcja ma się znakomicie . Jeszcze raz dzięki. Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) @tomek4446 i to (u Ciebie za sprzętem) mi się podoba. Tak ma być. O ile nie powoduje jakiegoś brumu, czy innych zakłóceń. O porządku to mogą mówić Koledzy posiadający jeden wzmacniacz i jedną parę kolumn, u których całość waży kilka kg. Spróbuj przesunąć np mój regał. Sam waży ponad 40 kg, a razem ze sprzętem dobrze ponad 150kg. Szanowni Koledzy, myślałęm, że te podstawki dawno poszły na legarki pod garnki. Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, tomek4446 napisał: Co Wy wiecie o porządku w kablach , 58 szt. za szafką i wszystkie wpięte Majątek wydasz na audiofilskie podstawki, podkładki pod te kable. 🤣. Aż mi ulżyło, u mnie mniej kabli ale porządek podobny😉 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @tomek4446masz porządku w kablach jak nasz serwisant w uszczelkach do aluminium;D Ps Tomek jest przykładem gościa który nawet jeśli nie wierzy w audiofilskie kable to z samej ich ilości wydał na nie majątek 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: masz porządku w kablach jak nasz serwisant w uszczelkach do aluminium;D Czyli swój chłop @Nowy75 , a ja z Chorda Clearway , wczoraj wydziergałem taki kabelek właśnie na wtykach Nakamichi / zdjęcie/. W ogóle polecam każdemu zakup subwoofera , i nie chodzi o bas. To pudełko uruchomiło lawinę rzeczy co do których wydawało mi się , że już nie wrócę. Zrobiłem cztery kable Speacon , dwa XLR-y , głośnikowy , jutro dziergam XLR -RCA na bazie Supry Sublink / pierwszy na bazie Prolinka/ to już 9 kabli w dwa tygodnie ! A nie robiłem tego dobre dwa lata. Dzięki subowi mam zwrotnicę zewnętrzną , byłem w Kluczborku i mam nowe gniazda w pre . Poznałem akustykę , rozkład częstotliwości we własnej chałupie o czym wcześniej nie miałem pojęcia. Ba , odkryłem podłączenia kablowe , które wcześniej by mi do głowy nie przyszły. Poznałem bliżej opcje programu REW . Sub świetnie robi na nogi , nie pamiętam kiedy wcześniej tak biegałem z mikrofonem. Naprawdę polecam , ten zakup to same zalety 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 49 minut temu Napisano 49 minut temu Jak ten chord @tomek4446 ? Witek tez chyba go ma jak dobrze pamiętam. Kudos robi tez chyba na tym Chordzie swoj kabel. Ja od lat siedzę na WE16, ale trochę krótki i tak o tym Chordzie myślę. Tani i solidny się wydaje. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu 3 minuty temu, Wing0 napisał: Jak ten chord Gruby , ok. 10 mm średnica. Bardzo dobrze ekranowany , masz oplot foliowy , bawełnę. W wersji ' X ' jest jeszcze oplot chyba miedziany. Elastyczny nie jest tak jak jak kable pro , ale promień zgięcia akceptowalny. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu 3 minuty temu, Wing0 napisał: Przekonał mnie Twój opis Sorry , zapomniałem napisać , że zjada na śniadanie wszystkie kable za 20 tysi i więcej , a Nordost Valhala to mu do pięt dźwiękowo nie dorasta . 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu No i teraz już żałuję, że zrezygnowałem z takiej propozycji. Musieliście??? , a nie mogliście na PW? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu Przed chwilą, tomek4446 napisał: Sorry , zapomniałem napisać , że zjada na śniadanie wszystkie kable za 20 tysi i więcej , a Nordost Valhala to mu do pięt dźwiękowo nie dorasta . Heheh to mnie tak poruszyło że wlasnie kupiłem:D Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 19 minut temu, tomek4446 napisał: Zrobiłem cztery kable Speacon , dwa XLR-y , głośnikowy , jutro dziergam XLR -RCA na bazie Supry Sublink / pierwszy na bazie Prolinka/ to już 9 kabli w dwa tygodnie ! A nie robiłem tego dobre dwa lata Tak jest, potwierdzam, że @tomek4446 bardzo dobre kabelki robi, ze trzy lata już grają i ich nie wymieniałem, a igły już ze trzy zdarłem… 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu 6 minut temu, tomek4446 napisał: Gruby , ok. 10 mm średnica. Bardzo dobrze ekranowany , masz oplot foliowy , bawełnę. W wersji ' X ' jest jeszcze oplot chyba miedziany. Elastyczny nie jest tak jak jak kable pro , ale promień zgięcia akceptowalny. Jest ekranowany, ale ekran w postaci folii nigdzie nie jest podłączony, nawet nie bardzo się da. Jeśli to o tym ClearWay mowa. O jego "brzmieniu" nie będę pisać, wolę się nie narażać 😁😁😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu 3 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: bardzo dobre kabelki robi, ze trzy lata już grają Cholera , a miały trzy dni. Muszę popracować nad technologią Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Muszę popracować nad technologią Tylko mi ich zdalnie nie wyłączaj!!! 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 2 minuty temu, DiBatonio napisał: O jego "brzmieniu" nie będę pisać, wolę się nie narażać Nordostowi Valhali ? 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu (edytowany) 10 minut temu, DiBatonio napisał: O jego "brzmieniu" nie będę pisać, wolę się nie narażać Ooo to juz wiem skąd minka pod moim postem. We wtorek dojdzie porównam z WE 16 i porzycze od kolegi Hijiri i Yter a kij zrobimy testa Tylko bawełniane rękawiczki muszę znaleźć Edytowano 16 minut temu przez Wing0 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu (edytowany) 20 minut temu, Wing0 napisał: Tylko bawełniane rękawiczki muszę znaleźć Skarpetki bawełniane na ręce sobie załóż 😁😁😁 Druciki się "opracowuje" w nitrylowych rękawiczkach, oooo 😜 Edytowano 3 minuty temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Rega Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu 17 minut temu, DiBatonio napisał: O jego "brzmieniu" nie będę pisać, wolę się nie narażać Podobnie jak ja o Tellurium Q Black II 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts