Saimons69 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Debiutancki album zespołu KISS, pod tym samym tytułem. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Powrót do młodości. Świetnie zrealizowany album / 1977 r./ 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu I następnej czterdzieści lat minęło… Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @tomek4446 akurat wczoraj tego słuchałem 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu Koleżanki,koledzy,nawet nie chodzi o to co,ale w jakich okolicznościach. @kaczadupa pisał niedawno w wątku o Unitrze o pewnym zmęczeniu wprawionego audiofila, który rozbiera muzę na czynniki pierwsze zamiast słuchać. Wczoraj złapałem okienko na odsłuch w godzinach wieczornych. Płytę dostałem w prezencie na 50-kę. Wieczór,monitory w pozycji bojowej do odsłuchu, światło w salonie wygaszone, świecą tylko lampy z przedwzmaka i diody z innych tele- gratów. Poszło. Większość tych kawałków znam, słuchane setki razy w radiu,czy dawniej na domówkach,a nawet dyskotekach. A jednak teraz zupełnie inaczej, czystość,smaczki, przestrzeń,tego wcześniej nie było. Akustyka braki ma, sprzęt i monitory pewnie też,ale miałem to gdzieś, liczyła się tylko ta godzina z hakiem w fotelu i granie😁 4 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu Chyba nie maja zlej plyty. Zawsze sie tego bardzo przyjemnie slucha. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 12 minut temu, Artur Brol napisał: Zawsze sie tego bardzo przyjemnie slucha. Taki przyjemny pewniak😁. Moim największym wrogiem jest czas,a raczej jego brak, gdy coś wpada mi w ucho w pracy ,albo poza nią,zapisuję sobie na jakichś fiszkach,albo urwanych kawałkach kartonu tytuły i wykonawców. Mam już taki boksik z tymi zapiskami,tylko jeszcze nic nie odpaliłem, może na emeryturze...?😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu Gdzieś jakiś czas musisz znaleźć, na emeryturę będziesz czekał?😊 Odpisz, cytując
gienas Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 10 minut temu, Nowy75 napisał: zapisuję sobie na jakichś fiszkach,albo urwanych kawałkach kartonu tytuły i wykonawców Ja robię zrzuty ekranu telefonu coby zapamiętać Odpisz, cytując
Recommended Posts