Asia Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia A żeby Wam za wesoło nie było to: I wersja Hani: 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia (edytowany) 44 minuty temu, Asia napisał: A żeby Wam za wesoło nie było Bez, obaw. Przynajmniej u mnie stabilnie. Mam kilka, ich naprawdę zdartych kaset. Edytowano 22 stycznia przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Dnia 19.01.2025 o 22:32, Asia napisał: Lubię tę trąbkę i energię, co z tego że komercja. Trąbki to ja akurat słucham baaardzo dużo. Życzyłbym sobie takiego mainstreamu....A która trąbka lepsza Ciebie z tego tematu Cohena? Ta? Czy jednak ta? Wszystkie 3 oczywiście do odsłuchania w lepszej jakości. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia (edytowany) 5 godzin temu, AudioTube napisał: Ella And Louis. Zachwycony najpierw tym portretem/okładka. I brzmieniem wokali. A zaraz potem brzmieniem kontrabasu. Kontrabas musi być 👍 Polecałem niedawno soundtrack z Dianne Reeves., też pięknie kontrabas chodzi. A jak lubisz Ellę, to ten koncertowy album Co się spodoba. Ponad cztery godziny. 5 godzin temu, AudioTube napisał: 👍 Edytowano 23 stycznia przez pairtick 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Piątek o 14:59 Udostępnij Napisano Piątek o 14:59 Niby nowy numer, a znowu się czuję jakbym miał 20 lat… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano Piątek o 20:17 Udostępnij Napisano Piątek o 20:17 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Sobota o 14:01 Udostępnij Napisano Sobota o 14:01 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciszyn11 Napisano Niedziela o 07:26 Udostępnij Napisano Niedziela o 07:26 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Niedziela o 15:35 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:35 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 15:38 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:38 Taki tam kołwer… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Niedziela o 17:29 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:29 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Niedziela o 19:41 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:41 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Niedziela o 20:47 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:47 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano Niedziela o 21:45 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:45 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 22:12 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:12 Dnia 22.01.2025 o 19:38, AudioTube napisał: Ella And Louis. Zachwycony najpierw tym portretem/okładka. I brzmieniem wokali. A zaraz potem brzmieniem kontrabasu. Jak kontrabas, to ja zarzucam dziś te płytę na sluchafonach. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 23:04 Udostępnij Napisano Niedziela o 23:04 (edytowany) https://tidal.com/album/289152875?u Jakby co na Qobuz też jest. Jakościówka 🤭 Edytowano Niedziela o 23:08 przez DiBatonio 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Poniedziałek o 13:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:45 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Poniedziałek o 16:01 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:01 I to by było na tyle ☹️ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano Poniedziałek o 17:24 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:24 https://tidal.com/album/412952396?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano Poniedziałek o 19:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:58 Czasami zdarza się przypomnieć jakiś album po długich latach i wtedy często pojawiają się niesłyszane wcześniej niespodzianki... Albo przeciwnie - katuje się coś kilka dni na okrągło.... obie metody polecam. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Poniedziałek o 22:40 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:40 (edytowany) Dzisiaj jadę dalej słuchawkowo z Domiciem Millerem (nie wiem, czy tak się odmienia w j.polskim), wałkuje 3 dzień jego płyty na Qobuzie. Muszę uzupełnić o nowe pozycje fizyczne nośniki CD, bo transport tuż tuż 😉 Do wczoraj na Hifiman Arya Organic, a dziś dla odmiany Audeze LCD X. Plumkanie przed snem. Edytowano Poniedziałek o 22:51 przez DiBatonio 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Wtorek o 10:32 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:32 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Witcher Napisano Wtorek o 12:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:19 (edytowany) 16 godzin temu, fp74 napisał: Czasami zdarza się przypomnieć jakiś album po długich latach i wtedy często pojawiają się niesłyszane wcześniej niespodzianki... Obie płyty genialne i zarazem całkowicie różne. Debiut Doorsów to topka rocka psychodelicznego, a Third kanon i ścisła czołówka najlepszych europejskich jazz-rockowych, jazz-fusionowych płyt. Dla mnie to taka sama jakość jak najlepsze płyty Davisa, mimo iż to całkiem inne brzmienie. 20 godzin temu, pairtick napisał: I to by było na tyle ☹️ Reszta aż tak słaba? Nie słuchałem dalej, podobno ich płyty z okolic 2000 roku zawierają muzykę techno. Dla mnie debiut jest najlepszy. Kiedyś pewnie bym postawił na Argusa, ale z biegiem czasu stracił u mnie dość mocno. Gitary są świetne, jak to zawsze u nich, ale kompozycyjnie jest nierówno. Edytowano Wtorek o 12:28 przez Adi Witcher Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Wtorek o 19:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:26 i z płyty Touch Wood Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts