Redakcja AUDIO Napisano 22 października 2018 Udostępnij Napisano 22 października 2018 Z tej okazji uściski dla naszego nieocenionego i zawsze na posterunku @RoRo!! Jesteś z Audio od początku, dłużej niż ja, bez Ciebie forum nie byłoby takie samo. Dziękuję i życzę Ci kolejnego rekordu! Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 22 października 2018 Udostępnij Napisano 22 października 2018 Lel , a ja mam 1000 (tym postem) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2018 @Kubakk szampan jest za dychę Ale dla Ciebie też gratulacje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 23 października 2018 Udostępnij Napisano 23 października 2018 Jak to się stało, ze nie zauwazyłem? Zabiegany ostatnio jestem. Gratulacje Romek! i Sto lat jeszcze kopania po dupach forumowych troli ;). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 23 października 2018 Udostępnij Napisano 23 października 2018 Dobij do 100 000! Gratulacje!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j23 Napisano 23 października 2018 Udostępnij Napisano 23 października 2018 Sto lat jeszcze kopania po dupach forumowych troli .No comments... A za 100 dają Glenfiddicha Przyłączam się do gratulacji dziesięciotysięcznikowi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 października 2018 Udostępnij Napisano 23 października 2018 Parę godzin temu rozmawialiśmy i nic się nie pochwaliłeś GRATULACJE !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 24 października 2018 Udostępnij Napisano 24 października 2018 Dnia 23.10.2018 o 13:16, audiowit napisał: Zabiegany ostatnio jestem. Gratulacje Romek! i Sto lat jeszcze kopania po dupach forumowych troli ;). Witek. Dobrze wiesz, że wolałbym nie mieć nic do roboty niż męczyć się z trollami i spamem na naszym Forum oraz dyscyplinowaniem niektórych użytkowników ? Dziękuję wszystkim za życzenia ? Trochę (prawie jedenaście) lat się na to złożyło, tym bardziej że staram się nie pisać jednozdaniowych postów lub OT (jak wiadomo niektórzy "sprinterzy" się w tym specjalizują i w błyskawicznym tempie nabijają licznik, a treść ich postów jest dość mizerna) i jakoś z ortografią się dogaduję. No ale dość już tego samochwalstwa ?, roboty jak zwykle dużo (o czym chyba najlepiej wie po sobie Redakcja-czyli Ola). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 25 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2018 @j23 na pewno "no comments"? Zbyt wiele dyskusji na forum zawiera zbyt wiele offtopów i zostaje sprowadzanych do tego samego, czyli przepychanek, które do niczego nie prowadzą, a tym bardziej nie rozwijają merytoczycznie dyskusji. A dla @RoRo jeszcze raz gratulacje!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j23 Napisano 27 października 2018 Udostępnij Napisano 27 października 2018 Jak to wśród dobrych znajomych, którzy choć mają wspólną pasję, to sposób realizacji już niekoniecznie ten sam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Roro ewoluował i dojrzał, teraz zachowuje się jak prawdziwy administrator, wcześniej zachowywał się często jak dzieciak, któremu dano władzę na forum i był stronniczy- Wszystkiego dobrego Roro ? oby tak dalej jak teraz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Arturas, co znaczy dawniej? Jesteś od bardzo niedawna na tym forum, a takie masz zdecydowane sądy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Napisałem co myślę, byłem kiedyś, potem mnie nie było,bo byłem na innym forum i forach, teraz znów jestem, nawalił mi kiedyś telefon, padła płyta główna i nie pamiętałem loginu na fora,teraz się nie wylogowuje Żeby było jasne, nie atakuje Rora, napisałem jak było, teraz jest ok ? ogólnie jest tu fajnie, w porównaniu do innego fora i administratorów, gdzie gdzie siedzi zgnilizna, sa tu z tego co widziałem, trzy osoby na tych samych nickach, sa to osoby obrzydliwe z serca i charakteru, przez gardło ich nicki nie mogą mi przejść, jak diabłu wypowiedzenie zdrowaś Maryja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts