pairtick Napisano wczoraj o 17:04 Napisano wczoraj o 17:04 2 godziny temu, Sipo napisał: Nie chce go za bardzo naciskać bo ma humory:) 2 godziny temu, Nowy75 napisał: @Sipo no to nie naciskaj tylko wyczekaj na jego dobry dzień, żeby zadać pytanie...😁 Takie pytanie, to mu od razu popsuje dzień 😉 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 19.02.2026 o 15:40, Sipo napisał: Wygląda jak nowy, warto było pacjenta leczyć. Mam w tej chwili 2 klocki w serwisie i zalegają tam już od ponad pol roku. Trace powoli cierpliwość ale co mam zrobić, to jedyny serwisant jakiego mam. Tez kiedyś zostawilem wzmacniacz u podobno zajebistego, fachowego , chwalonego, polecanego serwisanta. Czekalem 2 lata. Nie bylo dostepnych cześci, brak czasu, nie da się itd. Po 2 latach, wkurzony go odebralem i dalem do swojego obecnego. W drodze do domu zadzwonil, ze ma już cześci i dodatkowo juz wycenil robociznę. Jeżdże do niego juz z kazdą pierdolą. Doceniajcie serwisantow, bo to ginacy zawod tak jak szewc i zegarmistrz. 1 Odpisz, cytując
elektron6 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Krótko i na temat. Jak ktoś trzyma sprzęt w serwisie 6 miesięcy to jest go… a nie fachowiec. 1 Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu 1 godzinę temu, elektron6 napisał: Krótko i na temat. Jak ktoś trzyma sprzęt w serwisie 6 miesięcy to jest go… a nie fachowiec. Nie oceniałbym po czasie serwisu. Może jest tak dobry, wybitny to wszyscy do niego oddają sprzęt, a przecież się nie rozerwie. Za dużo przyjął i zawalił terminy. Tak mają geniusze. Są zarąbiści w tym co robią, ale ledwo liczą i mylą słupki np. z terminami Może jest fachowcem, ale nie potrafi grać w serwisie. Tak gdybam uzupełniając offtop. Panowie na temat proszę. Chwalcie się klamotami, systemami i czymkolwiek co gra i Was cieszy Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu Z czystym sumieniem mogę polecić Konrada z Muzg Audio - Rzeszów Fantastyczny kontak , bardzo dobre ceny i w miarę możliwości szybko:) Śmiało tam można wysyłać . Odpisz, cytując
Recommended Posts