Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

W takie rejony niespodziewanie trafiłem. Jak to się czasem dzień zaskakująco kończy 😌. Skłonił mnie do tego pewien serial i zasłyszane tam ich wspaniałe Blinded By The Lights (niestety nie mam płyty z tym utworem). Genialny był teledysk do tej piosenki ale kto dziś pamięta teledyski...

20260130_223032.jpg.c08b6dd5e2fa8a5d80005eedee4640b7.jpg

Edytowano przez BlaBla
Napisano
9 minut temu, BlaBla napisał:

W takie rejony niespodziewanie trafiłem. Jak to się czasem dzień zaskakująco kończy 😌. Skłonił mnie do tego pewien serial i zasłyszane tam ich wspaniałe Blinded By The Lights (niestety nie mam płyty z tym utworem). Genialny był teledysk do tej piosenki ale kto dziś pamięta teledyski...

20260130_223032.jpg.c08b6dd5e2fa8a5d80005eedee4640b7.jpg

Ja pamiętam teledyski i ten jeden konkretny. Fakt, dobry kawałek i mocny teledysk 🙂

Napisano

Przeprowadziłem takie badanie na sobie - przez cały styczeń fotografowalem każdą płytę, jaka została u mnie zagrana w całości (nie obejmuje płyt granych tylko w celach testowych). Uzbierało się 147 albumów. Poniżej zrzut fragmentu folderu....😁

Screenshot_20260131_101001_Gallery.jpg.8a271cba4ef4f39ff51d0993d9032be7.jpg

Dłużej mi się nie chce. Poza tym obawiam się skali wyników na koniec roku...😉. Chociaż wiadomo, że zimą slucha się zdecydowanie więcej.