Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Najwyżej miałbym przez kilka dni kojaca ciszę. 😉 Bardzo odpowiednią do odsluchow. No, ale już nie muszę sprawdzać. Do moje samotni rzadko zaglądają inni. 

3 minuty temu, Rega napisał:

Najwyżej miałbym przez kilka dni kojaca ciszę. 😉 Bardzo odpowiednią do odsluchow. No, ale już nie muszę sprawdzać. Do moje samotni rzadko zaglądają inni. A poza tym, od pewnego czasu przestałem się przejmować konsekwencjami moich wypowiedzi. Życie mnie w tym jedynie utwierdza. 

Napisano
20 minut temu, Rega napisał:

Najwyżej miałbym przez kilka dni kojaca ciszę. 😉 Bardzo odpowiednią do odsluchow. No, ale już nie muszę sprawdzać. Do moje samotni rzadko zaglądają inni. 

I to jest właśnie (jak to kiedyś przeczytałem w  recenzji pewnego wzmacniacz)  "spokój zawodowca." 😉

Napisano
Dnia 14.01.2026 o 22:21, TAtomicus napisał:

Trzecia liga w porównaniu z czym konkretnie?

Teac AS-200
panas sa-65
akai aa-7000, Kenwood ka-6000, Coral a-550, Pioneer sx1000td, scott 342, 344, 348, 388, Real st150, Sony ta-1120 itp.

Napisano
22 minuty temu, TAtomicus napisał:

NAD 3020 wciąż wysoko stoi w różnych zestawieniach

To tak jak w rankingach samochodowych, zazwyczaj autem roku jest Fiat albo Skoda. Mam NAD-a 302 i słuchałem 3020, ale to urządzenia budżetowe, popularne, to słychać.