Rega Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 Mało kto wierzył we flet w rocku tak jak w kobzy z AC/DC. Da się ? Da się. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 Też nie wierzyłem, do czasu, aż gdzieś pod koniec lat 70 kupiłem płytę Stormwatch, chyba pierwszą polską Jethro Tull. No i zmieniłem zdanie😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 A u mnie dziś wieczorem trochę muzyki filmowej 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 Nigdy nie pójdzie w odstawkę 🎵 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 8 maja 2022 Udostępnij Napisano 8 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 8 maja 2022 Udostępnij Napisano 8 maja 2022 Ta kawałek kojarzy mi się z "Ghost in the shell - innocence", ale i bez skojarzeń się dobrze słucha całej płyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 maja 2022 Udostępnij Napisano 8 maja 2022 U mnie dzisiaj na spokojnie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 8 maja 2022 Udostępnij Napisano 8 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 na prawdę dobry powrót... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Poznane podczas wczorajszej audycji w radiu 357. Zostanę na dłużej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Dziś 40-lecie wydania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Dzisiaj o 21.00 pierwszy półfinał Eurowizji. A w nim faworyt bukmacherów do końcowego zwycięstwa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 A dziś dla relaksu była cała płyta, a potem pierwsza część drugiej 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 Nie samym jazzem człowiek żyje 😉. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 Naprzód ,witaj przygodo 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 Odkryłem niedawno nieznanego mi wcześniej gitarzystę fingerstyle, który bardzo mi przypadł do gustu. Gość nigdzie nie pędzi, natomiast dba o brzmienie. Po odsłuchu tej płyty od razu kupiłem następną. Muzyka sprawdza się u mnie jako tło do pracy, książki czy wieczornego relaksu. Tytuł albumu nawiązuje do grania linii rytmicznej kciukiem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 Tanita Tikaram, "Closer to the poeple" - bardzo fajna płyta w moim odczuciu. Polecam sprawdzić, tym którzy tę panią znają tylko z radia - czyli tego: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 Nowy Kendrick, a ten singiel wydany parę dni temu nie znalazł się na płycie. Recenzje pozytywne... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 57 minut temu, tchocky napisał: Nowy Kendrick, a ten singiel wydany parę dni temu nie znalazł się na płycie. Nie słuchałem jeszcze nic Kendricka, chyba czas to nadrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 (edytowany) Prawdopodobnie najlepszy wykonawca jeśli chodzi o rap/hip-hop w ostatnich 10 latach. Za poprzednią płytę dostał Pulitzera. Edytowano 13 maja 2022 przez tchocky Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 Też dzisiejsza nowość, nowy projekt dwóch najważniejszych członków Radiohead czyli Thoma Yorka i Jonny'ego Greenwooda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 14 godzin temu, tchocky napisał: Prawdopodobnie najlepszy wykonawca jeśli chodzi o rap/hip-hop w ostatnich 10 latach. Za poprzednią płytę dostał Pulitzera. MC Däleka znasz? Dla mnie rewelka, a w szczególności płyta Negro Necro Nekros. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts