soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Hej, LKS'a nie posiadam już z dwa lata, ale pamiętam tę opcję. Próbowałeś wykorzystać jego cyfrową regulację głośności? @Arko55 wolę Cie oznaczyć bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że odpiszesz za kilka miesięcy 😀 2 Odpisz, cytując
Arko55 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @soberowy Jeszcze nie a masz jakieś wnioski? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tak, przez spory czas używałem jego regulacji głośności i jest to ciekawe rozwiązanie. Jeśli Twój obecny wzmacniacz może pracować jako końcówka mocy to warto sprawdzić. Pamiętaj żeby ściszyć na LKSie 😀 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, soberowy napisał: wolę Cie oznaczyć bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że odpiszesz za kilka miesięcy Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, KrólKiczu napisał: a kiedy był ten okres prosperity? I dla kogo? Bo chyba coś mi umknęło 🥴. Seba , faktycznie z Tobą może być problem. Bo jak normalnie wpada bańka m-cznie , a nagle podskoczy do bańki trzysta. to można nie zauważyć. Jak żem powiedział tak zrobił. Kabel do suba na bazie Supry Sublink 3 mb. Cena kofekcjowanego 260 zł , koszt samodzielnego wykonania 95 zł + frajda. 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu (edytowany) 22 godziny temu, tomek4446 napisał: Co Wy wiecie o porządku w kablach , 58 szt. za szafką i wszystkie wpięte Ło matko 😁 U mnie minimalizm 😁 Edytowano 12 minut temu przez Adi777 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts