tchocky Napisano 25 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2022 (edytowany) 2 godziny temu, J4Z napisał: 🤟 Poniedziałek rano to coś łagodniejszego🙂 Edytowano 25 kwietnia 2022 przez tchocky 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasienkaM Napisano 25 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2022 Po pierwsze to cześć Ja słucham jamesjamesjames mean girl https://www.youtube.com/watch?v=piUsKPZHIPc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2022 Dziś winylowo. Szkoda tylo, że jakość wydania nienajlepsza🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 25 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2022 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Widzę, że coś ostrzej gracie, to i polecę klasyką… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Vic Lewis West Coast All Stars - "Me & You". Zmyłkowa płyta. Jazz staroświecki, choć nagrany w 1997 r., a całość firmuje człowiek, który w ogóle tu nie gra, tylko zebrał skład i zagonił go do studia. Za to na muzyce można polegać. Warto zwrócić uwagę na sekcję rytmiczną (John Clayton i Jeff Hamilton) - prawdziwi mistrzowie swingu i nie obraziłbym się, gdyby byli lepiej wyeksponowani. Ogółem, bardzo przyjemne tło do pracy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Dlaczego ten temat jest taki krótki - takiej muzyki mogę słuchać godzinami. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Dawno nie słuchałem żadnego jazzu 🎷 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 44 minuty temu, Rega napisał: Dlaczego ten temat jest taki krótki - takiej muzyki mogę słuchać godzinami. Jako student byłem na koncercie Jethro Tull. Tłukliśmy się z Gdańska aż do katowickiego Spodka. Było warto, chociaż zabrakło mi kilku bardzo lubianych starszych kawałków. No, ale nie mogli zagrać wszystkiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2022 1 godzinę temu, misiek x napisał: wolne w pracy Nie wszyscy mają tak dobrze 😆 Ale tylko do 14. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 Nawiasem doskonala płyta do odsłuchu pomiarowego zestawu stereo i zestawu stereo z subwooferem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Po ciężkim tygodniu, w końcu dłuższa chwila na przyjemność🔥 Jednocześnie moje małe podsumowanie pierwszego miesiąca z Tidalem. Z początku nawet nie wiedziałem o istnieniu tej funkcji😅. Tata dopiął swego, po latach, Frank numerem jeden ❤. Zasłużenie! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 (edytowany) Edytowano 29 kwietnia 2022 przez Amarok 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 (edytowany) Na rozgrzewkę sprzętu Edytowano 30 kwietnia 2022 przez Rega 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Coś elektronicznego na rozpoczęcie weekendu. Debiut Autechre, zespołu grającego szeroko pojętą elektronikę. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Umila wieczór 🔥 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 @Adi777 a to znasz? Świetna ambientowa kompilacja. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 A ja dziś słucham w plikach Hi Res takiej muzyki. Polecam. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 1 godzinę temu, tchocky napisał: @Adi777 a to znasz? Świetna ambientowa kompilacja. Nie, nie słuchałem tego, dzięki, obada się 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Do tej płyty często wracam, jeden z projektów Bartosza Kruczyńskiego. Na Spotify nie ma. https://www.discogs.com/artist/2514832-Bartosz-Kruczyński Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts