Asia Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu A żeby Wam za wesoło nie było to: I wersja Hani: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) 44 minuty temu, Asia napisał: A żeby Wam za wesoło nie było Bez, obaw. Przynajmniej u mnie stabilnie. Mam kilka, ich naprawdę zdartych kaset. Edytowano 8 godzin temu przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dnia 19.01.2025 o 22:32, Asia napisał: Lubię tę trąbkę i energię, co z tego że komercja. Trąbki to ja akurat słucham baaardzo dużo. Życzyłbym sobie takiego mainstreamu....A która trąbka lepsza Ciebie z tego tematu Cohena? Ta? Czy jednak ta? Wszystkie 3 oczywiście do odsłuchania w lepszej jakości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 godzin temu, AudioTube napisał: Ella And Louis. Zachwycony najpierw tym portretem/okładka. I brzmieniem wokali. A zaraz potem brzmieniem kontrabasu. Kontrabas musi być 👍 Polecałem niedawno soundtrack z Dianne Reeves., też pięknie kontrabas chodzi. A jak lubisz Ellę, to ten koncertowy album Co się spodoba. Ponad cztery godziny. 5 godzin temu, AudioTube napisał: 👍 Edytowano 3 godziny temu przez pairtick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts