teresa998 Napisano 16 lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 lipca 2009 A ja właśnie zamówiłam Gilmoura, mam nadzieje że panie pocztowe go oszczędzą.Szkoda byłyby tymbardziej że swoją nieobecność na koncercie w Gdańsku uważam za jeden z największych błędów w życiu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 20 września 2009 Udostępnij Napisano 20 września 2009 Ja (odpukać) mam szczęście do Pań z poczty -> Stacey Kent, tak jak i poprzednie płytki , dotarła bez uszczerbków jakichkolwiek w czym największa chyba jednak zasługa Pani Oli i zapakowania w podwójne koperty.Pani Olu, dziękuję i za troskliwe opakowanie i za pyszną muzyczkę, która właśnie umila mi dzisiejszy poranek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 września 2009 Udostępnij Napisano 22 września 2009 Cieszę się, że płyta dotarła w jednym kawałku. Starałam się. Technika pakowania w dwie koperty całkiem nieźle się sprawdza. A Stacey Kent sama muszę posłuchać, bo ostatnio ją zaniedbałam:) Pozdrawiam i życzę miłego dnia!Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 20 października 2009 Udostępnij Napisano 20 października 2009 Potwierdzam, technika pakowania sie sprawdza. Dotychczas za kazdym razem byla "stluczka".Tym razem box 4cd dotarl nieuszkodzony ! Dziekuje i pozdrawiam ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 października 2009 Udostępnij Napisano 21 października 2009 To fajnie:) Również życzę miłego słuchania...swoją drogą muszę się zastanowić, które by tu płytki podmienić. Dawno tego nie robiłam, a coś ciekawego się znajdzie, oj znajdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 23 października 2009 Udostępnij Napisano 23 października 2009 Ciesze sie Olu, ze po glowie chodza Tobie zmiany w kolekcji plyt Mozna by zamienic plyty, ktore juz dlugo goszcza na liscie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 30 października 2009 Udostępnij Napisano 30 października 2009 Długo oczekiwana chwila nadchodzi, mam kilkanaście nowych tytułów, możecie spodziewać się ich już niedługo. Będę jednak działać z zaskoczenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 30 października 2009 Udostępnij Napisano 30 października 2009 No, no nowe tytuły bardzo zachęcające, poczynając od Iron Maiden (mam na naleśniku, ale to picture disc i jakość jest średnia), przez Genesis, a kończąc na Cassandrze. Naprawdę ciekawe, kolejny raz dobrane tak, że każdy znajdzie coś dla siebie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 30 października 2009 Udostępnij Napisano 30 października 2009 Cytat Długo oczekiwana chwila nadchodzi, mam kilkanaście nowych tytułów, możecie spodziewać się ich już niedługo. Będę jednak działać z zaskoczenia a czy można gdzieś podejrzeć ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 października 2009 Udostępnij Napisano 30 października 2009 Cytat a czy można gdzieś podejrzeć ? Przemek, Pewnie nie - bo wtedy nie będzie to zaskoczenie...OluAle...Allleeeeeeeeeeeeeeeeee...Ale...Allleeeeeeeeeeeeeeeeee jeszcze może zwiększyć liczbę płyt, spośród których można dokonać wyboru ... A swoją drogą to dobry pomysł - i może moderatorzy też się załapią I tak już zupełnie dodatkowo czy mogłabyś napisać coś o tym (bo to akurat dobre miejsce i nawet czasami "łowcy p." tu wpadają , dopominając się czemu płyty jeszcze nie nadeszły), jakie posty się "nie łapią" i ogólnie jak pisać posty - bo czasami to już ręce bolą od poprawiania zbędnych cytatów i mnożących się jeden pod drugim postów które trzeba łączyć w jeden. O spamie czy trollowaniu nie wspomnę! PozdrawiamPS. Długo oczekiwana chwila nadchodzi - bo już za tydzień mamy ASa 2009! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 31 października 2009 Udostępnij Napisano 31 października 2009 Myśle wyłącznie o sobie, ale i również o tych całkiem nowych i ciekawych tytułach znajdujących się i mających się znaleźć w zakładce "Płyty za posty"... Dlatego proponuję zmianę regulaminu i zmniejszenie limitu postów uprawniających do otrzymanie nowych płyt. Sto postów to naprawdę OGROMNA ilość (za wyjątkiem najkreatywniejszych oczywiście - kolegi Pacia i RoRo )Łowca Płyt PS. Ola_Be po przeczytaniu mojej propozycji czym predzej nabędzie lalkę Voodoo, w którą będzie wbijać niezliczoną ilość szpilek - bo przecież to ona (szacun!!!) pakuje nasze promocyjne płyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 listopada 2009 Cytat Dlatego proponuję zmianę regulaminu i zmniejszenie limitu postów uprawniających do otrzymanie nowych płyt. Już gdzieś o tym wspomniałem kiedyś, ale tak jak mówisz ... masz całkowitą rację, zmiana na 50 (lub 100) rzeczowych postów to zdecydowanie lepszy wyznacznik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 Co do zmiany ilości postów się nie wypowiadam, ale myślę, że możnaby wprowadzić pewne zmiany w regulaminie. Przyszło mi do głowy, że moglibyśmy zapisywać sobie (na dysku; choćby w notatniku) posty, w których udzielamy pomocy i konstruktywnie odpowiadamy, a później dołączać (w formie linku i nr. postu) do mail'a z adresem i tytułem wybranej płyty. Uprościłoby to znacznie weryfikację zgłoszeń przez redakcję, a chyba nie jest dla nas problemem po napisaniu posta wrzucić sobie adres (URL) do notatnika Podyskutujmy, na pewno do czegoś konstruktywnego możemy w ten sposób dojść, a to wyjdzie wszystkim na dobre (redakacja nie będzie oddawała za nic, a nam może obnizy sie próg). Czekam na opinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 No to chłopaki postulatów nam się przez weekend nazbierało:) Przeczytałam, przemyślę i wkrótce dam znać. Bert, Wasze płyty pakować lubię, gorzej z konkursowymi, gdy nazbiera się piętnaście. A tymczasem miłego dnia i miłego klikania na forum oczywiście! Pozdrawiam Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 ola_be konkursy mnie skrzętnie omijają..ponieważ jestem zawsze w pracy (8-16) wiec nigdy nie wezmę w nich udziału.. a szkoda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 Cytat Cytat Dlatego proponuję zmianę regulaminu i zmniejszenie limitu postów uprawniających do otrzymanie nowych płyt. Już gdzieś o tym wspomniałem kiedyś, ale tak jak mówisz ... masz całkowitą rację, zmiana na 50 (lub 100) rzeczowych postów to zdecydowanie lepszy wyznacznik. Albo... zmiana zasad i odwrócenie regulaminu - najpierw 100 postów, potem 50, następnie 20, al fine Przy okazji to ukróci poczynania nieustraszonych łowców płyt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 14 listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 listopada 2009 Witam serdeczne!Za moje dotychczasowe posty przyznano mi 2 płyty. Jedna dotarła, dziękuję . Jednak o Nicku Cave chyba muszę zapomnieć... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 16 listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 listopada 2009 Jak to jedna? Zaraz zbadam sprawę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 17 listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 listopada 2009 Będę wdzięczny. Dziękuję. EDIT:2.12.2009. Wczoraj przyszedł długo oczekiwany Nick Cave. Przesyłka nie uszkodzona. Dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 7 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2009 Witam Pablo!Ciszę się bardzo i życzę miłego słuchania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 7 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2010 Dzięki Olu za płytkę ,jak zwykle Cassandra trzyma poziom ,b.wysoki poziom Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 16 lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 lutego 2010 Bardzo się cieszę, dobrze, że też nam tej Cassandry nie połamało na poczcie:) A wszystkich zapraszam do polowania na nowe płytki za posty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 16 lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 lutego 2010 MAKOWICZ & MOŻDZER: Wrocław 2004czy to wydanie DVD ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 17 lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 lutego 2010 Si senior! Pewnie na nie chrapkę masz... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 17 lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 lutego 2010 'a jak ! Niestety wg licznika postow daleko jeszcze, do ewentualnego ubiegania sie o to wydanie. Watki w ktorych zwyklem brac udzial, troche przycichly, wiec zapewne troche jeszcze poczekam. Niestety, a moze "stety" nie mam zwyczaju brac udzial w dyskusji na tematy w ktorych nie mam wiedzy/doswiadczenia, staram sie nie gdybac . Niektorzy na tym forum maja do tego dar, licznik postow rosnie w imponujacy sposob Podziwiam, podziwiam ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts