Amarok Napisano 20 listopada Udostępnij Napisano 20 listopada A może pomoże Wago 😄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 20 listopada Udostępnij Napisano 20 listopada 42 minuty temu, maciek72 napisał: Czy jest jakieś ustrojstwo , aby połączyć - przedłużyć dwa przewody głośnikowe zakończone bananami ? Trzeba dokładnie przeczytać opis. https://www.amazon.pl/Izolowany-Przedlużacz-Bananowego-żeńskiego-Multimetru/dp/B0D3V84C2Y 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 listopada Udostępnij Napisano 20 listopada nie znam tego ale ja stosowałem WAGO. Bo brakło mi kiedyś na surroundy,. Bardzo dobrze się sprawdziło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 20 listopada Udostępnij Napisano 20 listopada 2 godziny temu, RLC2 napisał: Trzeba dokładnie przeczytać opis. https://www.amazon.pl/Izolowany-Przedlużacz-Bananowego-żeńskiego-Multimetru/dp/B0D3V84C2Y O takie coś Dziękuję , zamówione 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klips Napisano 20 listopada Udostępnij Napisano 20 listopada 4 godziny temu, maciek72 napisał: Pytanie Czy jest jakieś ustrojstwo , aby połączyć - przedłużyć dwa przewody głośnikowe zakończone bananami ? takie kiedyś kupiłem https://www.lbx.com.pl/kable-glosnikowe/Zlaczka-do-kabli-glosnikowy-lacznik-przewodow 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 20 listopada Udostępnij Napisano 20 listopada 5 godzin temu, maciek72 napisał: O takie coś Dziękuję , zamówione Jak dojdą te łaczniki to napisz czy działają. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Konrad Napisano 22 listopada Udostępnij Napisano 22 listopada Dnia 6.11.2024 o 20:33, Piotr Sonido napisał: Budujesz 5.1? Czy ty chcesz 4.0? 4.1? To te warianty nie Jak juz to 2.1 wtedy. Tak, buduję 5.1 ale chciałbym też na tym słuchać muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 22 listopada Udostępnij Napisano 22 listopada 3 godziny temu, Konrad Konrad napisał: Tak, buduję 5.1 ale chciałbym też na tym słuchać muzyki. Też czy przede wszystkim? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryca Napisano 22 listopada Udostępnij Napisano 22 listopada Witam. Mam pytanie. Kupiłem właśnie projektor Epson EH tw 6150 i mam amplituner Onkyo 686. Czy mogę go podłączyć do gniazda hdmi out? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 listopada Udostępnij Napisano 25 listopada Dnia 22.11.2024 o 17:52, Konrad Konrad napisał: Tak, buduję 5.1 ale chciałbym też na tym słuchać muzyki. Rozumiem. Dnia 22.11.2024 o 21:05, Gryca napisał: Witam. Mam pytanie. Kupiłem właśnie projektor Epson EH tw 6150 i mam amplituner Onkyo 686. Czy mogę go podłączyć do gniazda hdmi out? No tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 26 listopada Udostępnij Napisano 26 listopada Dnia 20.11.2024 o 16:41, RLC2 napisał: Jak dojdą te łaczniki to napisz czy działają. Pozdrawiam Doszły I działają Dziękuję za pomoc i podpowiedź 👍👍👍 Ale teraz potrzebuję jakiś estetyczny pomysł , aby nie stykały się metalowe części i nie robiły zwarcia na głośnikach Termokurczliwa koszulka wystarczy ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 26 listopada Udostępnij Napisano 26 listopada Koszulka termokurczliwa powinna wystarczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 listopada Udostępnij Napisano 28 listopada Albo termokurcz albo taśma izolacyjna słabiej wygadająca i za rok jak zdejmiesz to zostanie na tym klej. Yummy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts