Karol64208 Napisano 19 lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 lipca 2019 3 godziny temu, Kubakk napisał: Jean Michele Jarre , fajnie muzyka lata po pokoju , a mnie się przypomina dawny program komputerowy Joystick , prowadził K. Kaczor i te melodie leciały Cześć, słuchasz z płyty czy CD? Proponuję Vangelisa, choć teraz skończyłem słuchać album Eltona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 20 lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 lipca 2019 Fajna płyta, taka inna jak na Eda🙂 dużo ciekawych aranżacji Dnia 7.07.2019 o 19:50, JacSantana napisał: Carbon Based Lifeforms Bardzo fajne granie, dzięki za wrzutkę 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 lipca 2019 Nom ED jak zawsze w formie parę dni temu słuchałem i szybko zleciało. Takie przyjemne covery , polecam całą playlistę ze spotify Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 lipca 2019 Afrobeat, Jazz, Psychedelic Rock i... coś tam jeszcze - ostatnio dwa bandy mi podeszły i słucham od tygodnia. Świetny rytm, solo na różnych instrumentach, ciągle coś się dzieje. Polecam. The Budos Band Oraz Bixiga 70 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 26 lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 lipca 2019 (edytowany) 1 godzinę temu, JohnDoe napisał: Afrobeat, Jazz, Psychedelic Rock i... coś tam jeszcze - ostatnio dwa bandy mi podeszły i słucham od tygodnia. Świetny rytm, solo na różnych instrumentach, ciągle coś się dzieje. Polecam. The Budos Band Oraz Bixiga 70 muszę to przesłuchać, ale jutro. polecam też DEAD CAN DANCE - Dionysus, lub ich płytki wcześniejsze. Edytowano 26 lipca 2019 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2019 Coś z ulubionych, przepastnych zasobów YTubowych...😊 Bardzo ciekawy projekt muzyczny. Mocnym atutem są przestrzenne, rozpuszczone dźwięki. Dobrze się tego słucha zarówno na kolumnach jak i słuchawkach: Kolejny to Carbon Based Lifeforms, moi absolutni mistrzowie jeśli chodzi o chill out. Pierwsze 10 minut poniższego wystarczy by każdy, kto zdecyduje się posłuchać wyrobił sobie swą własną opinię. Dla mnie to niesamowita podróż w głąb własnego wnętrza i emocjonalności😎 https://www.youtube.com/watch?v=SD6hsVJQtiY&t=1139s Poniżej kolejny. ...dobrej podróży dla każdego😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2019 po kilkunastu latach odkurzyłem Simple Minds - Live polecam ten album, a szczególnie mniej znane utwory na stronę 1-d . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2019 a teraz... Podobno ma być jakaś nowa wersja ? Mam nadzieję że nie będzie tak koszmarna jak u żarra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2019 Z odgrzewanymi kotletami zawsze wiąże się pewne ryzyko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2019 Soundtrack z Pewnego razu w Hollywood leci i cofamy się w lata 60-te Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2019 Trafiają do mnie takie nuty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2019 Coma - sen o 7 szklankach <-- nowa płyta Comy , kawałeczki dla dzieci i młodzieży z lat 80 Jak wlazła stopa w 1 utworze to myślałem iż mam suba włączonego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2019 O ciekawe, nie sluchałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2019 Ta nowa płyta Tool - bębny i reszta - obłęd. Postarali się 🙂 nie przez kabelki, nie nie 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2019 Ciekawa muza. Jeszcze nie na półkę, ale dostanie szansę i trafi do poczekalni Dzięki za wrzutkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 września 2019 Udostępnij Napisano 1 września 2019 21 godzin temu, JohnDoe napisał: nowa płyta Tool Chciałem kupić CD i dziś dopiero zobaczyłem że kosztuje koło £100 albo lepiej, zależy gdzie. Czasem dobrze mieć streaming Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 września 2019 Udostępnij Napisano 1 września 2019 23 minuty temu, JohnDoe napisał: Chciałem kupić CD i dziś dopiero zobaczyłem że kosztuje koło £100 albo lepiej, zależy gdzie. Czasem dobrze mieć streaming W Polsce około 350zł. Sporo taniej ale to i tak konkretne przegięcie. I wypad z poczekalni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 1 września 2019 Udostępnij Napisano 1 września 2019 Bardzo często ludzie pytają dlaczego Stream musi coś tam kosztować. Cena tej płyty chyba coś podpowiada. Takie coś słuchałem 👌 A z Comy fajny kawałek Sen o pierwszej szklance - chyba jakoś tak. Bardzo fajny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 4 września 2019 Udostępnij Napisano 4 września 2019 Wszyscy się ostatnio jarają nową płytką TOOL'a, a ja sobie słucham takich smutów... Nina Simone! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 września 2019 Udostępnij Napisano 4 września 2019 To są raczej "roots",y a nie smuty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpier Napisano 4 września 2019 Udostępnij Napisano 4 września 2019 Ostatnio często słucham muzyki klasycznej, nic mnie tak nie relaksuje, jak tego typu tony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 4 września 2019 Udostępnij Napisano 4 września 2019 Jak dla mnie to jest jeden ze smutniejszych i piękniejszych utworów jakie słyszałem. Fragment tekstu wszystko tłumaczy: Cytat Oh I love my lover And where he goes Yes, I love the ground on where he goes And still I hope That the time will come When he and I will be as one When he and I will be as one Utwór smutny tak samo jak cała historia tej wokalistki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 6 września 2019 Udostępnij Napisano 6 września 2019 Ostatnio w telewizji śniadaniowej był gość muzyk mający 11-cioro dzieci 😁 Joszko Broda. Tak mnie zaciekawiła historia że postanowiłem sprawdzić jaką muzykę produkuje ów jegomość .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 września 2019 Udostępnij Napisano 6 września 2019 Joszko Broda to znana postać. Nawet Anna Maria Jopek o nim śpiewała Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 6 września 2019 Udostępnij Napisano 6 września 2019 Ona może go zna, ja nie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts