Arturas Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 Wszystkim Wam moje kochane mordeczki audiofilskie, składam w Nowym Roku życzenia, wszystkiego najlepszego, abyście byli zdrowi, abyśmy tu nawzajem się szanowali i dyskutowali na poziomie cywilizowanym, i abyśmy szczerze bez hejtu rozmawiali i dzielili się doświadczeniami i odsłuchami, oczywiście niech wszystkie doświadczenia będą obiektywne, abyśmy szczerze z sercem Sobie pomagali w Naszej pasji, aby obiektywizm był Naszym nadrzędnym celem i abyśmy lubili się nawzajem w Naszej rodzinie i jak najmniej się kłócili, w życiu codziennym także życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i uśmiechu i pomyślności i jak najwięcej radości ? Post Scriptum- Ja piję już Szampana, Ja jestem bardzo skromnym człowiekiem,ale dziś pokaże im w bloku, co znaczy Onkyo a 9070 z Heco Aurora 1000, rozniose ich wszystkich w pył ?
S4Home Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 Wam również wszystkiego dobrego w nowym roku. Spokoju głównie audiofilskiego. Więcej słuchania muzyki niż sprzętu. Wtedy też będziemy zdrowsi i weselsi. bezpiecznej zabawy sylwestrowej i umiarkowanego kaca jutro Piotrek
Inferno Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 Zdrowia dla Wszystkich klamoty, kable można zmienić - zdrowie tylko jedno! Właśnie tego Wam wszystkim szczerze życzę !
1Ender Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 Dla wszystkich pogody ducha, uśmiechu na twarzy oraz radości jaką niesie muzyki słuchanie. 1
DEMOLKA Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 Również Życzę Wszystkiego Najlepszego W nowym Roku Wszystkim Audio i Video Maniakom ? PS Ja też zacząłem DEMOLKE w ramach testu swojego nowego nabytku... Pioneera A30? Jest moc! Mocy i Wam życzę
Miras23 Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 (edytowany) Wszystkiego dobrego! Oby wzmacniacze i głośniki poruszyly Wasze ściany i nakręcały Was decybele do zabawy! Edytowano 31 grudnia 2018 przez Miras23
tomek4446 Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 Wszystkiego audiofilskiego w Nowym Roku , mniej kłótni więcej wspólnych projektów i dzielenia się doświadczeniami. Zdrowia , bo jest najważniejsze , tolerancyjnych drugich połówek , sygnału DTS i Dolby Atmos na wszystkich kanałach w TV , dużo muzyki na co dzień. Życzę i pozdrawiam Tomek.
Elizjum7919. Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 Też kochani wszystkiego dobrego wam życzę.Aby dobroć leciała razem z muzyką w nasze serca.I nie ważne za ile i jaki mamy sprzęt.Najważniejsza jest radość ze słuchania muzyki.Bo muzyka łączy pokolenia????
nostromo Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 Także życzę wszystkim przeżycia w spokoju ,i przede wszystkim w zdrowiu ,najbliższego roku.Spełnienia marzeń,nie tylko tych audiofilskich,ale także tych z innych sfer Waszego życia.
Yatza Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 (edytowany) Wszystkiego Audiofilskiego, wysokiego WAŻu, wspaniałych odsłuchów, nowych audiodoznań a przede wszystkim zdrówka dla Was Wszystkich w Nowym Roku 2019 ! Edytowano 31 grudnia 2018 przez Yatza Literowka
RoRo Napisano 31 grudnia 2018 Napisano 31 grudnia 2018 Życzenia Noworoczne - najlepiej w wątku, który już istnieje...? Pozdrawiam PS. Zamykam temat... bo porządek musi być!
Recommended Posts