kassyx Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października To prawie rewolucja: nie dość, że odeszli nieco od klasycznej linii, to zrezygnowali z wtyków BFA Ale ogólnie z wyglądu podobają mi się. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października I w końcu od razu dostępny cały set. Kurde, a gdyby tak podmienić Naita 50? Chyba będzie wietrzenie moich magazynów. Ładne Cyrusy. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października CD 5 lat gwarancji. Czy ktoś zechciałby to potwierdzić? Thx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Grzyb Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października 34 minuty temu, AudioTube napisał: CD 5 lat gwarancji. Czy ktoś zechciałby to potwierdzić? Thx Pisze z telefonu inaczej wstawiłbym zrzut ekranu. A tak to rzucam link. Sam producent podaje. https://cyrusaudio.com/products/40-amp/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Na wzmak 5 lat. Na CD nie znalazłem. Popytam zatem także w sklepie. Wąskie to i lekkie. Podoba mi się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października (edytowany) 1 godzinę temu, AudioTube napisał: CD 5 lat gwarancji. Czy ktoś zechciałby to potwierdzić? Thx Zgadza się, wszystkie elementy mają pięcioletnią gwarancję, 40 CD też. Popatrz na stronę 9 tej broszury: https://cyrusaudio.com/wp-content/uploads/2024/08/40-series-brochure.pdf Edytowano 2 października przez maxredaktor 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Tak na ochłodzenie 😆 w sumie standard cenowy ze strony Cyrusa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Integra 40, patrząc przez pryzmat brytyjskiej konkurencji, to okolice cenowe Regi Aethos i Supernaita 3. Cyrus brzmieniowo powinien sobie poradzić. I w końcu (co też ma znaczenie) nie jest już szpetny na tle konkurencji. Ps. Strzelałem w 15kzł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Ciekawe jaka jest różnica w brzmieniu pomiędzy XR a nowa serią. Cyrus pisze, że to dopiero początek nowego sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Może się posłucha jak będzie możliwość. Na teraz jedynie o wyglądzie można gadać. Mi się podoba ten piecyk. I 5 lat gwarancji też fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Ps. Strzelałem w 15kzł. Ja obstawiałem 20 tys., tyle co na dzień dobry kosztował i9. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października 6 godzin temu, kaczadupa napisał: Kurde, a gdyby tak podmienić Naita 50? Chyba będzie wietrzenie moich magazynów. Znakomity pomysł na przejedzenie się Naimem 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października 3 minuty temu, MMarek napisał: Znakomity pomysł na przejedzenie się Naimem 😀 Żartowałem z Nait 50. Jako audiofil najbardziej cenię sobie Hegla (nie potrafię mu nigdzie "dowalić", jest tak okrutnie "uczciwy" i "prawdomówny") ale gdy przychodzi do słynnej bezludnej wyspy i wyboru tego jedynego piecyka to... lubię fałszujące wzmacniacze a Nait 50 jest w tym mistrzem. Jest i pierwsza recenzja. https://www.avforums.com/reviews/cyrus-40-amp-integrated-amplifier-review.22165/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Uważałbym przy gwarancjach na odtwarzacze CD. Spotyka się pięć lat gwarancji na część cyfrową, ale na napęd już tylko dwa lata. Proponuję dokładnie sprawdzać przed zakupem. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Fajnie to wygląda i pewnie ma sporo pomocnych funkcji + lepszy dźwięk ale jednak wolę design poprzedniego starocia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Ten stojaczek to chyba też Cyrusowy bo idealnie pasuje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Raczej tak. Też mi przypadł do gustu. Pomału kończę królestwo dla moje Cyrusa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Ciekawie to wygląda po ilości półek sądzę że masz trochę tych Anglików 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października He he, niestety nie. Będą trochę musiały podzielić się z innymi. Ale póki co mają zapewnione honorowe miejsce. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października (edytowany) 2 godziny temu, kassyx napisał: Będą Ile i jakie masz "Cytruski"? Edytowano 3 października przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Tylko dwie sztuki: - CD 8 SE - Classic Amp Korci mnie posłuchać ich monobloków ale ich cena skutecznie mnie powstrzymuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts