Saimons69 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Debiutancki album zespołu KISS, pod tym samym tytułem. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Powrót do młodości. Świetnie zrealizowany album / 1977 r./ 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu I następnej czterdzieści lat minęło… 1 Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @tomek4446 akurat wczoraj tego słuchałem 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Koleżanki,koledzy,nawet nie chodzi o to co,ale w jakich okolicznościach. @kaczadupa pisał niedawno w wątku o Unitrze o pewnym zmęczeniu wprawionego audiofila, który rozbiera muzę na czynniki pierwsze zamiast słuchać. Wczoraj złapałem okienko na odsłuch w godzinach wieczornych. Płytę dostałem w prezencie na 50-kę. Wieczór,monitory w pozycji bojowej do odsłuchu, światło w salonie wygaszone, świecą tylko lampy z przedwzmaka i diody z innych tele- gratów. Poszło. Większość tych kawałków znam, słuchane setki razy w radiu,czy dawniej na domówkach,a nawet dyskotekach. A jednak teraz zupełnie inaczej, czystość,smaczki, przestrzeń,tego wcześniej nie było. Akustyka braki ma, sprzęt i monitory pewnie też,ale miałem to gdzieś, liczyła się tylko ta godzina z hakiem w fotelu i granie😁 4 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Chyba nie maja zlej plyty. Zawsze sie tego bardzo przyjemnie slucha. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Artur Brol napisał: Zawsze sie tego bardzo przyjemnie slucha. Taki przyjemny pewniak😁. Moim największym wrogiem jest czas,a raczej jego brak, gdy coś wpada mi w ucho w pracy ,albo poza nią,zapisuję sobie na jakichś fiszkach,albo urwanych kawałkach kartonu tytuły i wykonawców. Mam już taki boksik z tymi zapiskami,tylko jeszcze nic nie odpaliłem, może na emeryturze...?😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Gdzieś jakiś czas musisz znaleźć, na emeryturę będziesz czekał?😊 Odpisz, cytując
gienas Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Nowy75 napisał: zapisuję sobie na jakichś fiszkach,albo urwanych kawałkach kartonu tytuły i wykonawców Ja robię zrzuty ekranu telefonu coby zapamiętać Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu https://pl.wikipedia.org/wiki/Money_for_Nothing_(singel_Dire_Straits) „Money for Nothing” był wideoklipem, który jako pierwszy został wyemitowany przez zaczynającą swą działalność międzynarodową stację telewizyjną MTV Europe 1 sierpnia 1987 roku. 2 godziny temu, Nowy75 napisał: Taki przyjemny pewniak😁. Moim największym wrogiem jest czas,a raczej jego brak, gdy coś wpada mi w ucho w pracy ,albo poza nią,zapisuję sobie na jakichś fiszkach,albo urwanych kawałkach kartonu tytuły i wykonawców. Mam już taki boksik z tymi zapiskami,tylko jeszcze nic nie odpaliłem, może na emeryturze...?😁 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Gdzieś jakiś czas musisz znaleźć, na emeryturę będziesz czekał?😊 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts