sonique Napisano Piątek o 11:14 Napisano Piątek o 11:14 14 godzin temu, BlaBla napisał: Piękna płyta, jak większość Anourara, słuchałem ponownie kilka dni temu. Przestrzeń o zapachu zadumy. A tych autografów to Ci szczerze zazdroszczę. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Piątek o 22:16 Napisano Piątek o 22:16 (edytowany) W takie rejony niespodziewanie trafiłem. Jak to się czasem dzień zaskakująco kończy 😌. Skłonił mnie do tego pewien serial i zasłyszane tam ich wspaniałe Blinded By The Lights (niestety nie mam płyty z tym utworem). Genialny był teledysk do tej piosenki ale kto dziś pamięta teledyski... Edytowano Piątek o 22:17 przez BlaBla Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano Piątek o 22:26 Napisano Piątek o 22:26 9 minut temu, BlaBla napisał: W takie rejony niespodziewanie trafiłem. Jak to się czasem dzień zaskakująco kończy 😌. Skłonił mnie do tego pewien serial i zasłyszane tam ich wspaniałe Blinded By The Lights (niestety nie mam płyty z tym utworem). Genialny był teledysk do tej piosenki ale kto dziś pamięta teledyski... Ja pamiętam teledyski i ten jeden konkretny. Fakt, dobry kawałek i mocny teledysk 🙂 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Przeprowadziłem takie badanie na sobie - przez cały styczeń fotografowalem każdą płytę, jaka została u mnie zagrana w całości (nie obejmuje płyt granych tylko w celach testowych). Uzbierało się 147 albumów. Poniżej zrzut fragmentu folderu....😁 Dłużej mi się nie chce. Poza tym obawiam się skali wyników na koniec roku...😉. Chociaż wiadomo, że zimą slucha się zdecydowanie więcej. 2 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Jedna z wczorajszych premier. Udane to. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu A to jeszcze lepiej wchodzi. Tytuł mocno dezorientujący.... Też wczorajsza premiera. 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Kiedyś namiętnie słuchałem kapele w rodzaju AC/DC, ostatnimi czasy zauważyłem ze coraz rzadziej wracam do tego typu muzyki. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Trip-hop made in Italy. Ojcowie i matki gatunku z Bristolu nie powstydziliby się tej plyty z 2001, wytwórnia zowie się Milano 2000. Jest kilka wersji okładek ale krążek wygląda zawsze tak samo. Edytowano 8 godzin temu przez BlaBla 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Sipo napisał: Kiedyś namiętnie słuchałem kapele w rodzaju AC/DC, ostatnimi czasy zauważyłem ze coraz rzadziej wracam do tego typu muzyki. A to nadal ta sama muzyka 👍 1 2 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Oj! ale tu nowość się ujawniła. Na wersję CD na razie pre-order tylko ale na bandcamp już można posłuchać próbkę. Czekam na płytę. Brzmi obiecująco.... Edytowano 4 godziny temu przez BlaBla Odpisz, cytując
Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, pairtick napisał: A to nadal ta sama muzyka 👍 Ladna kolekcja. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Sipo napisał: Ladna kolekcja. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu (edytowany) Bluesowo.... https://open.qobuz.com/album/fne0k6c3xggjb Edytowano 40 minut temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts