Rega Napisano 16 stycznia Napisano 16 stycznia Najwyżej miałbym przez kilka dni kojaca ciszę. 😉 Bardzo odpowiednią do odsluchow. No, ale już nie muszę sprawdzać. Do moje samotni rzadko zaglądają inni. 3 minuty temu, Rega napisał: Najwyżej miałbym przez kilka dni kojaca ciszę. 😉 Bardzo odpowiednią do odsluchow. No, ale już nie muszę sprawdzać. Do moje samotni rzadko zaglądają inni. A poza tym, od pewnego czasu przestałem się przejmować konsekwencjami moich wypowiedzi. Życie mnie w tym jedynie utwierdza. 3 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 16 stycznia Napisano 16 stycznia 20 minut temu, Rega napisał: Najwyżej miałbym przez kilka dni kojaca ciszę. 😉 Bardzo odpowiednią do odsluchow. No, ale już nie muszę sprawdzać. Do moje samotni rzadko zaglądają inni. I to jest właśnie (jak to kiedyś przeczytałem w recenzji pewnego wzmacniacz) "spokój zawodowca." 😉 Odpisz, cytując
Chlorofil Napisano wczoraj o 20:15 Napisano wczoraj o 20:15 Dnia 14.01.2026 o 22:21, TAtomicus napisał: Trzecia liga w porównaniu z czym konkretnie? Teac AS-200 panas sa-65 akai aa-7000, Kenwood ka-6000, Coral a-550, Pioneer sx1000td, scott 342, 344, 348, 388, Real st150, Sony ta-1120 itp. Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) A, to nie wiem. Jak się liczy te ligi? Bo NAD 3020 wciąż wysoko stoi w różnych zestawieniach wybitnych wzmacniaczy. Nie tylko polskich. Edytowano 2 godziny temu przez TAtomicus Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, TAtomicus napisał: NAD 3020 wciąż wysoko stoi w różnych zestawieniach To tak jak w rankingach samochodowych, zazwyczaj autem roku jest Fiat albo Skoda. Mam NAD-a 302 i słuchałem 3020, ale to urządzenia budżetowe, popularne, to słychać. Odpisz, cytując
Recommended Posts