Rafał S Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia 6 godzin temu, tomek4446 napisał: czy ktoś może wsłuchać się w tekst i mi wyjaśnić o co mu chodzi ? Nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia 16 minut temu, Rafał S napisał: Nie. Cieszę się , ze nie tylko mnie to przerosło intelektualnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia 29 minut temu, tomek4446 napisał: Cieszę się , ze nie tylko mnie to przerosło intelektualnie Bałeś się że tylko Ty jesteś "stary zgred"? ;D jest nas więcej nawet takich poniżej 40 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia Podkręćcie proszę volume na subbasie i kawałeczek więcej od tylnej ściany także dobrze zrobi. Czy na lampie, czy tranie będzie wybornie. A tu mój „chleb” powszedni. Słucham głośno. Niby wszystkie kawałki na jedno kopyto, ale no nie mam dosyć. Soczyście, barwnie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia Więcej "takich" poproszę. W wolnej chwili "rzucę uchem". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 stycznia Udostępnij Napisano 18 stycznia Podobno dwa dni temu, ale w ….. roku urodziła się Sade Adu, właśc. Helen Folasade Adu brytyjska piosenkarka, kompozytorka, autorka tekstów i producentka muzyczna nigeryjskiego pochodzenia. Liderka i wokalistka grupy muzycznej SADE… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Keith Jarrett Trio i to na żywo. Świetne na wieczór. Japońskie wydanie z 1986 roku. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Ja dzisiaj sentymentalnie. Powiem Wam , ze za każdym razem jak odpalam tą płytę , to czuje się w innym świecie dźwiękowym. Piosenki wykonują tuzowie polskiego wokalu. Aż, wstyd przyznać , że to co jeszcze przecież nie tak dawno było standardem, teraz zachwyca odrębnością. Są genialne teksty , idealna dykcja wykonawców, instrumentalistyka. Zawsze twierdziłem , ze aby cokolwiek oceniać trzeba mieć jakąś bazę , punkt odniesienia. Dla mnie taką jest właśnie ta płyta. nie wszystkie utwory mogą się każdemu podobać , ale choć raz warto posłuchać. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Mój soundbar i Spotify polecają: 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Lubię tę trąbkę i energię, co z tego że komercja. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia (edytowany) 7 godzin temu, Artur Brol napisał: Bardzo dobre 👍 chce się mocno podgłośnić. Edytowano 20 stycznia przez rajdek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia 2 godziny temu, rajdek napisał: Bardzo dobre 👍 chce się mocno podgłośnić. Potrafią zagrać. Linie melodyczna mają bardzo fajna. 3 płytki kupiłem.🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia (edytowany) "Stare czasy, stare dobre czasy które nigdy już nie wrócą..." Edytowano 22 stycznia przez rajdek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Jest na Tidalu. Czy coś wam nie gra? Nie pasuje w tym utworze? Co? Jak to słychać? Pytanie moje szczególnie adresuję to @AudioTube jak to brzmi Twoim zdaniem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia @Grzesiek202 nie mam Tidala. Na Quobuz nie mogę znaleźć. Ale mam telefon i szybciuteńko przez blututa z YouTube. Wokal pani Magdy ok. Gitarka nieśmiało, później i stopka rytm nieregularny wybija. Nachalne zabawy z fazą. Trzy razy odsłuchałem, nóżka rytmicznie chodzi, ale do ulubionych nie pójdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia 11 minut temu, AudioTube napisał: przez blututa z YouTube się nie liczy🙂. Ale dzięki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Ella And Louis. Zachwycony najpierw tym portretem/okładka. I brzmieniem wokali. A zaraz potem brzmieniem kontrabasu. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts