panbulka_ Napisano 5 września Udostępnij Napisano 5 września 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Przypomnijmy bo trochę mineło..... Zasilacz od Muzga? Tak dokładnie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września Stary ale pamięć jeszcze w formie. To długich i bezproblemowych , miłych odsłuchów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panbulka_ Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września (edytowany) Tak sie złożyło, że udało mi się sprzedać obecne kolumny i możliwe, że pod koniec przyszłego tyg będę miał inne Edytowano 9 września przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września (edytowany) Czyli teraz nie ma nic ? Oj to w takim razie życzę szybkich nowych odsłuch i trafnego wyboru. A na co zmieniasz? Edytowano 9 września przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarKos71 Napisano Piątek o 15:30 Udostępnij Napisano Piątek o 15:30 Witam. Mam nadzieje,że w dobrym temacie się podpinam. Moje malutkie centrum rozrywki ma ok 12m2, wygodny fotel, biurko z kompem ,duży monitor . Przychodzę tam wieczorami się zrelaksować 😜. Eversolo Z-8 podłączony do kompa -USB-B i to w zasadzie jest główne źródło dźwięku, 90 % flac, czasami TIDAL czy Apple z kompa lub z telefonu. Dźwięk wychodzi przez Focale Clear MG. Słuchawki są maga wygodne, nawet po paru godzinach na moim wielkim łbie nie odczuwam żadnego dyskomfortu. Jedynym minusem słuchawek jest krótki kabel dołączony do zestawu,(i tu szybkie pytanko- coś tak ok 2m godne polecenia?).Natomiast czasami a raczej dość często przychodzi mi ochota na jakiś gaming na pc, i tu przydały by się jakie mądre głośniki aktywne , co by jakoś grały z tym dackiem . I tu mamy dwie sprawy, cena w okolicy 2k za parę no i rozmiar- tu jeżeli chodzi w wysokość to nie ma problemu,natomiast w podstawie raczej nie więcej niż 200x200( niestety brak miejsca na biurku a wieszać nie chce). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Piątek o 17:29 Udostępnij Napisano Piątek o 17:29 Witam. Jesli chodzi o kabel. Sprawdz ForzaAudioworks. W Polsce. Troche tego ma. Jesli bys cos tanszego też będzie ok. Ja używałem kabel od FAW z Denonami, Focal i Hifiman. Z wtyczkami 3.5 mm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu @DarKos71 zobacz sobie Adam Audio T5V. Takie monitory mogą się świetnie sprawdzić z takim dać/ pre. Jeżeli wolałbyś słuchawki to teraz Hifiman Edition XS są świetnym wyborem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts