Skocz do zawartości

Wasze systemy...

npl

Recommended Posts

3 godziny temu, tomek4446 napisał:

Roman , jak pamiętasz dzięki Tobie mam to CD. Co do pilota, to nie masz co żałować. To bardzo duże i nie wygodne bydle. U mnie leży w szufladzie odkąd tylko dotarł odtwarzacz.

Kupię tego nieużywanego i niewygodnego pilota, jak w gratisie będzie odtwarzacz do niego. 😉

🤭🤭🤭

Za to Marantz ze starej szkoły. Front jeszcze aluminiowy.

Miedzy Micromegą, a Meridianem moze nawiazać się rownorzędna walka. Wszystko zalezy od modeli :)

Swoją drogą Micromega miala bardzo szeroką i ciekawą paletę odtwarzaczy cd. W PL dość egzotyczna marka. A szkoda.

7 godzin temu, Artur Brol napisał:

Przejrzalem wlasnie Marktplaats u mnie w NL, kilka Meridian skrzynek tam jest do sprzedania.

Jakby ktos szukal.

Zawsze mozesz zamienic kambodżę na Meridiana, polecam 508/20 lub/24. Przed kupnem sprawdz dzialanie lasera.

Ja chyba Stage 3 miałem Micromega ładna ale ma problem ogólny z działaniem jest delikatna mega i cała ich masa ma problemy z laserami, Stage 3 i 6 jak pamiętam to najwyższe serie były chyba tak numerowane 1-3 i 4-6. Meridian 506.20 który miałem lepiej mi pasował bardziej wyrównane granie lekko zmiękczone ale akceptowanie Micromega bardziej krzykliwa jasna, ale też nieźle grała. Dobre CD.

Do Polski powiadasz .

Nawet juz myslalem o wizycie w WBA. Niedaleko od mojej rodzinnej miejscowosci. Okolo 100 km chyba. 

Feliks Audio chyba jakies 30 km a Divine Acoustics jeszcze blizej.

Jak narazie jednak jestem uziemiony w Terneuzen. Nowej pracy szukam, wiec raczej urlopu nie bedzie za szybko.

Poczekam😁

13 minut temu, Tomasz S. napisał:

Ostatnio kupiłem CD używane właśnie specjalnie bez pilota, ale raczej po to żeby nie przełączać , tylko całych płyt słuchać :)

Ja słucham wyłącznie całych płyt, o zgrozo, z plików 🙃

Screenshot_20250206-154827.jpg

Edytowano przez pairtick