bass Napisano 23 marca 2007 Udostępnij Napisano 23 marca 2007 Czego i czy w ogóle słuchacie radia. Dla mnie nr. 1 to radio PIN, chociaż w ogóle słabo jest z jakością na FM, wszyscy na maxa rozkręcają kompresory, tak by przy przeszukiwaniu ich stacja grała najlepiej. Nawet świetny i drogi tuner niewiele tu pomoże Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negev Napisano 23 marca 2007 Udostępnij Napisano 23 marca 2007 Najlepsze rozwiązanie to radio z internetu. Bardzo dobra jakość, możliwość słuchania radia z całego świata, nawet z takich miejsc jak Gwatemala czy Peru. Ściągnołem program zawny "Screamer" i jeśli słucham radia to tylko z internetu. Można nim słuchać chyba każdego rodzaju muzyki jaki istnieje: - muzyki filmowej - kolędy - muzyka hawajska - rosyjska muzyka więzienna i wiele, wiele innych http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=900&t=66 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 marca 2007 Udostępnij Napisano 23 marca 2007 Ja najchętniej radio JAZZ, PiN, Antyradio, no i dla relaksu, od czasu do czasu PR II Oczywiście głównie przez internet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigniew Napisano 23 marca 2007 Udostępnij Napisano 23 marca 2007 YEAHHH Antyradio RULEZ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 marca 2007 Udostępnij Napisano 23 marca 2007 Ja Tok FM ............ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 marca 2007 Udostępnij Napisano 23 marca 2007 A tak to rzeczywiście bardzo audiofilska stacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 marca 2007 Udostępnij Napisano 23 marca 2007 Nie ma to jak śpiew polityków !! Wkurzają mnie radiowe repertuary. AntyR, moze być Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 9 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2007 A ja tam tradycyjnie Trójki ,przeważnie w samochodzie bo niestety ostatnio muszę dużo podróżować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 17 maja 2007 Udostępnij Napisano 17 maja 2007 90% to Trójka, reszta to Antyradio, PIN, RMF Classic, wieczorne Radio Dla Ciebie - wszystko przeważnie w samochodzie, dużo jeżdżę. Ostatnio radio zaniedbane w domu na rzecz płyt - kupiłem nowy odtwarzacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżambo Napisano 31 maja 2007 Udostępnij Napisano 31 maja 2007 kah - wyczuwam, że naśmiewasz się z tok fm - strzał kulą w płot posłuchaj co puszczają, sama "wyższa kultura", pewnie szkoda im kasy na tantiemy dla madonnów, stonsów i kolinsów, puszczają płyty wygrzebane pogrzebaczem spod szafy, ale z bardzo wartościową muzą aha - i nie czytam wyborczej dż Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
van-Di Napisano 27 października 2007 Udostępnij Napisano 27 października 2007 u mnie tradycja i nowoczesność Trójka + Antyradiowarto zawsze .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszl1 Napisano 2 listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 listopada 2007 ja slucham radysjka zazwyczja jak jezdze autkiem, wiec to przewaznie sa 2 stacje...RADIOSTACJA i ESKA, czasem jezcze jak lapie sygnal to poznanskie radio rmi FM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borut Napisano 6 listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 listopada 2007 Witam!Ja ostatnio słucham radia VOX, które gra super stare kawałeczki. Czasami fajnie posłuchać czegoś starego, a nie tylko nowoczesnych jazgotów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 6 listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 listopada 2007 Witam,malo mam czasu na sluchanie radia. Gdy podrozuje autem mieszam stacjami, az znajde cos milego dla ucha. Sa to najczesciej stacja: Trojka, Ram, Zlote przeboje, RoxyFM ...Gdy siedze przy kompie gdzies poza domem korzystam z:http://muzyka.pilsner.pl/polecam ! co tydzien aktualizowana audycja "siesta". Naprawde spora baza utworow, do posluchania za darmo !Poza tym dzieki temu serwisowi, znalazlem dla siebie kilka wczesniej nie znanych pozycji.pozdrhybryd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 9 listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 listopada 2007 Najlepsze jest czeskie radio "Hey" Polecam też "Trójke". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 16 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2007 Cytat Najlepsze jest czeskie radio "Hey" Najlepsze jest ale gdzie w Czechach? Bo nie słuchałem czeskich stacji.Z Polskich stacji które mam w okolicy, ciekawe dla mnie nagrania mogę słuchać w Radiu Planeta. Nie ma tam tyle zbytecznego gadania co w znanych komercyjnych stacjach. Leci tylko muzyka taka jaką teraz lubie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 16 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2007 Można powiedzieć, że radio towarzyszyło mi od dziecka a szczególnie radiowa Trójka. Później było z tym gorzej. Ostatnio powrót do tradycji i na moim leciwym Technicsie ST-9030 słucham głównie Trójki, PRII, Radia Jazz, czasami RMF Classica. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 16 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2007 Cytat 90% to Trójka, reszta to Antyradio, PIN, RMF Classic, wieczorne Radio Dla Ciebie - wszystko przeważnie w samochodzie, dużo jeżdżę. Mniej jeżdżę, więc udział Trójki skoczył do 95% Zabawna sytuacja - w domowym tunerze popsuł mi się wyświetlacz, nie mam pilota, ale rzadko muszę zmieniać zaprogramowaną stację - jakoś mi nie przeszkadza.Wszak słucham niemal wyłącznie Trójki... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro88 Napisano 16 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2007 Witam ja ograniczyłem się tylko do dwóch stacji Roxy FM oraz PR3 mimo że w amplitunerze jest ich zaprogramowanych około 15... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 Cytat Cytat Najlepsze jest czeskie radio "Hey" Najlepsze jest ale gdzie w Czechach? Bo nie słuchałem czeskich stacji.Z Polskich stacji które mam w okolicy, ciekawe dla mnie nagrania mogę słuchać w Radiu Planeta. Nie ma tam tyle zbytecznego gadania co w znanych komercyjnych stacjach. Leci tylko muzyka taka jaką teraz lubie. Radio "Hey" gra w okolicach pogranicza (Śląsk, Opolskie) na częstotliwości 94,7 FM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 Cytat Radio "Hey" gra w okolicach pogranicza (Śląsk, Opolskie) na częstotliwości 94,7 FM. Słuchałem tą stacje dzisiaj i masz rację fajną muzykę nadają, a ten czeski język taki śmieszny jest, aż nie pasuje do muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stereo Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Cytat Czego i czy w ogóle słuchacie radia. Dla mnie nr. 1 to radio PIN, chociaż w ogóle słabo jest z jakością na FM, wszyscy na maxa rozkręcają kompresory, tak by przy przeszukiwaniu ich stacja grała najlepiej. Nawet świetny i drogi tuner niewiele tu pomoże kazdy ma swoje ulubione stacje radiowe lecz niekazdy posiada dobry aplituner lub tuner i dlatego zadaje ci pytanie bo pewnie pytajac o radio jestes jego czestym sluhaczem co jest lepsze do sluhania radia amlituner stereo czy amlituner kina domowego ijaki amlituner bys mi polecił do sluhania radia co jest fajniejsze i kture sie oplaca zakupic ???? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenishiwata Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Ja słucham głównie PR3, Roxy FM oraz\wielu stacji internetowych: The Edge, ProgRock, Stellar Attraction, Atlantic Radio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebse Napisano 29 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2007 Od lat kilkunastu jestem wiernym słuchaczem Trójki. Jest to dla mnie jedyna stacja, w której mogę słuchać wiele ciekawych nagrań. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 30 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2007 Widać, że Trójka króluje Czyżby nie było tu słuchaczy najpopularniejszych radiostacji "towarzyszących" - RMF i Zetki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts