agaj666 Napisano 29 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2017 Dnia 26.09.2017 o 22:11, don napisał: na pewno nie GLE czy LE. Dlaczego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozu99 Napisano 29 września 2017 Udostępnij Napisano 29 września 2017 GLE 426 mogę z czystym sumieniem polecić , miałem je przez rok czasu , niczego im nie brakowało w cenie jaką za nie zapłaciłem , ładna bardzo szczegółowa góra i świetna stereofonia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 29 września 2017 Udostępnij Napisano 29 września 2017 Ode mnie masz propozycje dwu znakomitych modeli monitorów Cantona. Wysłałem na priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozu99 Napisano 29 września 2017 Udostępnij Napisano 29 września 2017 Profi podaj tutaj co to za modele to inni też skorzystają , wiem że Digital , seria Ergo i ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 29 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2017 Przed chwilą, mrozu99 napisał: GLE 426 mogę z czystym sumieniem polecić , miałem je przez rok czasu , niczego im nie brakowało w cenie jaką za nie zapłaciłem , ładna bardzo szczegółowa góra i świetna stereofonia Nie ten budżet. Mógłbym sobie pozwolić na jedną i gdzie się podzieje Twoje świetne stereo ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 29 września 2017 Udostępnij Napisano 29 września 2017 14 minut temu, agaj666 napisał: Nie ten budżet. Mógłbym sobie pozwolić na jedną i gdzie się podzieje Twoje świetne stereo ? W sklepie ,,nie dla idiotów,, jest teraz wietrzenie magazynów i są dostępne po 499 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 29 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2017 Za sztukę. To nadal za dużo, a pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 29 września 2017 Udostępnij Napisano 29 września 2017 35 minut temu, agaj666 napisał: Za sztukę. To nadal za dużo, a pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Zgadza się. Nie wszyscy mogą przeskoczyć ten problem, szczególnie jeśli stoją przed wyborem ,,być czy mieć,, I czasem nawet śmieszą mnie wypowiedzi typu ,,żadnych kompromisów przy wyborze sprzętu,,. Mówią tak osoby ktore chyba nigdy nie mialy zadnych problemów i rodziny na utrzymaniu. Życzę powodzenia przy szukaniu. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 29 września 2017 Udostępnij Napisano 29 września 2017 10 godzin temu, agaj666 napisał: Dlaczego? LE i następca - GLE to najniższa półka w hierarchii Canton, co nie znaczy że słaba. Jednak skoro masz w tym budżecie lepsze serie to po co brnąć w takie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 6 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 października 2017 Takie typki Cantonów sobie wybrałem. Mieszczą się na półce i w budżecie. Karat 20 Karat 100 Karat 920 Karat 920 DC ( czym się różni od "zwykłej" 920?) Quinto 510 C870. Które wybrać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 14 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2017 Quinto 510 dość przypadkowo kupiłem. Czekam aż wróci do mnie piecyk od ulepszacza i zobaczymy jak to zagra. Póki co udało mi się upchnąć kable 4 mm2 w tych malutkich zaciskach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 14 października 2017 Udostępnij Napisano 14 października 2017 Nie nadążam, to z czym aktualnie będą grać cantony? Jaki wzmacniacz i reszta toru? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 15 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 października 2017 Teac h300 + CD teac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 15 października 2017 Udostępnij Napisano 15 października 2017 No i przypadkowo kupiłeś dość dobre kolumny w tym przedziale cenowym. Quinto 510 to następca cenionej serii gle. Mniej więcej odpowiednik gle 50. O ile dobrze pamiętam został tam wymieniony tweeter z jedwabnego na''plastikowy,, ale i tak są to przyzwoite kolumny. Nie wiem jaki masz piecyk ale jeśli nie jest to ostro grający suchotnik to brzmienie powinno Ci się spodobać. W tym samym czasie napisalismy post :). Moze być trochę ostro. Ale spokojnie. Jakby co to jeszcze mozna coś skorygować kablami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 28 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2017 Teraz już mam Teaca h500 i + RW h500 i kolumny Grundig 550 PRO Jest ostro. Może niezbyt ale wolałbym nieco mniej góry, a więcej dołu, bo siedzę b.blisko kolumn. Jakimi kablami mogę zmienić brzmienie? Głośnikowe czy interkonekty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 października 2017 Udostępnij Napisano 30 października 2017 Dwie strony wątku o Cantonach a kupiłeś Grindigi? Dnia 28.10.2017 o 20:35, agaj666 napisał: Jakimi kablami mogę zmienić brzmienie? Głośnikowe czy interkonekty? Możliwe że żadnymi. Jakie masz teraz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 30 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2017 Tak bywa. Życie.....Cantony sprzedaję, Grundig póki co zostaje. Jak odzyskam kasę to będę być może szukał czegoś od Magnata albo Mb Quart. Kable mam zwykle, OFC , 2x 4mm2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 października 2017 Udostępnij Napisano 30 października 2017 Każdy kabel jest zwykły. One są no name? Interkonekty Ci nie pomogą. Możesz co najwyżej spróbować Melodike na głośnikowy. Wypożycz nie kupuj. Bardziej bym obstawiał akustykę lub właśnie kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 30 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2017 Tak , no name. Nie jestem zwolennikiem kablowego Voodoo ale jak się da wypożyczyć to czemu nie? Mniej kłopotów z odsyłaniem kabli niż kolumn ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 października 2017 Udostępnij Napisano 30 października 2017 Zdecydowanie. Ja też jestem daleki od Audio Voodoo, Ale sprawdź bo wydaje mi się że nie pomoże Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts