Dedal Napisano 3 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2023 Odpowiedni poziom ? Kto decyduje o tym ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 3 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2023 Eeeeeeeee, to moj pewnie nie prezentuje odpowiedniego poziomu. Mam w stopce, @muzofan juz ocenil Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano 3 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2023 15 godzin temu, stach_s napisał: @kiki2010 niestety drugi koniec kraju, poludnie... Ja jestem z południa Bielsko, Tychy, Oświęcim Żory, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 3 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2023 (edytowany) 7 minut temu, P-na napisał: Ja jestem z południa Bielsko, Tychy, Oświęcim Żory, Podaj prosze nr tel na priv Edytowano 3 kwietnia 2023 przez stach_s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 3 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2023 Niczego nie oceniałem 😉. Po prostu testując wiele różnych rzeczy na początku przygody z audio i teraz wiem kiedy różnica jest odczuwalna a kiedy nie da się jej wyłapać. Raczej zachwytów przy zmianach kabli zasilających nie odnotowałem, jedynie drobne zmiany we właściwym kierunku 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar76ek Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 (edytowany) Odgrzeję trochę tego kotleta 😉 Jaki kabelek zasilający IEC (oczywiście niedrogi - do ok +/- 200 zł) polecicie. Fajnie byłoby gdyby miał kątową wtyczkę do gniazdka i byłby w miarę elastyczny. Długość ok 1 - 1,2m. Edytowano 20 maja 2023 przez mar76ek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 Cut za mały budżet by coś sensownego szukać nawet DIY same wtyczki to na start 140zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 3 godziny temu, mar76ek napisał: Odgrzeję trochę tego kotleta 😉 Jaki kabelek zasilający IEC (oczywiście niedrogi - do ok +/- 200 zł) polecicie. Fajnie byłoby gdyby miał kątową wtyczkę do gniazdka i byłby w miarę elastyczny. Długość ok 1 - 1,2m. Z tego co widze powinno sie zamknac spokojnie w kwocie 20 zl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 (edytowany) 42 minuty temu, Mariusz Kopacki napisał: Z tego co widze powinno sie zamknac spokojnie w kwocie 20 zl. Możesz rozwinąć myśl ? 3 godziny temu, mar76ek napisał: Jaki kabelek zasilający IEC (oczywiście niedrogi - do ok +/- 200 zł) polecicie. Chciałem Ci polecić kabel, który mam osobiście przy wzmacniaczu. Isotek Evo3 Intinium. Płaciłem za niego 249 zł. Bardzo dobrze zrobiony, dobrze wyglądający, bardzo elastyczny, dobrze układający się za sprzętami i szafkami, ale....widzę, że od czasu gdy go kupowałem, cena poszła trochę do góry. Obecnie trzeba dać 350 złotych. W założonym budżecie z gotowców, to chyba tylko standardowe wchodzą w grę. Albo jakieś z alipendolino. Edytowano 20 maja 2023 przez terracan1929 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 1 minutę temu, terracan1929 napisał: Możesz rozwinąć myśl ? Rozwinac mysl odnosnie swobodnej dostepnosci kabli z katowym wtykiem IEC C13 o dlugosci 1-2 m w cenie do ok. 20 zl? Otoz oczywiscie niedrogie kable jak wyzej sa dostepne w cenie jak wyzej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 Tu jest za 23 zł. Kątowy. https://allegro.pl/oferta/kabel-zasilajacy-katowy-komputer-pc-ups-lcd-c13-3m-13192630383 Także prawie trafiłeś z tymi 20 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 Na przyklad jak powyzej. Ale ze tenze nie miesci sie w widelkach dlugosci - 3m to nie 1-2m - to i cenowo odrobine odstaje. Wariant krotszy jest ponizej 20 zl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 Taaaaaaaa.... I do tego takie RCA http:// https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/kable-telewizyjne-i-audio/przewody-audio-video/con-ca-2x2rca-2-5m-i-p-25?gclid=CjwKCAjw36GjBhAkEiwAKwIWyYSIlY5OoU6ZOxSsImC3zGzpfWtpFhx8fnQUmQMmH-KIKAWD-S6N7BoCAkAQAvD_BwE Granie będzie w pytę 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar76ek Napisano 21 maja 2023 Udostępnij Napisano 21 maja 2023 Dziękuję 😉 za wszystkie propozycje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 21 maja 2023 Udostępnij Napisano 21 maja 2023 Miało być niedrogo i tak jest. Ja to zagra to nawet nie chce myslec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 Dla szukających niedrogiego kabla - mam prawie nową Suprę Lorad Silver. Zainteresowanych proszę o pm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Znalazłem w garaży 2m kabla KaCsa KC-FP52 i tak się zastanawiam czy nie zrobić sobie nowego zasilającego pytanie jakie wtyczki byście polecili w rozsądnej cenie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Monosaudio, Yarbo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia (edytowany) 11 godzin temu, LICHU napisał: Znalazłem w garaży 2m kabla KaCsa KC-FP52 i tak się zastanawiam czy nie zrobić sobie nowego zasilającego pytanie jakie wtyczki byście polecili w rozsądnej cenie ? Schuko już mam dla Ciebie https://allegro.pl/oferta/wtyczka-prosta-legrand-50114-16-a-230-v-13420367723 Jeszcze tylko ten drugi wtyk ten do urządzenia, zapomniałem nazwy🤭, taki z trzema dziurkami...🙂 https://allegro.pl/oferta/schurter-wtyk-zasilajacy-iec-c13-10a-nowa-wersja-12987414351 Edytowano 28 stycznia przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Podziękował, jak mnie natchnie to może coś złożę 🙂 Tak swoją drogą coekawi mnie czy te chińskie kable są vos warte ? Dla przykladu: https://a.aliexpress.com/_EG3JKOl https://a.aliexpress.com/_Ewh6JtX I wiele innych. Ktoś kiedyś zamawiał, sprawdzał to coś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia (edytowany) Nie ma to jak samemu sprawdzic . Na forum obok już długi czas dyskusja się toczy . Edytowano 29 stycznia przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Panowie zachęcam do dyskusji na temat. Żelazka są poza naszymi zainteresowaniami. Ukryłem kilka postów. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia Nie zmienia to faktu iż kable zasilające z Alli są warte tyle co opłot i wtyki , piszę ponieważ kupiłem słuchałem i za tzw piwo oddałem . ps. ,,Żelazko " - miało być przenośnią czy też do czego raptem warte. Niedawno zamówiłem kabel przedłużający do słuchawek Sennheiser i ten to owszem można polecić jest czysty-transparentny taki jakiego oczekiwałem. https://pl.aliexpress.com/item/1005004377947136.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.21d71c24usJwHZ&gatewayAdapt=glo2pol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia A nie lepiej , jakiś viaBlue ,Kacsa, Yarbo ,Elecaudio , Supra , Viborg kupić z metra i oprawić? Pzdr 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia 5 minut temu, Dedal napisał: viaBlue , ,Elecaudio , Warto mam Viablue , po jednym X40 ,X-60 z metra lecz jednak te robione przez producent są ciekawsze . Od 3-tygodni mam Viablue nf-s1 rca podzielę się opinią w odpowiednim dziale. Elecaudio CS-361b ciekawy kabel jedna sztuka jest w mym drugim systemie , rzadko pojawiający się z drugiej ręki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts