wtsz Napisano 13 marca Udostępnij Napisano 13 marca 4 godziny temu, Highlander_now napisał: Mnie sprowokował napis na murze: Telewizja kłamie. Wyrzuciłem telewizor. Był rok 1982. Styczeń. Ale to były czasy!!! Jaka wtedy telewizja? Brydż, muzyka, gitary, papierosy, wino i nie było nic widac w pokoju. Na ulicach szary brud...pojechałem kilka lat później do RFN, zobaczyłem sklep z wędlinami i wybuchnąłem pustym śmiechem. Teraz oglądam z żoną filmy. Tv linearnej nie mam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca 19 godzin temu, wtsz napisał: Jaka wtedy telewizja? Jak napisałem w drugim akapicie. Coś się zmieniło na plus? Telewizor jest w każdym pokoju hotelowym. Tego nie da się oglądać. Repertuar i poziom jakby ktoś mnie chciał obrazić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wtsz Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca 1 godzinę temu, Highlander_now napisał: Tego nie da się oglądać. Repertuar i poziom jakby ktoś mnie chciał obrazić. Nie jest to jakieś "dziwactwo" , liczy się jakość życia. Dawno temu brak tv był oznaką biedy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts