Arturas Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Wszystkim Wam moje kochane mordeczki audiofilskie, składam w Nowym Roku życzenia, wszystkiego najlepszego, abyście byli zdrowi, abyśmy tu nawzajem się szanowali i dyskutowali na poziomie cywilizowanym, i abyśmy szczerze bez hejtu rozmawiali i dzielili się doświadczeniami i odsłuchami, oczywiście niech wszystkie doświadczenia będą obiektywne, abyśmy szczerze z sercem Sobie pomagali w Naszej pasji, aby obiektywizm był Naszym nadrzędnym celem i abyśmy lubili się nawzajem w Naszej rodzinie i jak najmniej się kłócili, w życiu codziennym także życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i uśmiechu i pomyślności i jak najwięcej radości ? Post Scriptum- Ja piję już Szampana, Ja jestem bardzo skromnym człowiekiem,ale dziś pokaże im w bloku, co znaczy Onkyo a 9070 z Heco Aurora 1000, rozniose ich wszystkich w pył ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Wam również wszystkiego dobrego w nowym roku. Spokoju głównie audiofilskiego. Więcej słuchania muzyki niż sprzętu. Wtedy też będziemy zdrowsi i weselsi. bezpiecznej zabawy sylwestrowej i umiarkowanego kaca jutro Piotrek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Zdrowia dla Wszystkich klamoty, kable można zmienić - zdrowie tylko jedno! Właśnie tego Wam wszystkim szczerze życzę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Dla wszystkich pogody ducha, uśmiechu na twarzy oraz radości jaką niesie muzyki słuchanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Również Życzę Wszystkiego Najlepszego W nowym Roku Wszystkim Audio i Video Maniakom ? PS Ja też zacząłem DEMOLKE w ramach testu swojego nowego nabytku... Pioneera A30? Jest moc! Mocy i Wam życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 (edytowany) Wszystkiego dobrego! Oby wzmacniacze i głośniki poruszyly Wasze ściany i nakręcały Was decybele do zabawy! Edytowano 31 grudnia 2018 przez Miras23 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Wszystkiego audiofilskiego w Nowym Roku , mniej kłótni więcej wspólnych projektów i dzielenia się doświadczeniami. Zdrowia , bo jest najważniejsze , tolerancyjnych drugich połówek , sygnału DTS i Dolby Atmos na wszystkich kanałach w TV , dużo muzyki na co dzień. Życzę i pozdrawiam Tomek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Też kochani wszystkiego dobrego wam życzę.Aby dobroć leciała razem z muzyką w nasze serca.I nie ważne za ile i jaki mamy sprzęt.Najważniejsza jest radość ze słuchania muzyki.Bo muzyka łączy pokolenia???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nostromo Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Także życzę wszystkim przeżycia w spokoju ,i przede wszystkim w zdrowiu ,najbliższego roku.Spełnienia marzeń,nie tylko tych audiofilskich,ale także tych z innych sfer Waszego życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yatza Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 (edytowany) Wszystkiego Audiofilskiego, wysokiego WAŻu, wspaniałych odsłuchów, nowych audiodoznań a przede wszystkim zdrówka dla Was Wszystkich w Nowym Roku 2019 ! Edytowano 31 grudnia 2018 przez Yatza Literowka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Życzenia Noworoczne - najlepiej w wątku, który już istnieje...? Pozdrawiam PS. Zamykam temat... bo porządek musi być! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts