Saimons69 Napisano wczoraj o 08:54 Napisano wczoraj o 08:54 Debiutancki album zespołu KISS, pod tym samym tytułem. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 09:32 Napisano wczoraj o 09:32 Powrót do młodości. Świetnie zrealizowany album / 1977 r./ 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 10:51 Napisano wczoraj o 10:51 I następnej czterdzieści lat minęło… 2 Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano wczoraj o 11:35 Napisano wczoraj o 11:35 @tomek4446 akurat wczoraj tego słuchałem 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano wczoraj o 11:41 Napisano wczoraj o 11:41 Koleżanki,koledzy,nawet nie chodzi o to co,ale w jakich okolicznościach. @kaczadupa pisał niedawno w wątku o Unitrze o pewnym zmęczeniu wprawionego audiofila, który rozbiera muzę na czynniki pierwsze zamiast słuchać. Wczoraj złapałem okienko na odsłuch w godzinach wieczornych. Płytę dostałem w prezencie na 50-kę. Wieczór,monitory w pozycji bojowej do odsłuchu, światło w salonie wygaszone, świecą tylko lampy z przedwzmaka i diody z innych tele- gratów. Poszło. Większość tych kawałków znam, słuchane setki razy w radiu,czy dawniej na domówkach,a nawet dyskotekach. A jednak teraz zupełnie inaczej, czystość,smaczki, przestrzeń,tego wcześniej nie było. Akustyka braki ma, sprzęt i monitory pewnie też,ale miałem to gdzieś, liczyła się tylko ta godzina z hakiem w fotelu i granie😁 5 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 11:43 Napisano wczoraj o 11:43 Chyba nie maja zlej plyty. Zawsze sie tego bardzo przyjemnie slucha. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano wczoraj o 12:01 Napisano wczoraj o 12:01 12 minut temu, Artur Brol napisał: Zawsze sie tego bardzo przyjemnie slucha. Taki przyjemny pewniak😁. Moim największym wrogiem jest czas,a raczej jego brak, gdy coś wpada mi w ucho w pracy ,albo poza nią,zapisuję sobie na jakichś fiszkach,albo urwanych kawałkach kartonu tytuły i wykonawców. Mam już taki boksik z tymi zapiskami,tylko jeszcze nic nie odpaliłem, może na emeryturze...?😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 12:10 Napisano wczoraj o 12:10 Gdzieś jakiś czas musisz znaleźć, na emeryturę będziesz czekał?😊 Odpisz, cytując
gienas Napisano wczoraj o 12:14 Napisano wczoraj o 12:14 10 minut temu, Nowy75 napisał: zapisuję sobie na jakichś fiszkach,albo urwanych kawałkach kartonu tytuły i wykonawców Ja robię zrzuty ekranu telefonu coby zapamiętać Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 14:39 Napisano wczoraj o 14:39 https://pl.wikipedia.org/wiki/Money_for_Nothing_(singel_Dire_Straits) „Money for Nothing” był wideoklipem, który jako pierwszy został wyemitowany przez zaczynającą swą działalność międzynarodową stację telewizyjną MTV Europe 1 sierpnia 1987 roku. 2 godziny temu, Nowy75 napisał: Taki przyjemny pewniak😁. Moim największym wrogiem jest czas,a raczej jego brak, gdy coś wpada mi w ucho w pracy ,albo poza nią,zapisuję sobie na jakichś fiszkach,albo urwanych kawałkach kartonu tytuły i wykonawców. Mam już taki boksik z tymi zapiskami,tylko jeszcze nic nie odpaliłem, może na emeryturze...?😁 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Gdzieś jakiś czas musisz znaleźć, na emeryturę będziesz czekał?😊 4 Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu O tak, szlagiery minionej ery. zapodziałem jeszcze jedną czy dwa wydania. Teraz nie mogę się zdecydować? Musze kiedyś usiąść i wybrać te najlepsza wersje. 2 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Na Tidalu są, ale po niemiecku Głos ma zajebisty. Zwerbowali Georga-Harrisona A tutaj petarda Bywa, ze covery lepsze od oryginału A`propos coverów, ja mam na winylu i polecam Ocean Child: Songs of Yoko Ono Various Artists Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Rozgrzewka przed rowerem. https://spotify.link/HyZOmPyxAXb 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Obecnie to już trochę prehistoria, ale w w 1987 roku, kiedy Inxs wydali „Kick”to był jeszcze normalny nośnik… 2 Odpisz, cytując
tchocky Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu https://tidal.com/browse/artist/7890474?u Odpisz, cytując
Fono Master Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dnia 18.10.2025 o 16:39, pairtick napisał: https://pl.wikipedia.org/wiki/Money_for_Nothing_(singel_Dire_Straits) „Money for Nothing” był wideoklipem, który jako pierwszy został wyemitowany przez zaczynającą swą działalność międzynarodową stację telewizyjną MTV Europe 1 sierpnia 1987 roku. Tak, "Video Killed the Radio Star" zespołu The Buggles był pierwszym teledyskiem wyemitowanym w historii stacji MTV 1 sierpnia 1981 roku. Utwór ten stał się symbolem nowej ery, w której muzyka i obraz połączyły się w telewizji. Pierwszy teledysk w MTV: Zespół The Buggles otworzył stację MTV swoim utworem "Video Killed the Radio Star". Data emisji: Teledysk został wyemitowany po raz pierwszy 1 sierpnia 1981 roku. Symbolika: Utwór ten idealnie symbolizował koncepcję MTV, łączącą muzykę z obrazem wideo. Następny utwór: Zaraz po "Video Killed the Radio Star" w MTV wyemitowano teledysk Pat Benatar do piosenki "You Better Run". Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ciekawe który zamknie MTV 31-12-2025 ??? Pewnie ten Edytowano 1 godzinę temu przez gienas dopisek 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts