Vectorinni Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, pairtick napisał: Natomiast, jeżeli chodzi o tzw. sweet spot, to musisz posłuchać Dual Concentric Tannoya. W sensie, że nie musisz siedzieć "co do centymetra" w miejscu odsłuchu i słychać dobrze także po za sweet spotem. Tak można to zrozumieć? Pochwalę się, że ja też bardzo lubię słuchać głośno, a mam ten komfort, że mieszkam w domku i mam swój pokój. Nawet jak rodzinka jest w domu, to mogę sobie "pozwolić"😃 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Vectorinni napisał: W sensie, że nie musisz siedzieć "co do centymetra" w miejscu odsłuchu i słychać dobrze także po za sweet spotem. Tak można to zrozumieć? Dokładnie tak. Mogę sobie kręcić głową, a nawet gibać się na boki, a scena jak wmurowana. 25 minut temu, Vectorinni napisał: ja też bardzo lubię słuchać głośno Hehe, zapytaj na ile dB miksują w studio 😁 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, pairtick napisał: Dokładnie tak. Mogę sobie kręcić głową, a nawet gibać się na boki, a scena jak wmurowana. Czaaad...😃 13 minut temu, pairtick napisał: Hehe, zapytaj na ile dB miksują w studio 😁 Na ile dB miksują w studio? Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, misiekx napisał:Słucham sobie powiedzmy kilka tygodni, wszystko staje się super i kiedy przepinać na AkustyK robi się za spokojnie, grzeczniej. Miałem parę dni temu to samo, gdy włączyłem po dłuższym czasie S25 po PMC 25. 5 godzin temu, misiekx napisał: Ps, robi się spokojniej, za grzecznie 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 49 minut temu, Vectorinni napisał: mam ten komfort, że mieszkam w domku i mam swój pokój. Nawet jak rodzinka jest w domu, to mogę sobie "pozwolić"😃 Szczęściarz. Ja mieszam w szeregowce a z ścianą mam sąsiadów, czasem jak mnie najdzie odkręcę trochę mocniej ale staram się nie przesadzać. 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, pairtick napisał: musisz posłuchać Dual Concentric Tannoya. Nowoczesne koaksjale. Tych warto posłuchać, fajnie, że choć jeden kolega/Ty miałeś okazję, by je nabyć. Dużo radości życzę. Starych modeli koaksjali nie warto moim zdaniem. Miałem okazję przyłożyć ucho. Lubię detaliczne, analityczne brzmienie, ale to brzmienie piskliwe, metaliczne i z rozlazłym basem. Nic dziwnego, że dIY-owcy nie wchodzą często na ta drogę. 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Sipo napisał: Szczęściarz. Ja mieszam w szeregowce a z ścianą mam sąsiadów, czasem jak mnie najdzie odkręcę trochę mocniej ale staram się nie przesadzać. Od początku w tej kwestii dopisuje mi szczęście. Zanim zbudowałem dom, mieszkałem 15 w bloku i miałem baaardzo tolerancyjnych sąsiadów. Imprezy do 5-6 rano z muzyką nigdy, ale to przenigdy nie wiązały się z jakimikolwiek uwagami, o policji nie wspominając. Jedynie w niedzielę szkło trzeba było wieczorem wynosić, żeby uniknąć ewentualnego kontaktu wzrokowego z sąsiadami. Ale to tylko w własnego poczucia wstydu. Teraz, na swoim mogę już bezwstydnie grać jak chcę😃 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 58 minut temu, Vectorinni napisał: Na ile dB miksują w studio? https://www.audiostereo.pl/profile/64427-przemak/ Pytaj u źródła. 26 minut temu, Vectorinni napisał: miałem baaardzo tolerancyjnych sąsiadów. Imprezy do 5-6 rano z muzyką U mnie, nie do pomyślenia. Chcesz balować, to jedź do miasta. Odpisz, cytując
Recommended Posts