AudioTube Napisano 5 lutego Napisano 5 lutego Dlaczego używacie tych pilotów? Kto je wyrzuci i obieca uczciwość, temu wyślę 2 kilo sera 70 tygodniowego. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 lutego Napisano 5 lutego 4 minuty temu, AudioTube napisał: Dlaczego używacie tych pilotów? A dlaczego nie ? Mówisz o Logitechu ? Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 5 lutego Napisano 5 lutego Jakiekolwiek piloty. Cd do kieszeni, volume do potrzeby. Telefon weg i na fotel A lędzwia, biodra podziękują, gdy wstaniemy, by coś tam podłubać przy volume czy streaming Odpisz, cytując
Rega Napisano 5 lutego Napisano 5 lutego (edytowany) @AudioTube - Możesz wysyłać ten ser - mam Tandberga, Sansui, Thorensa, Regę, Fishera i SE - wszystko bez pilotów. Muszę biegać. O Pioneerach nawet nie wspomnę. Edytowano 5 lutego przez Rega 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 lutego Napisano 5 lutego Przejrzalem wlasnie Marktplaats u mnie w NL, kilka Meridian skrzynek tam jest do sprzedania. Jakby ktos szukal. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 5 lutego Napisano 5 lutego 3 godziny temu, tomek4446 napisał: Roman , jak pamiętasz dzięki Tobie mam to CD. Co do pilota, to nie masz co żałować. To bardzo duże i nie wygodne bydle. U mnie leży w szufladzie odkąd tylko dotarł odtwarzacz. Kupię tego nieużywanego i niewygodnego pilota, jak w gratisie będzie odtwarzacz do niego. 😉 🤭🤭🤭 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 5 lutego Napisano 5 lutego Dzięki pomocy @AudioTube wjechał do mnie ,podobno przyzwoity Cd od Marantza. Wróciłem ze szpitala z młodym późnym wieczorem więc tak na szybko , by sprawdzić . Nowe miejsce jutro przygotuje . Jeszcze raz dzięki Adam . Pzdr 5 3 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego 3 godziny temu, Dedal napisał: Dzięki pomocy @AudioTube wjechał do mnie ,podobno przyzwoity Cd od Marantza. Ale pilota ma? 😄 2 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego Za to Marantz ze starej szkoły. Front jeszcze aluminiowy. Miedzy Micromegą, a Meridianem moze nawiazać się rownorzędna walka. Wszystko zalezy od modeli Swoją drogą Micromega miala bardzo szeroką i ciekawą paletę odtwarzaczy cd. W PL dość egzotyczna marka. A szkoda. 7 godzin temu, Artur Brol napisał: Przejrzalem wlasnie Marktplaats u mnie w NL, kilka Meridian skrzynek tam jest do sprzedania. Jakby ktos szukal. Zawsze mozesz zamienic kambodżę na Meridiana, polecam 508/20 lub/24. Przed kupnem sprawdz dzialanie lasera. Odpisz, cytując
Dedal Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego 3 godziny temu, Amarok napisał: Ale pilota ma? 😄 Niestety ma i w b. dobrym stanie 😜 Odpisz, cytując
Wingo Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego Ja chyba Stage 3 miałem Micromega ładna ale ma problem ogólny z działaniem jest delikatna mega i cała ich masa ma problemy z laserami, Stage 3 i 6 jak pamiętam to najwyższe serie były chyba tak numerowane 1-3 i 4-6. Meridian 506.20 który miałem lepiej mi pasował bardziej wyrównane granie lekko zmiękczone ale akceptowanie Micromega bardziej krzykliwa jasna, ale też nieźle grała. Dobre CD. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego (edytowany) @audiowit Cambridge narazie zostaje. Moze kiedys sobie zmienie, jednak zaczne szukac czegos, w czym plyty od gory sie laduje. Mam na tym punkcie malego bzika, podobaja mi sie , nic nie poradze🙂 Co do Meridian 508, jeden widzialem na Marktplaats, za 575 euro, 20 bit. Edytowano 6 lutego przez Artur Brol Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego Ładowane od góry - Rega. Np tańszy Apollo lub trochę droższy Saturn. Nie miałem okazji sprawdzić. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego Zanim bede mogl wieksza kase na system wydac, jesli to sie wogole uda kiedys, to moze cos z drugiej reki bedzie dostepne z ostatnich modeli - CEC, CD3050 od Exposure, Rega Saturn MK3, Denafrips Avatar, moze jakis Ayon. Zobaczymy. Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego Niedawno w dk widziałem Saturna mk2 za równowartość 1400 zł. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego 33 minuty temu, Artur Brol napisał: jednak zaczne szukac czegos, w czym plyty od gory sie laduje. Lector. Z oddzielnym zasilaniem. W środkowej Polsce dystrybutor. Bardzo życzliwa😊 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego (edytowany) @RegaTo rzeczywiscie nie drogo. Pewnie szybko sie sprzeda. @AudioTube na Ohm-audio taki jest w ofercie. Tez niezle wyglada. Tylko wiecej miejsca potrzebuje.🙂 Edytowano 6 lutego przez Artur Brol Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego 5 minut temu, Artur Brol napisał: Ohm-audio Od Ciebie pół dnia jazdy. Maly asortyment i mało utargujesz. Próbuj. Mimo wszystko namawiam by z noclegiem i do Polski. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego Do Polski powiadasz . Nawet juz myslalem o wizycie w WBA. Niedaleko od mojej rodzinnej miejscowosci. Okolo 100 km chyba. Feliks Audio chyba jakies 30 km a Divine Acoustics jeszcze blizej. Jak narazie jednak jestem uziemiony w Terneuzen. Nowej pracy szukam, wiec raczej urlopu nie bedzie za szybko. Poczekam😁 1 Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego 18 godzin temu, AudioTube napisał: Cd do kieszeni, volume do potrzeby. Telefon weg i na fotel Ostatnio kupiłem CD używane właśnie specjalnie bez pilota, ale raczej po to żeby nie przełączać , tylko całych płyt słuchać 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego (edytowany) 13 minut temu, Tomasz S. napisał: Ostatnio kupiłem CD używane właśnie specjalnie bez pilota, ale raczej po to żeby nie przełączać , tylko całych płyt słuchać Ja słucham wyłącznie całych płyt, o zgrozo, z plików 🙃 Edytowano 6 lutego przez pairtick 2 Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego 4 godziny temu, pairtick napisał: Ja słucham wyłącznie całych płyt, o zgrozo, z plików 🙃 Ja często też, ale jak telefon jest pilotem i ma się dużą bibliotekę lub serwis streamingowy i pod ręką to kusi 1 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 9 lutego Napisano 9 lutego (edytowany) . Edytowano 9 lutego przez Dedal Odpisz, cytując
audiowit Napisano 10 lutego Napisano 10 lutego Odświerzania starych gratów ciag dalszy. YB Audio Illuminatus. Doskonale zgrywa sie z Maker Audio. 6 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts