BlaBla Napisano Piątek o 22:44 Napisano Piątek o 22:44 Jedna z moich ulubionych płyt, choć poza tym twórczość tego zespołu jest mi zupełnie nieznana...🤭. Świetnie brzmiące wydanie z 1987r. 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano Piątek o 23:06 Napisano Piątek o 23:06 Odtruwania po przypadkowym (naprawdę) kontakcie z "Sylwestrem z jedną z TV" ciąg dalszy. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Sobota o 09:52 Napisano Sobota o 09:52 Przypadkowy kontakt z Sylwestrem z jedynka. Dobre😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 15:41 Napisano Sobota o 15:41 https://en.wikipedia.org/wiki/Unplugged_(Eric_Clapton_album)#Re-release 3 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Sobota o 18:16 Napisano Sobota o 18:16 Wybitna płyta. Czytam właśnie, że jedną z większych inspiracji była dla nich muzyka Floydów, o czym nie wiedziałem, a tuż przed nimi skończyłem A Momentary Lapse Of Reason.... cóż za przypadek 😎😏 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano Sobota o 19:11 Napisano Sobota o 19:11 53 minuty temu, BlaBla napisał: Wybitna płyta. Czytam właśnie, że jedną z większych inspiracji była dla nich muzyka Floydów, o czym nie wiedziałem, a tuż przed nimi skończyłem A Momentary Lapse Of Reason.... cóż za przypadek 😎😏 Też ją uwielbiam, 8 lat temu poznałem ją przez streaming (wiem, długo długo po premierze), przez te lata często do niej wracałem, a w grudniu Mikołaj przyniósł mi ją w prezencie 🙂 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Szkoda, że ta płyta jest taka krótka.... świetna muzyka i absolutnie wybitna realizacja. Czy ktoś zwrócił uwagę, że plyta kończy się utworem Feeling Good, a inna jej płyta Stay Tuned (ktora nie jest następną w kolejności, tylko jeszcze późniejszą) otwiera się utworem Good Feeling...., który zaczyna się dokladnie tam, gdzie Feeling Good się skończyło (ciut zmieniono aranżację). Świetny pomysł, a zarazem zastanawia, dlaczego takiego zabiegu nie zastosowano na bezposrednio kolejnej płycie...? Albo na wszystkich...! Taki pomysł 😎 Ot, takie słowo na niedzielę 😁. 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu https://tidal.com/album/77669801/u 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Lubię Mazola, oto live z tego roku - bardzo udany i artystycznie, i realizacyjnie. Czas już nabyć jego najnowsze solowe dziecko. Coś tam słyszałem ze streamu i brzmi zachęcająco. Mam kilka jego plyt i są zawsze bardzo dobrze nagrane/wydane więc na pewno będzie 👌. I jeszcze świetna tegoroczna jego plyta z Pink Freud - Sorry Music Polska.... naprawdę super. Ale dzisiaj to: Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Kącik historyczny czas zacząć, tego dnia w 1983 roku ukazał się drugi album duetu Eurythmics… 2 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nie wszystko złoto.... ale tu akurat tak. Trzy nazwiska, które obiecują wielkich doznań i tej obietnicy dotrzymują! Odpisz, cytując
Recommended Posts