Adi777 Napisano 2 marca 2023 Napisano 2 marca 2023 14 minut temu, J4Z napisał: Oglądałeś w ogóle ten atak na fanów uniwersum lotr? Nie, jeszcze nie. Na razie się wstrzymam. Opinie są mega przeciętne, ale to było raczej do przewidzenia. Z trylogii The Lord of the Rings też było trochę niezadowolonych głosów. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 marca 2023 Napisano 2 marca 2023 Filmowo tu ostatnio, to nadmienię, że dziś piękny wiek, a mianowicie 55 lat kończy Daniel Craig… 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 2 marca 2023 Napisano 2 marca 2023 2 godziny temu, J4Z napisał: Czy Ty zdajesz sobie sprawę ile w tym serialu jest błedów, jak mocno biję z niego ignorancją, czy nie dochodziły do Ciebie wzmianki o nim? Nie wiem, ile jest błędów, bo nie ogladałem. Zresztą, nawet gdybym oglądał, to i tak bym ich nie znalazł, ponieważ nie czytałem książki. Wzmianki dochodziły, jasne. Władca Pierścieni ma wysokie oceny, wiem, sam baaaardzo lubię Trylogię, wręcz uwielbiam. Miałem na myśli, że głosy niezadowolenia z Trylogii Władcy pochodzą od fanów książek Tolkiena. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 2 marca 2023 Napisano 2 marca 2023 14 minut temu, J4Z napisał: wchodzi do jaskini 9 elfów. W następnej scenie jest ich o dwóch mniej. Jak to w życiu, może poszli za stronę, mieli taką potrzebę 😉. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 2 marca 2023 Napisano 2 marca 2023 (edytowany) 😄 Obejrzę na pewno, ale dopiero za jakiś czas. Co do muzyki, to całkiem, całkiem. Ma momenty. Edytowano 2 marca 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 Czy po tym mroźnym poranku coś innego byłoby stosowne… Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 (edytowany) Mnie dzisiaj naszła ochota na gitarowe wybrzmienia Taylora. https://tidal.com/album/77168309 Edytowano 3 marca 2023 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 To ja dalej w gitarowych klimatach. Tym razem Chris Jones. https://tidal.com/album/116440526 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 4 marca 2023 Napisano 4 marca 2023 I następna nostalgiczna nowość, po 10 latach milczenia nowy album bogów z Antwerpii.. Odpisz, cytując
sonique Napisano 4 marca 2023 Napisano 4 marca 2023 13 godzin temu, Fandiscopolo napisał: Mono Sytuacja jak z Tomasza Stańko „Wooden Music”. Zagubiony materiał wygrzebany z czeluści archiwów… 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 marca 2023 Napisano 4 marca 2023 Słuchawki w uszy i na rower po przygodę 😊 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 4 marca 2023 Napisano 4 marca 2023 Dzisiaj mój ulubiony artysta Anouar Brahem „Souvenance” tym razem z plików 24/96. Ale na TIDAL też jest… https://tidal.com/album/77698879 1 Odpisz, cytując
sonique Napisano 5 marca 2023 Napisano 5 marca 2023 (edytowany) Czyż może wpasować się lepiej w ten wczesno-niedzielny fragment nocy - w blasku Księżyca i z wigorem „jak jeden mąż” połyskującymi na niebie Wenus i Jowiszem - jakikolwiek inny utwór niż „Sunday Song” Richarda Beiracha? Wspaniale to smakuje w tych okolicznościach przyrody… wszak nie tylko za sprawą natury… Pyta „Hubris” (1977), z której pochodzi ów utwór, w wersji na CD mknie do mnie z Francji a ja - nie mogąc się doczekać - posiłkuję się TIDALem… Richarda Beiracha poznałem na „Elm” (1979). „Hubris” jest moim drugim nabytkiem artysty. Płyta zjawiskowo urodziwa. Intymna. Na fortepian solo. Do konsumowania w takie noce jak ta teraz, wczesno-niedzielna, pod gwiazdami i planetami. Edytowano 5 marca 2023 przez sonique 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 5 marca 2023 Napisano 5 marca 2023 Twoja ksywka z taką muzą - no powinna się gryźć Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 5 marca 2023 Napisano 5 marca 2023 Pierwsza płyta mojego syna -uczucia mam mieszane, bo cieszę się, że młody połknął bakcyla winylowego, z drugiej muza dla mnie mało strawna, chyba muszę się rozejrzeć za drapakiem dla niego… 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts