audiowit Napisano 20 września 2018 Udostępnij Napisano 20 września 2018 Tak się zastanawiam...jaki ma sens testowania wzmacniaczy przez Krafta...skoro wszystkie grają tak samo. W/g niego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 września 2018 Udostępnij Napisano 21 września 2018 No właśnie to weryfikujemy. Każde testy mogą coś wnieść do tego forum. Dajmy mu szanse. I tak otwórzmy nowy temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 października 2018 Udostępnij Napisano 1 października 2018 (edytowany) Goszcząca u mnie na testach R-N803 właśnie została wyekspediowana z powrotem do kolegów z S4home. Dokładne wrażenia z testów opisałem w nowym temacie "Yamaha R-N803 - test mało subiektywny", ale ponieważ cały pomysł na test narodził się w tym wątku, warto więc i tu skrobnąć parę słów. Po paru dniach odsłuchów mogę powiedzieć, że moim skromnym zdaniem Yamaha jest sprzętem jak najbardziej godnym polecenia. Raz, że dobrze brzmiącym, a dwa, że świetnie wyposażonym i bardzo funkcjonalnym. Mogę powtórzyć to, co napisałem już w innym miejscu. Ja uzyskałem z Yamahą satysfakcjonujące brzmienie. Jeśli komuś innemu się to nie udało, to zaryzykuję twierdzenie, że nie jest to wina R-N803, ale innego elementu jego systemy (włączając w to akustykę). Jeśli dla kogoś Yamaha, gra słabo, to powinien: A. Popracować nad akustyką B. Zmienić kolumny C. Poszukać lepiej zrealizowanych nagrań D. Wszystko powyższe Edytowano 1 października 2018 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts