AudioTube Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Dlaczego używacie tych pilotów? Kto je wyrzuci i obieca uczciwość, temu wyślę 2 kilo sera 70 tygodniowego. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 4 minuty temu, AudioTube napisał: Dlaczego używacie tych pilotów? A dlaczego nie ? Mówisz o Logitechu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Jakiekolwiek piloty. Cd do kieszeni, volume do potrzeby. Telefon weg i na fotel A lędzwia, biodra podziękują, gdy wstaniemy, by coś tam podłubać przy volume czy streaming Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego (edytowany) @AudioTube - Możesz wysyłać ten ser - mam Tandberga, Sansui, Thorensa, Regę, Fishera i SE - wszystko bez pilotów. Muszę biegać. O Pioneerach nawet nie wspomnę. Edytowano 5 lutego przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Przejrzalem wlasnie Marktplaats u mnie w NL, kilka Meridian skrzynek tam jest do sprzedania. Jakby ktos szukal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 3 godziny temu, tomek4446 napisał: Roman , jak pamiętasz dzięki Tobie mam to CD. Co do pilota, to nie masz co żałować. To bardzo duże i nie wygodne bydle. U mnie leży w szufladzie odkąd tylko dotarł odtwarzacz. Kupię tego nieużywanego i niewygodnego pilota, jak w gratisie będzie odtwarzacz do niego. 😉 🤭🤭🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Dzięki pomocy @AudioTube wjechał do mnie ,podobno przyzwoity Cd od Marantza. Wróciłem ze szpitala z młodym późnym wieczorem więc tak na szybko , by sprawdzić . Nowe miejsce jutro przygotuje . Jeszcze raz dzięki Adam . Pzdr 5 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 3 godziny temu, Dedal napisał: Dzięki pomocy @AudioTube wjechał do mnie ,podobno przyzwoity Cd od Marantza. Ale pilota ma? 😄 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Za to Marantz ze starej szkoły. Front jeszcze aluminiowy. Miedzy Micromegą, a Meridianem moze nawiazać się rownorzędna walka. Wszystko zalezy od modeli Swoją drogą Micromega miala bardzo szeroką i ciekawą paletę odtwarzaczy cd. W PL dość egzotyczna marka. A szkoda. 7 godzin temu, Artur Brol napisał: Przejrzalem wlasnie Marktplaats u mnie w NL, kilka Meridian skrzynek tam jest do sprzedania. Jakby ktos szukal. Zawsze mozesz zamienic kambodżę na Meridiana, polecam 508/20 lub/24. Przed kupnem sprawdz dzialanie lasera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 3 godziny temu, Amarok napisał: Ale pilota ma? 😄 Niestety ma i w b. dobrym stanie 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wingo Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Ja chyba Stage 3 miałem Micromega ładna ale ma problem ogólny z działaniem jest delikatna mega i cała ich masa ma problemy z laserami, Stage 3 i 6 jak pamiętam to najwyższe serie były chyba tak numerowane 1-3 i 4-6. Meridian 506.20 który miałem lepiej mi pasował bardziej wyrównane granie lekko zmiękczone ale akceptowanie Micromega bardziej krzykliwa jasna, ale też nieźle grała. Dobre CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego (edytowany) @audiowit Cambridge narazie zostaje. Moze kiedys sobie zmienie, jednak zaczne szukac czegos, w czym plyty od gory sie laduje. Mam na tym punkcie malego bzika, podobaja mi sie , nic nie poradze🙂 Co do Meridian 508, jeden widzialem na Marktplaats, za 575 euro, 20 bit. Edytowano 6 lutego przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Ładowane od góry - Rega. Np tańszy Apollo lub trochę droższy Saturn. Nie miałem okazji sprawdzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Zanim bede mogl wieksza kase na system wydac, jesli to sie wogole uda kiedys, to moze cos z drugiej reki bedzie dostepne z ostatnich modeli - CEC, CD3050 od Exposure, Rega Saturn MK3, Denafrips Avatar, moze jakis Ayon. Zobaczymy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Niedawno w dk widziałem Saturna mk2 za równowartość 1400 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 33 minuty temu, Artur Brol napisał: jednak zaczne szukac czegos, w czym plyty od gory sie laduje. Lector. Z oddzielnym zasilaniem. W środkowej Polsce dystrybutor. Bardzo życzliwa😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego (edytowany) @RegaTo rzeczywiscie nie drogo. Pewnie szybko sie sprzeda. @AudioTube na Ohm-audio taki jest w ofercie. Tez niezle wyglada. Tylko wiecej miejsca potrzebuje.🙂 Edytowano 6 lutego przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 5 minut temu, Artur Brol napisał: Ohm-audio Od Ciebie pół dnia jazdy. Maly asortyment i mało utargujesz. Próbuj. Mimo wszystko namawiam by z noclegiem i do Polski. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Do Polski powiadasz . Nawet juz myslalem o wizycie w WBA. Niedaleko od mojej rodzinnej miejscowosci. Okolo 100 km chyba. Feliks Audio chyba jakies 30 km a Divine Acoustics jeszcze blizej. Jak narazie jednak jestem uziemiony w Terneuzen. Nowej pracy szukam, wiec raczej urlopu nie bedzie za szybko. Poczekam😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 18 godzin temu, AudioTube napisał: Cd do kieszeni, volume do potrzeby. Telefon weg i na fotel Ostatnio kupiłem CD używane właśnie specjalnie bez pilota, ale raczej po to żeby nie przełączać , tylko całych płyt słuchać 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego (edytowany) 13 minut temu, Tomasz S. napisał: Ostatnio kupiłem CD używane właśnie specjalnie bez pilota, ale raczej po to żeby nie przełączać , tylko całych płyt słuchać Ja słucham wyłącznie całych płyt, o zgrozo, z plików 🙃 Edytowano 6 lutego przez pairtick 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 4 godziny temu, pairtick napisał: Ja słucham wyłącznie całych płyt, o zgrozo, z plików 🙃 Ja często też, ale jak telefon jest pilotem i ma się dużą bibliotekę lub serwis streamingowy i pod ręką to kusi 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego (edytowany) . Edytowano 9 lutego przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Fajny, krotki filmik. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Odświerzania starych gratów ciag dalszy. YB Audio Illuminatus. Doskonale zgrywa sie z Maker Audio. 6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts