mejson Napisano 12 września 2011 Udostępnij Napisano 12 września 2011 Cytat To co wychodzi ze studia PR1 na pewno nadaje się na fale długie ale na UKF to trochę za cienko. Mogliby się trochę więcej nauczyć od kolegów realizatorów z PR2 i PR3... Muszę pochwalić realizatorów PR1, że w nocnych audycjach piątkowych znikły przesterowania i zniekształcenia i sygnał jest już przyzwoity - nawet da się słuchać w słuchawkach! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 25 września 2011 Udostępnij Napisano 25 września 2011 43 urodziny Trójkowego Mini Maxu!Jak ten czas leci - 33 lata już słucham... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianpower Napisano 13 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2012 W tym temacie mogę wam polecić moją stronę na której znajduje się ponad 7000 stacji radiowych z całego świata.Żeby się nie powtarzać link do wątku Tutajoraz bezpośredni link do strony Słuchaj radio internetowe 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiannowiak Napisano 22 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2013 A ja słucham tylko Eski Rock. Lubię ten rodzaj muzyki, puszczają i klasykę i nowości. Ostatnio co prawda jak dla mnie trochę za dużo polskiego "pseudo rocka" typu Happy Sad itp., ale żadne inne radio jakoś mnie nie przekonuje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 22 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2013 Cytat A ja słucham tylko Eski Rock. Lubię ten rodzaj muzyki, puszczają i klasykę i nowości. Ostatnio co prawda jak dla mnie trochę za dużo polskiego "pseudo rocka" typu Happy Sad itp., ale żadne inne radio jakoś mnie nie przekonuje. ESKA ROCK kopiuje styl ANTYRADIA, nawet prezenterzy niektórzy przywędrowali właśnie stamtąd.Nadaje jednak z gorszą jakością techniczną w stosunku do Antyradia.A samo Antyradio już odstaje jakością (techniczną!) od stacji Polskiego Radia - Trójki a przede wszystkim Dwójki, której na razie nikt nie psuje widma jakimiś wynalazczymi korekcjami czy normalizacjami, co już zdarza się w Trójce. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramirez23 Napisano 26 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2013 Dużo jeżdżę samochodem i słucham tylko trójki i tok fm, ostatnio także plus. Tok fm to nie muzyka ale za to przyzwoiite audycje na wiele różnych ciekawych tematów. A takie radio jak zet czy rmf fm to najgorszy chłam reklamowy przerywany czasami jakąś muzyką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kornellia Napisano 24 października 2013 Udostępnij Napisano 24 października 2013 Lubię słuchać czwórki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabriel1362 Napisano 28 lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 lutego 2014 Ja niestety radia słucham już tylko w pracy i czasami w aucie, ale moją ulubioną stacją jest rmffm, grają tam bardzo fajną muzykę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 21 marca 2014 Udostępnij Napisano 21 marca 2014 Ja w drodze na uczelnię słucham sobie Antyradia, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keray69 Napisano 15 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2014 Jeśli chodzi o stacje radjowe to w samochodzie czyli cały dzień w pracy, najlepszy odbiór mają RMF FM i ZET ale tego nie da sie słuchać, w koło te same przeboje od kilkunastu lat. A w domu czwórka i ostatnio z dekodera TOYI odkryłem świetne brzmienie CHILI ZET, nie wiem jak u większości z Was ale u mnie ta stacja nadaje lepiej niż niektóre płyty cd, zero cyfrowego nalotu i analogowy przestrzenny dżwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EULOGIUSZ2279 Napisano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie:-)faktycznie mam takie samo zdanie, zwłaszcza radio zet ma w kołko te same przeboje, właściwie nie rozuemiem takiej polityki- oszczędności cz yo cho dzi?? Wolę już rmf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2014 Cytat odkryłem świetne brzmienie CHILI ZET, nie wiem jak u większości z Was ale u mnie ta stacja nadaje lepiej niż niektóre płyty cd, zero cyfrowego nalotu i analogowy przestrzenny dżwięk. Chlii jak się ma dobry zasięg, gra faktycznie ładnie, jak lubisz takie klimaty to rmf clasic, nadaje jeszcze lepiej od strony technicznej, muzyka filmowa i poważna, ale ta bardziej lekka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycznemiasto@go2.pl Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 Lubię i słucham radia Świnoujście. Mają w miarę przyjemne brzmienie, można słuchać nawet kilka godzin dziennie bez zmęczenia, ale to chyba jedna z niewielu stacji gdzie nie ma reklam i wiadomości. Lubię nagrania z ostatnich 5 dekad i tam to mogę usłyszeć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 Teraz stacji bez reklam i wiadomości są już tysiące. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 (edytowany) . Edytowano 21 grudnia 2021 przez Seb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2555 Napisano 19 maja Udostępnij Napisano 19 maja (edytowany) Flash fm , 1.fm , chilli zet i radio kolor , one world radio tomorowland na 1.fm - jest pełno kanałów tematycznych Edytowano 19 maja przez piotrek2555 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2555 Napisano 19 maja Udostępnij Napisano 19 maja Dnia 20.01.2009 o 21:19, Tomson napisał: Radio Eska - hity na czasie. Tyle na ten temat. /uploads/emoticons/icon_cool.gif Eska sreska, sieczka muzyczna, prezenterzy nudni, lepiej już jazz.fm słuchać albo polskiego radia Dnia 9.03.2008 o 16:31, mejson napisał: Tej stacji słucham prawie tylko w samochodzie - w domu lekko mi szumi a na dodatek obfitość płytoteki za plecami kusi, bo czasu do słuchania tak mało... Ale możesz w tle słuchać przecież. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts